Ολυμπιακός

Παρεξήγησες το ποστ μου, δεν έγραψα πως ευχαριστήθηκα το Σαββατιάτικο, ούτε πως θέλω συμψηφισμούς. Έγραψα πως λυπάμαι όμως για εμάς και κανέναν άλλο. Ξαφνικά όλοι απέκτησαν ένα holier than thou στυλάκι σε βάρος του Θρύλου ενώ τις λαδιές τους τις έχουν κάνει μόλις τον περασμένο μήνα και όχι το 1823 που γράφει ο Μόντε. :stuck_out_tongue:

Η από πάνω απάντηση ισχύει και για σένα που μου χρεώνεις συμψηφιστική λογική! Μακριά από εμένα! :wink:

Επειδή για μένα η χρονιά που “θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι όταν με πήγανε στο Καραϊσκάκη” ήταν το 1982:
Λάθος τα “θυμάσαι” μικρέ! :har:
Το 1982, υπήρχε φουλ βαρδινογιαννισμός, με ΟΦΗ, Απόλλωνα, Δόξα παραρτήματα, “δανεικούς” και περίεργα συμβόλαια παιχτών και φυσικά το αποκορύφωμα όλων: To 1982 ήταν η χρονιά που έσκασε η αποκάλυψη πως ο “Μπουμπλής” που αγωνιζόταν ως Έλληνας ενώ κάθε ομάδα μπορούσε να έχει μόνο 2 ξένους ήταν Αργεντινός και λεγόταν Χουάν Ραμόν Ρότσα!
Όμορφες, αγνές εποχές! :roll::stuck_out_tongue:
Aπλά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερη ομάδα και κέρδισε το πρωτάθλημα στο μπαράζ του Βόλου! 8)

Mηπως μπερδευεις τις χρονιες;

http://www.contra.gr/pops/news_large.aspx?date=today&paper=gavros

επειδη δεν ειναι ολοι οι γαυροι ιδιοι…

http://www.cosmo.gr/Media/Hellas/310984.html

μάθε μπαλίτσα (και να μετράς το χρόνο) από Αναστό, Εσταβίλιο

Το ματς του κυπέλλου ήταν η μεγαλύτερη πριονοκορδέλα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε ένα απόγευμα. Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να ήταν και το στρίψιμο νομίσματος του Ασλανίδη.

Από εκεί και πέρα το εργαλείο πότε το είχε ο ένας, πότε ο άλλος και πότε η ομάδα σου. Τι να πούνε και οι μικρότερες ομάδες δηλαδής. Κι αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας αν ασχοληθεί λίγο με ποδοσφαιρική ιστορία κι όχι να μετράει το τι γίνεται από τότε που ξεκίνησε να βλέπει μπάλα ο ίδιος.

Ρε Μιούλη, γιατί ρε άνθρωπε;

Άσ’τα να πάνε τώρα, για να μην αρχίσω να σου λέω κι εγώ για τον “Έλληνα” Λοσάντο την ίδια ακριβώς χρονιά και εποχή που μαζί με τους Άλστρομ, Νοβοσέλατς, Εσταβίγιο έκαναν μία υπέροχη …δυάδα ξένων!
Ή τα ακυρωθέντα γκολ του ΠΑΟ μέσα στη χρονιά.
Όμορφες αγνές εποχές!

Αφού ξέρουμε όλοι μας ποιες ήταν οι εποχές που κυριαρχούσε ο Νταιφάς, μετά ο Βαρδινογιάννης, ο Μελισσανίδης και τέλος ο Κόκκαλης. Έτσι πάει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και το τι έχει κάνει ο καθένας είναι γνωστό…

μιουλη εισαι τυχερός που είσαι μεγάλο αγόρι, γιατι θα άρχιζα πάλι τα σχόλια για τραύματα από προηγούμενες ζωές. :lol:

επίσης κάποια στιγμη πρέπει να πούμε ποσο εκτιμούμε τη γνώμη των 9χρονων για το ποδόσφαιρο, ακόμη κ αν είμαστε εμείς. αν ήταν ένας 9χρονος φορουμιτης κ μιλαγε για μπαλα, θα τον έπαιρνε κανείς στα σοβαρά ? :wink:

Εσύ σίγουρα όχι, ένα θεματάκι με την ηλικία το έχεις. :wink:

: Devil’s advocate mode on:

