γενικα παντως δεν θυμαμαι τα περισσοτερα ποστς σου εδω μεσα να αφορουν μπαλα, τωρα σε πηρε ο πονος
εχει επικεντρωθει στο να κανει copy paste αρθρα και ειδησεις οπου ο κακος ολυμπιακος καταδυναστευει το αμοιρο ελληνικο ποδοσφαιρο,δεν προλαβαινει.
είπε ο Αχιλλέας Μπέος…
manson21
Re: Ολυμπιακός
Θα ήθελα να πω: “Ας μιλησουμε και λίγο για μπάλα” αλλα ΚΑΙ το επόμενο παιχνίδι του Μαριναϊκού είναι με παραρτημα οπότε για τι μπάλα να πουμε; Σε μια εβδομαδα παλι…
Είστε πραγματικά αστείοι όσοι δεν έχετε ομάδα και αντί να παραδεχτείτε ότι μέσα στον πανικό και τις αλλοιώσεις, ο Ολυμπιακός παίζει την καλύτερη μπάλα και ΔΙΚΑΙΑ παίρνει το πρωτάθλημα, κάθεστε και το παίζετε τιμητές του ποδοσφαίρου και σοβαροί φίλαθλοι, ενώ το μόνο που θέλετε είναι να χωθείτε κι εσείς όσο μπορείτε στο παρασκήνιο μπας και δείτε καμιά άσπρη μέρα. Έγινε και ΄Μαριναϊκός’ ο θρύλος μέσα σε μια μέρα…
Να μιλήσουμε για μπάλα… αισθάνεσαι αδικημένος φέτος; Μήπως η ομάδα σου θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά σύμφωνα με τις εμφανίσεις της; Για πες μου τι έκανες στο προσφυγικό ντέρμπι με τον Πανιώνιο, θα βγάλετε πάλι καμιά ανακοίνωση για το ποιος είναι ο γνήσιος εκπρόσωπος της μιζέριας;
Και θύμησέ μου πώς με κέρδισες στο ΟΑΚΑ, μήπως με αναμένο καπνογόνο στην πορεία του αμυντικού;
Επειδή η περηφάνια κάποιων Ολυμπιακών μας έκανε να μαζευτούμε λίγο μετά το Σάβατο, αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνουμε και άλοθι των συμπλεγμάτων σας.
χαλαρωσε φιλαρακο γαμια ολυμπιακε αν ειναι δυνατον. ναι και φετος απο τον ολυμπιακο πιο αδικημενη ειναι η αεκ. ειναι πιτα στα προβληματα και παλευει. σκατα ειναι κανεις αεκτζης δεν γραφει οτι η ομαδα παει καλα στο τοπικ της αεκ. ωστοσο αν παιζεις την καλυτερη μπαλα αυτο συμβαινει γιατι ολοι παιζουν φρικτη μπαλα. κερδιζεις μονο τους μικρους και τους πιο πολλους με 1-0. σε πολλα ματς με κανα πεναλτι-μερικα κανονικα φυσικα δεν λεω οτι ολο παιρνεις πετσινα- και σε αλλα με ενα γκολ που πολλες φορες απλως μετα το κρατας. εχεις κανει και καλα ματς φυσικα αλλα καλη μπαλα δεν παιζεις. ισως “καλυτερη” απο τους αλλους που πανε χαλια… μην τρελαθουμε κιολας. και ναι σε κερδισα με καπνογονο, καλυτερα απο το να σε κερδιζα με μουφα πεναλτι! και εσυ τον βαζελο με καπνογονα τον κερδισες χαχαχαχα!
φιλε κανεις αεκτζης δεν θελει να χωθει στο παρασκηνιο.κανεις δεν το θελει. το μονο που συμβαινει ειναι οτι “ξερει” οτι ο μονος τροπος ειναι αυτος, αυτη τη στιγμη, σε αυτη τη χωρα, σε αυτο το πρωταθλημα. και “θελει” αυτο να αλλαξει… (προφανως και σε λιγα χρονια αν η αεκ μπει στο παρασκηνιο εσεις αναγκαστικα θα πρεπει να κανετε τουμπεκι αλλα αυτο ειναι κατι που κανεις νορμαλ ανθρωπος δεν το θελει…)
Εσύ είσαι πιο αστείος από τον προηγούμενο
Χα,χα ωραιο!!:lol::lol::lol:
Πραγματικα δεν περιμενα απο γαυρο να εχει χιουμορ!!!
Δεν υπάρχει πλέον λόγος να λέμε ότι ο Ουμπιακός είναι δίκαια πρώτος, γιατί για να είναι πρώτος πρέπει να υπάρχει πρωτάθλημα. Πριν το Σάββατο υπήρχε λίγο πρωτάθλημα (γιατί ουσιαστικά παίζαμε χωρίς αντίπαλο και οι αγνοί οπαδοί του ΠΑΟ κυνηγούσαν τους παίκτες τους βγάζοντας απειλητικές ανακοινώσεις με τις οποίες κανένας εισαγγελέας δεν ασχολήθηκε), τώρα δεν υπάρχει καθόλου.
