Ολυμπιακός

ενα σιγουρος ειπα και εγω μην πυροβολειτε! :stuck_out_tongue:

Υπάρχουν και φωτογραφίες μας από τη φιέστα, ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ :!:

Τράβα γράψε κανά άρθρο να πουλήσεις μουσικολογία. μπορείς να έχεις αρκετό χρόνο και ευτυχώς εκεί δεν διαβάζω καν τι γράφεις. φιλικά :slight_smile:

These are…

Άγνωστοι επιτέθηκαν στο σπίτι όπου διαμένει ο Βασίλης Τοροσίδης.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη 01:15 τα ξημερώματα, με τους δράστες να πετούν μολότοφ και μπογιές στα γύρω αυτοκίνητα, προξενώντας φθορές, ενώ έγραψαν ύβριστικά συνθήματα για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του, στους τοίχους.

Οι άγνωστοι έφυγαν πριν μεταβεί στο σημείο της επίθεσης η Αστυνομία.

σπορτ.φμ

Στο μπασκετ η καραμελα παντα ειναι προχειρη σε μια “τσεπη” ολα αυτα τα χρονια. “Ποια διαιτησια μωρε, ο πενταστερος στην Ευρωπη, χρειαζεται διαιτησια για να το παρει στην Ελλαδα”. ΝΑΙ ΡΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ (2007, 2008, 2010). Το οτι το παιρνει στην Ευρωπη δεν συνεπαγεται πως οτι πρεπει να το παρει και στην Ελλαδα.

να χαμε να λεγαμε

δλδ σου φαίνεται το ίδιο να χάνεις ένα πρωτάθλημα απο τον πρωταθλητη ευρωπης κ το ίδιο από τον περιγελο (τα περισσοτερα χρονια τουλαχιστον)…

κ btw η ΑΕΚ πηρε κ ενα πρωταθλημα στο μπασκετ, τα χρονια της πρασινης παραγκας

To 2008 και το 2010 δεν έπαιξε καν στους 8 στην Ευρώπη αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι το πότε θυμούνται όλοι να εκφράσουν την αηδία και τον αποτροπιασμό τους για την “κατάντια του ελληνικού αθλητισμού”. Συμπτωματικά ποτέ όταν η ομάδα τους είναι αυτή που αδικεί.

το να δερνεις την ομαδα που εσκισε η διαιτησια, οταν εχεις ηδη παρει το πρωταθλημα, ειναι νεο record low

μαντεψε ποιος το κερδισε.

Το πηρε γιατι επαιξε με τον Ολυμπιακο στον τελικο και η σειρα παιχτηκε μεσα στο παρκε. Ειχε τραυματιστει ο μακαριτης ο Φορντ τοτε, επαιξε αρχιδατα η ΑΕΚ γυρισε τη σειρα των αγωνων και το πηρε. Κανεις Ολυμπιακος δεν ριχνει το φταιξιμο το 2002 στην διαιτησια γιατι πολυ απλα δεν εφταιξε αυτη, αντιθετως πολλοι πιστευουμε οτι με δικη μας ευθυνη χασαμε το αχαστο

Το πρωτο σου επιχειρημα δεν εχει νοημα… Και ο Ικαρος Καλλιθεας να με εκλεβε στον τελικο, παλι θα εσκουζα

Ο ΠΑΟ στους 5ους τελικούς του 2007 και 2008? :-k

Κακώς τσιμπάω βέβαια, αλλά ας έχει…

κοιτα, η αδικια φερνει αδικια.

μιλουσα με τον πατερα μιας φιλης μου που ειναι γυρω στα 50, φανατικος γαυρος μα σοβαρος και σκεπτομενος. μου ελεγε οτι στα πετρινα χρονια του ολυμπιακου αλλα και πιο μετα μεχρι το 90-95 σας ειχε αρκετα στη μπουκα η διαιτησια. ηταν λεει τετοια η κατασταση που “ολοι” ευχονταν να τα παρετε και εσεις στημενα και οχι κανονικα. και εσι και εγινε και, οπως μου ειπε παντα, ηταν τοση μεγαλη η χαρα στους ολυμπιακους που τα πηραν ετσι στην αρχη (για εκδικηση σε οσα ειχαν τραβηξει) που τα πανηγυριζαν πιο πολυ και απο το να ηταν καθαρα! και ξαναλεω ειναι σκεπτομενος ανθρωπος και καθολου μαλακας. προφανως και αν το παρουμε εμεις η οι βαζελοι στημενο, το ιδιο θα γινει… ειναι κριμα ν καλλιεργειται ολη αυτη η κατασταση και το πιο ασχημο ειναι ακριβως το ιδιο και με την πολιτικη: Που ειναι ο δρομος για την αλλαγη οεο??? πουθενα φυσικα, καμμια ελπιδα για βελτιωση της καταστασης.