Σώστά ολα αυτά, το ελληνικο ποδοσφαιρο εζησε και τις αξεχαστε χρονιες του Βαρδινογιαννισμου, αλλα ελα ενα πραγμα που εκεινα τα χρονια πηραν πρωταθλημα και η Λαρισα, και ο ΠΑΟΚ, και η ΑΕΚ…:wink:
Ακολουθως ηρθε η τριετια της ΑΕΚ με την μπαλαρα της και μετα εσκασε ο Θειος Κοκκαλης που την ειδε Kim Il Sung και τωρα ο Μαρινακης που φαντασιωνεται τον Kim Jong Il σα καλος γιος… :wink: Προς θεου, και την μπαλαρα του εχει παιξει τα τελευταια 15 χρονια ο ολυμπιακος, και συνολικα την καλυτερη ομαδα ειχε , αλλα εεεεεε οσο να’ναι, ελυνε και εδενε, οταν χρειαζοταν η παραγκα…

Σόρυ για την άσχετη παρατήρηση, αλλά μου κάνει εντύπωση που σχεδόν όλα τα καλά παλικάρια που γράφουν σκεπτόμενα πράγματα (σωστά-λάθος δεν έχει σημασία) στα πολιτικά και ιδεολογικά thread μπάινουν εδώ μέσα και ψιλοξεκατινιάζονται για ‘σώβρακα και φανέλες’.

[SPOILER]Άκρως προβοκατόρικο ποστ… :blues:
περιμένω δισέλιδη απάντηση ChrisP για την ιδεολογία του Θρύλου[/SPOILER]

Η ιδεολογία του Θρύλου είναι “να γαμάμε και να δέρνουμε”.

Το λένε όλοι, ο κάρπετ, ο μόντε, ο αουτσάηντ και ο πρετεντέρης.

Δεν μπορώ να τους αμφισβητήσω, είμαι πολύ λίγος.

εχουν μπερδεψει το θρυλο με τον θυρα 7 και τον προεδρο του που προφανως ηταν μελος παλια. ελεος ρε γμτ ειπαμε μην ταυτιζετε ολο τον ολυμπιακο με την θυρα 7, τον τσουκαλα και τον μαρινακη. μακαρι να ημασταν μπαρτσελονα και να εκλεγαμε προεδρο.

ας πουμε κατι σοβαρο

εσεις που εχετε περισσοτερη επαφη με τον κοσμο του ολυμπιακου

τι ποσοστο θεωρειτε πως εχει νοοτροπια “θυρα7” ?

20% παραπανω δεν του δινω μοντε

δεκτό

μετά το σκηνικο του Σαββάτου, ποσοι πιστευετε οτι θα πανηγυρισουν τον Μάιο ? το “80%” πως θα αντιδράσει ?

Αν το έπαιρνε η ΑΕΚ έτσι, πόσοι θα πανηγύριζαν;

ελαχιστοι θεωρω. στο προσφατο φετινο παραδειγμα, που κ καλα θα παιρναμε κατι βαθμους στα χαρτια οταν ακομα ημασταν μεσα στο πρωταθλημα, τα τηλεφωνα σπασανε στο ραδιο να λενε οι αεκτζηδες “μην κανετε αυτα που κοροϊδευαμε”. καποτε ο ντεμης πεταξε πετσινο πεναλτυ αουτ. αλλα και παλι, σιγουρος δεν μπορω να ειμαι, ειμαι μικρος, δεν εχω ζησει πρωταθλημα ΑΕΚ. προσωπικα δεν θα το ηθελα

απο την αλλη δεν ειμαι τοσο μικρος για να μην θυμαμαι το 2008, κ τις δηλωσεις των φιλων του ολυμπιακου τον φεβρουαριο, κ τον μαϊο… κ οχι των φορουμιτων παλι, υπαρχει κ κοσμος εκτος φορουμ

οσοι πανε στο γηπεδο συν αυτους που ανηκουν στο 20%. σου ειπα για μενα ειναι επρα για περα αδικο πλεον. ακομα και το οτι θα το παιρναμε και με +4 ακοyγεται αστειο τωρα. δεν ξερω, θα προτιμουσα να τιμωρηθουμε και να μας μηδενιζουν για το ματς του σαββατου και να δωσουν τους βαθμους στον βαζελο. ισως να ασχολιομουνα τοτε

το κακο με το σκηνικο ειναι οτι ο μαρινακης καταφερε να βρωμισει ενα καθαρο πρωταθλημα του ολυμπιακου

αυτο ξενερωσε ολη την ελλαδα, κ πολλους απο τους φιλους του ολυμπιακου.

