Ολυμπιακός

εδώ το 1982 δεν ειχε γεννηθεί ο άλλος ρε, τι να λέμε :!:

Είμαι νέος και ωραίος :!:

σωστό, αλλά φαίνεται να έχεις τραύματα από προηγούμενες ζωές :lol: :lol:

τεσπα, αστεια αυτά που γίνονται. την γνώμη μου για το που παει το πρωτάθλημα την έγραψα στο τοπικ σουπερληγκ. οποιος θελει, ας μπει να διαβασει κ να απαντησει 8)

το ειδα… 3 πεναλτι ε? φοβερο!. το 1ο δεν φαινεται απο τη καμερα, το 2ο ισως και να μην ειναι αν και νομιζω οτι δινονται τετοια πεναλτι, το 30 καμια σχεση. παντως 3 πεναλτι δεν δινεις ετσι ευκολα… τεσπα, ειναι παρα πολλα τα περιστατικα, ολοι εχουν ευνοηθει και ολοι εχουν αδικηθει. απλως τωρα ειναι η εποχη σας… τι αλλο να πω? εχει χαθει το νοημα στο να βλεπεις μπαλα στην ελλαδα. οχι οτι ολα ειναι “στημενα” αλλα ολα ειναι και δειχνουν βρωμικα.

το επομενο δεν πηγαινει σε σενα αλλα ειναι κατι που το εχω αναφερει και πιο πανω και εχω μεγαλη περιεργεια για το τι θα γινει. το ρεπορταζ στο theplayer.gr (μη οπαδικο σαιτ σαν τα σπορτ24 κλπ) ελεγε για τα επεισοδια στο αεκ-παο για το κυπελλο:
“Μετά τα επεισόδια που έγιναν τόσο πριν, όσο και μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ κινδυνεύει με τιμωρία μιας ή ακόμα και δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Και αυτό διότι[B] ο αθλητικός εισαγγελέας στην έκθεση του κάνει αναφορά σε «ευρείας κλίμακας επεισόδια»[/B].”

σημερα λεει για τα επεισοδια στο καραισκακη που εγιναν τρις χειροτερα:
“Βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα η ποινή για εκτεταμένα επεισόδια είναι μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και επειδή αυτά έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο το πρόστιμο ξεκινά από 70.000 και μπορεί να φτάσει μέχρι τις 250.000 ευρώ σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο άρθρο 15 παράγραφος 4 δ του Πειθαρχικού Κώδικα. Εάν υπάρξει παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ και τα επεισόδια θεωρηθούν ευρείας κλίμακας, τότε ο Ολυμπιακός απειλείται με ποινή 1-2 αγωνιστικών και πρόστιμο από 75.000-150.000 ευρώ (άρθρο 15, παράγραφος 5). Βάσει του πειθαρχικού κώδικα η παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα γίνεται εφόσον για την καταστολή των επεισοδίων απαιτούνται επιπλέον επιχειρησιακά της αστυνομίας, σοβαρή σωματική βλάβη και εφόσον προκύπτουν εκτεταμένες φθορές ξένης περιουσίας.
Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν προσπάθεια να θεωρηθούν μεμονωμένα τα επεισόδια και να τη γλιτώσουν με απλό πρόστιμο.”

και αναρωτιεμαι -χωρις ειρωνια και παλι- πως γινεται ο αθλητικος εισαγγελεας να μην χαρακτηρισε ΑΜΕΣΩΣ αυτα τα επεισοδια ευρειας κλιμακας???

Oσοι χωρουσατε ησασταν.

Κατα τ’αλλα, εχει πλακα που η συζητηση τελικα καταληγει στο να εχει βασικο θεμα τα οφσαιντ και τους 3 βαθμους του παιχνιδιου.Λες κι αυτο ειναι το διακυβευμα του συγκεκριμενου ματς.

Το ζητημα ειναι η ολικη αχρειοτητα που χαρακτηριζει τη συγκεκριμενη ομαδα σε συνδυασμο με τη δυναμικη που εχει ως η μεγαλυτερη της χωρας (γιατι την ξεπερνα σε αχρειοτητα η Ηλιουπολη του Τσακογιαννη ας πουμε, αλλα αυτη αφορα 150 ατομα). Ο συνδιασμος ανεγκεφαλων οπαδων που εχουνε μαθει να γαμανε και να δερνουνε ανεξελεγκτα κι ανεξαρτητως του κοστους, της δημιουργιας παραδοσης στους προεδρους-καρκινους του ποδοσφαιρου (ο αλλος βγηκε να κανει δηλωσεις χαπακωμενος κι αντι να συμμαζεψει τα πραγματα διελυσε καθε οριο αισθητικης κια κιοπρεπειας), την αλητεια των ποδοσφαιριστων που εχουν γαλουχηθει με την καρδια του πρωταθλητη και τη σαπιλα του δημοσιογραφικου συστηματος που τους περιτριγυριζει και τους προστατευει.

Σε οτι αφορα τα επεισοδια και την απορια στο προηγουμενο ποστ, νομικιστικα ο Ολυμπιακος μπορει ευκολα να αποφυγει την τιμωρια. Πιθανοτατα δε θα το κανει γιατι ειναι εντελως εξοφθαλμο και δεν το χρειαζεται. Απο τη στιγμη ομως που δε μπλεχτηκαν παραπανω μπατσοι ή δεν χτυπησε ασχημα καποιος παιχτης του βαζελου, οντως τα επεισοδια μπορει να χαρακτηριστουν μεμονωμενα.