Ισχύει ότι μεταξύ 84-96, οι σφαγές του Ολυμπιακού ήταν πρωτοφανείς (και ας μην τα θυμούνται πλέον κάποιοι) και πολλοί απ’ όσους όσους έζησαν εκείνη την περίοδο (εγώ ως πιτσιρικάς) ουσιαστικά έκλεισαν τα μάτια σε αυτό που ξεκίνησε το 96 με το πρόσχημα ότι “τόσα χρόνια μας κάναν 10 φορές χειρότερα”. Είναι μια κατάσταση που διαιωνίζεται από τότε που έγινε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο.

Είχαμε Βαρδινογιάννη, μετά έκανε μια σφήνα ο Μελισσανίδης, ανέλαβε ο Σώκρατες, νέα σφήνα από Πατέρα και τώρα φαίνεται να αρχίζει μαρινάκεια περίοδος αν και αμφιβάλλω για το πόσο θα κρατήσει αυτό. Ήδη από κει που ο ΠΑΟ ήταν παρατημένος στη μοίρα του, ξαφνικά υπάρχει “φοβερή” συσπείρωση των μετόχων και “πάμε όλοι μαζί να ρίξουμε τη χούντα”.

Οι βάζελοι πέρσι δεν αυνανίζονταν με δηλώσεις Πατέρα του στυλ “καθάρισα το ελληνικό ποδόσφαιρο” και “οι οπαδοί μας είναι αγνά παιδιά”? Δεν είδα και πολλούς να αντιδράνε.

Anyway, είπαμε όσα έγιναν χτες είναι πρωτοφανή και γενικά η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεκινάει από το 1996 (με τις εξαιρέσεις του 2004 και του 2010 προφανώς). Keep going…

επειδη δεν μου αρεσει να βλεπω μονο τη μια πλευρα αν καποιος ολυμπιακος απο δω μεσα εχει να προτεινει κανα σοβαρο λινκ (σοβαρο ομως αν γινεται οχι ρεντ πλανετ και λοιπα καραοπαδικα) που να εχει κανα αρθρακι η και βιντεακια για τα σκηνικα που λες (84-96) ευπροσδεκτο θα ειναι! δεν μιλαω φυσικα για εξωγηπεδικα αλλα για διαιτησιες κλπ…

Κακώς βάζετε το μπάσκετ σε οποιαδήποτε εξίσωση κατά τη γνώμη μου. Δεν είμαι ο πιο σχετικός και το παραδέχομαι, αλλά είναι ένα άθλημα που τα πάντα μπορεί να είναι ή να μην είναι νόμιμα. Η ίδια επαφή, η ίδια κίνηση του παίκτη μπορεί να θεωρηθεί ή να μη θεωρηθεί φάουλ. Εϊναι τόσο στενή η επαφή των παικτών και τόσο θολοί οι κανονισμοί, που καταλήγουν τα επιχειρήματα να είναι
"εγώ έπαιζα ζώνη και έριξα 24 βολές ενώ ο άλλος μαν2μαν και έριξε 18"
που είναι επιεικώς για γέλια.

Ευνοείται ο ΠΑΟ στο μπάσκετ; Σαφέστατα, όπως κάθε ομάδα που δείχνει (και είναι) πιο στέρεη διοικητικά αλλά και αγωνιστικά. Θεμιτό είναι, όπως θεμιτά είναι και τα “σπόρια” που έπαιρνε ο ΟΣΦΠ στην μπάλα από το 2005 μέχρι το 2008.

Από την άλλη δε θα επιμείνω, ειδικά από άποψη διαιτησίας είναι ένα άθλημα που ποτέ δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω…

Υπάρχουν αλλά δεν έχει νόημα.
Ποτέ δεν θα πειστεί κάποιος που δεν θέλει να πειστεί.

Αν ψάξεις πάντως το λινκ με το πώς γυρίζει ο ΠΑΟ το 0-2 στο κύπελλο σε 3-2 το 1982 θα το βρεις σίγουρα. :wink:

κρισπ μας μπερδεύεις

ή αηδιάζεις με την πριονοκορδέλα του Σαββάτου κ θες ένα πιο καθαρό πρωτάθλημα

ή το 1823 σε εκτος εδρας έστησαν τον ολυμπιακό κατάφορα, κ καλά να πάθουν (aka mule-dogma)

δεν γινονται όλα μαζί

Ή αηδιάζω με την πριονοκορδέλα του Σαββάτου, με αυτούς που τη χρησιμοποιούν για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους και θέλω ένα καθαρό πρωτάθλημα.

όχι δε μπορεί να συμβαίνει αυτό, είσαι ψεύτης γαύρος νεοέλληνας :stuck_out_tongue:

Είμαι και κομμουνιστής.

Το 1982 δεν εμπίπτει στα χρόνια του Βαρδινογιαννισμού όμως. Ο Νταιφάς έλυνε και έδενε, τότε. Όσο σκαλίζουμε, θα βρίσκουμε…