απο την αλλη, οποιος θελει να δει τι σημαινει “μεσος οπαδος”, αν αυτο το πραγμα υπαρχει, ας κοιταξει τις οπαδικες εφημεριδες, που πουλανε αυτο που θελουν οι οπαδοι να ακουσουν

οι αεκτζηδικες πουλανε φτωχεια, ηθικη κ φιλοτιμο
οι βαζελικες, ευρωπαϊσμο, “παλια λεφτα” κ μουρη
κ οι γαυρικες, λαικη καταγωγη, μαγκια κ … “γαμαω κ δερνω”

ειναι ενδεικτικο του τι θελει να διαβασει ο καθε μεσος οπαδος, ανεξαρτητα του τι πιστευω εγω, ο κρισπ, ο σαμις, ο αουτσαηνδ ο καρβου κτλ

για να σας δωσω μια αντιστοιχια με τις πολιτικες φοιτητικες παραταξεις

ολοι σε ολες δεν ειναι ενα πραγμα. αλλα αν σας ζητουσα να σκιαγραφησετε τον δαπιτη πχ, δεν εχετε μια εικονα?

Η άποψη μου, μετά από μέρες:
Αυτά που έχω διαβάσει αυτές τις μέρες από τον κάθε καημένο, που είδε ένα ματς από τον καναπέ και παλεύει να διδάξει ήθος σε άλλους που το είδαν επίσης από τον καναπέ και τους προσβάλλει αβέρτα (including τις πίπες του Καρπετόπουλου - η πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού δεν πατάνε καν σε ελληνικό γήπεδο, από πού το έβγαλε το συμπέρασμα για μένα ο παπάρας;) όπως θα έλεγε και ο μόντε, μόνο 9χρονος το κάνει. Πρόκειται για πλήρη εγκεφαλική παράλυση.

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει χτιστεί έτσι από τις ΙΔΙΕΣ τις ομάδες κι όχι από τον Ολυμπιακό ή τον Μαρινάκη. Τα τελευταία 3 χρόνια ο μισός τζίρος της SKAG ήταν οι φάκελοι για τα στημμένα και φέτος ΠΑΟ και ΟΣΦΠ έχουν κερδίσει βαθμούς με την εμπλοκή τους με τη διαιτησία. Το οτί ο Μαρινάκης στη τελευταία στροφή πήρε τον έλεγχο της παράγκας του Πατέρα σας πείραξε; (ο οποίος συνέχισε το έργο του Κόκκαλη, που συνέχισε το έργο Μελισσανίδη, κλπ και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς δικαιολογεί αυτή η γαμημένη αλυσίδα αίσχους που τόσοι επικαλείστε ως δικαιολογία)

Δηλαδή μας φάνηκε ανήθικη η ακύρωση του γκολ του Κατσουράνη, αλλά όχι το ότι 40+ ματς πέρσι στήθηκαν και έπεσαν ομάδες που δεν έπρεπε; Το ότι κάθε 2 εβδομάδες ένας διαιτητής τρώει ξύλο από άγνωστους; Το ότι κάποια ζώα (μάλλον Ολυμπιακοί γιατί εμείς είμαστε οι ανήθικοι) ρίχνουν βόμβες σε ΈΠΟ, ΣούπερΛιγκ και Τοροσίδη;

Δεν υπάρχει ανήθικη ομάδα και συνεπώς δεν υπάρχει ομάδα που φτιάχνει ανήθικους οπαδούς. Υπάρχει προβληματικό πρωτάθλημα και προβληματική κοινωνία. Αν ενοχλείται η ηθική σας, σταματήστε να ασχολείστε με το ελληνικό πρωτάθλημα. Προσοχή όμως. Όχι να ασχολείστε μόνο όταν η ομάδα σας παίρνει τα πάνω της και τον υπόλοιπο καιρό να λέτε “εγώ δεν ασχολούμαι”. Εγώ μιλάω να το κόψετε μαχαίρι.

Και επειδή είδα τον Ζούγκλα που το έλεγε κάπου, εγώ διαφωνώ κάθετα μαζί του. Ο Ολυμπιακός των Αγγελόπουλων έπρεπε φέτος να έπαιζε στην Αδριατική Λίγκα και να είχε αφήσει τον ΠΑΟ και τα παραρτήματα να χαίρονται το πρωτάθλημα τους μόνοι. Έστω να είχε φέρει ξένους διαιτητές και να προσπαθήσει να αλλάξουν οι δομές. Απεναντίας, αυτοί δεν αλλαξαν τίποτα. Προτίμησαν τα λεφτά από τα επιπλέον 7 ματς με ΠΑΟ, από ένα άδειο ΣΕΦ κόντρα στην Παρτιζάν.

Ο Ντέμης που σε κάθε 2 φάσεις βουτούσε; Γελάς τον εαυτό σου Μόντε… Γεμάτο θα ήταν το ΟΑΚΑ και οι ΑΕΚάρες θα έλεγαν “σημαντικό για την ομάδα, γιατί έτσι θα φτιάξει οπαδούς”. Το “Ντούσαν προδότη, κράτα την ΑΕΚ πρώτη” με τον Ψωμιάδη πρόεδρο, το ξέχασες ήδη;