Και για να τα λεμε κι’ολα, 1μηνα πριν ο ΠΑΣ Γιαννενα εφαγε 1 αγωνιστικη κι 100χιλιαρικα προστιμο για 2 διακοπες και χτυπημα στον τερματοφυλακα του ΟΦΗ, και οι παγουραδες μαλιστα αντιδρουσαν εντονα για ‘‘σφαγιαστικη τιμωρια’’.

Davidian21 στείλε mail στο leoforos.gr . θα στο δημοσιεύσουν. ή στο site της χρυσαυγής ή στους τεροριστές λάμπρος φούντας( αυτούς που ανέλαβαν την ευθύνη για τη νομική) .

Δεν μας αφήνετε καν να σχολιάσουμε την μεγαλειώδη εμφάνιση του φουστέρ :stuck_out_tongue:

edit : α και αν συνεχίσεις, θα σε βρούμε και θα σου κλεψουμε το flight και το μηχανάκι . θα σου πάρουμε ένα δίευρω και θα σου σκάσουμε την μπάλα. Να συνεχίσω?

Αν ειναι να στειλω e-mail καπου, θα ειναι e-mail διαμαρτυριας στο Μediterranean Command του US Fleet.

Οκ θα σε βρούμε και θα δείρουμε. ChrisP στείλε τα παιδιά.

Έχω ήδη ΙΡ, θέμα χρόνου είναι.

:lol3::lol3::lol3::

#-o #-o #-o #-o καφρίλα γαμώ τον τσουκαλά μου μέσα #-o #-o #-o #-o

Αν μπράβο…μιας κιεγώ και τα θυμάμαι και τά’γραψα προχθές, και με ρωτούσαν αν κάνω πλάκα:?
…κιέχεις δίκιο σε ότι γράφεις για το 96 και μετά
:):!:

για 97-06 εγραψες εσυ ομως σε εκεινο το ποστ,μπερδευτηκες προφανως

Kάποιοι ξεχνανε (:wink: τα σκανδαλα της δεκαετιας του '50 και του '60. Δεν τα λεγατε όμως τοτε αυτα…

Προφανώς έχεις δίκιο, γιαυτό απόρησαν τόσοι πολλοί με αυτό που έγραψα…πάντως στην περίοδο 84-96 δεν εννοώ τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα της Α.Ε.Κ. τα οποία τα πήρε παίζοντας πραγματικά την καλύτερη μπάλα, αλλά εκείνη την περίοδο είδαμε πολλά στον Πειραιά , και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου:):!:

Χαζομάρα μου 84-96 ήθελα να γράψω:):!:

Οταν καταλαβετε ολοι οτι ολο αυτο που εγινε ηταν ενα ακομα κολπακι να αποπροσανατολιστει ο κοσμος για την κατα διαολου πορεια της χωρας μας θα δειτε ποσο αστειο ειναι να μαλωνετε για αθλητικα. :bye:

Να πω και εγω για το παιχνιδι :!: του Σαββατου.
Οτι εγινε ειναι μονο ντροπη.
Θα ξαναγραψω σε αυτο το θρεντ μονο και μονο για
ηρεμησω τα πνευματα αν τυχον ξεφυγουν.Τα λεμε αφου
τελειωσει το πρωταθλημα.Τετοια ξενερα σε ματς του Ολυμπιακου
ουτε στο 7-0 (πηγαιναμε να παρουμε αποτελεσμα στο Τορινο με την
αμυνα στο κεντρο #-o).

Ψοφος κακος σε ολους οσους φταινε για τα οσα ειδαμε.
Βαρεθηκα να μετραω κροτιδες,καπνογονα και οτι σκατα πεταγανε
τελος παντων.
Κακος ψοφος στο τετραγωνο σε ολα τα μαλακισμενα που μπηκανε μεσα
και την πεσανε σε παιχτες του Παναθηναικου.
Κακος ψοφος στον κυβο σε ολους αυτους που εχουν μια θεση που
επηρεαζει κοσμο,ανεβαζουν τους τονους και μετα βεβαιως βεβαιως καταδικαζουν
τα γενονοτα.Ο Μαρινακης πρωτος-πρωτος.

Το γκολ του Κατσουρ το εβλεπε και τυφλος απο εκει και περα δεν εχω ξαναδει
καμια φαση γιατι δεν εχω καμια ορεξη.

Υπαρχει διαφορα στο να χανεις το πρωταθλημα αδικα ?
Αν και στο ειπα απο κοντα.Ηθικα σωστο δεν ηταν αυτο που εκανε ο Ολυμπιακος
στην υποθεση Βαλνερ,αλλα βλεπεις τα 20 εκατομμυρια ευρω της αλλης χρονιας
ηταν πολλα για να τα αφησουν να πανε χαμενα.

Μεγαλη κουβεντα ειπες.

Πες τα!!!

E, μα τα λέω αλλα δεν μ’ ακουει κανεις, όλα τα πιτσιρικια θυμούνται τα τελευταία, ξεχνάνε τι σφαγές είχαν γινει τοτε…

Κατα τα άλλα… Εξαντλητικη η τιμωρια του Ολυμπιακού… 8O8O

http://www.soccerplus.gr/article/me-mia-agonistiki-timoreitai-olympiakos

Αλλα βέβαια, που να ξερετε εσεις τι κατατρεγμένη ομαδα ειναι ο θρυλος, μηπως ειχατε γεννηθεί τοτε; [-X