Αν θέλετε, μπορούμε να πούμε ότι μέχρι το Σάββατο, ο Ολυμπιακός είχε την πιο σταθερή πορεία και ότι σε κάποια (όχι πολλά) ματς έπαιξε ικανοποιητικό ποδόσφαιρο (κυρίως ανα διαστήματα), αν και τα πραγματικά σημαντικά παιχνίδια δεν μπόρεσε να τα κερδίσει. Ελπίζαμε απλώς ότι ήταν προπαρασκευαστική χρονιά.
προτιμω να ειμαι γελοιος παρα να το παιζω “πρωτος και καλυτερος και αντε μην μιλατε λαγοι και αεκακια”. αν θες απαντα σε αυτα που σ ειπα με επειχειρηματα και οχι με εξυπναδες.
@CrisP τα ειπες ολα για τη φετινη σεζον οσον αφορα τον ολυμπιακο. τα ιδια με παο βιωνει και η αεκ να συμπληρωσω απλως οι οπαδοι απο την απεχθεια τους δεν ασχολουνται πλεον.
Deadmeat εσύ προσωπικά θες να γυρίσει ο μελισσανίδης στην αεκ?
εγω προσωπικα και ειλικρινα καταρχην δεν ξερω τι ΑΚΡΙΒΩΣ εκανε τοτε ο μελισσανιδης. ξερω οτι ηταν μουτρο βεβαια.
εγω προσωπικα θελω εναν λεφτα με μυαλο και σχεδιο. αυτο θελω. εναν αθλητικο διευθυντη αλλα ιβιτς να τσιμπαει λαυρακια. αλα σεβιλλη κατασταση (τι θελω ρωτησες!). αυτα θελω. και ισονομια φυσικα. οχι, δεν θελω τραμπουκο. ειλικρινα.
ΕDIΤ:και ξερεις γιατι δεν θελω παρασκηνιο? γιατι 1. τοσα χρονια χωρις αυτο την παλευα μια χαρα και αν ηταν η κατασταση οκ μια χαρα θα ειχα τους τιτλους μου και 2. γιατι ρε φιλε εχω κραξει τοσες φορες γαυρο(βαζελους) που δεν θελω να με κραξουν για τα ιδια. θα ειναι σαν να κοροιδευω τον ιδιο μου τον εαυτο…
E, οι οπαδοί της ΑΕΚ απλώς πλάκωσαν στις μπουνιές τον προπονητή της ομάδας τους στις αρχές της χρονιάς και μπούκαραν στο γήπεδο στο κύπελλο με ΠΑΟ. Γενικώς οπαδοί όλων των ομάδων μπουκάρουν στα γήπεδα, πιθανότατα θέλουν να τρέξουν και να κυλιστούν στο απαλό γρασίδι.
Κατά τ’ άλλα, πρωτάθλημα με Μελισσανίδη, Βγενό/Πατέρα, Μαρινάκη θα γαμούσε και θα γίνοταν αυτό που είπε ο Μόντε. Θα παίρναν όλοι τα σφυρίγματα τους κόντρα στους μικρούς και θα διεκδικούσαν πρωτάθλημα 3 ομάδες. Οι μικροί και ο βορράς θα έσκουζαν βέβαια, αλλά ποιος δίνει σημασία σε αυτούς? Καλά δεν τα λέω? Το 2002 κάτι ανάλογο δεν έγινε?
δεν τον πλακωσαν οι οπαδοι σαν εμενα και τους αλλους που γραφουν εδω. τον πλακωσαν “βαλτοι” οπαδοι… μεγαλη η διαφορα.
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Αυτός φέτος ηταν ο Ολυμπιακός και βγαίνει πρώτος σε ένα τραγικό από κάθε άποψη πρωτάθλημα.
Δεν έχω να (σου) πω κάτι άλλο.
Έλα τώρα, αν είναι να αρχίσουμε για βαλτούς και προβοκάτσια, πετάω κι εγώ ένα ανάλογο για το Σάββατο και καθαρίζουμε. Βαλτοί ξεβαλτοί, δεν είδα κανέναν να τους μαζεύει, ούτε κανέναν να συλλαμβάνεται (αλοίμονο! μετά θα είχαμε ουρλιαχτά για “λευτεριά στους οπαδούς”) και μάλιστα υπονοήθηκε από την ορίτζιναλ ότι ο Μπάγεβιτς προκάλεσε και αυτός.
Καλά, εδώ έχουμε ακόμη άτομα που πάνε στα μουσικά και ποστάρουν για τον Ντέμη πως είναι ρουφιάνος γιατί έδωσε στην αστυνομία τις φάτσες όσων προκάλεσαν επεισόδια σε ματς της ΑΕΚ. Σιγά μην είναι κι αυτοί βαλτοί! :lol:
πολυ ωραια. ελπιζω να καταλαβαινεις οτι αυτο που ειπες τωρα ειναι πολυ πιο σωστο απο το “ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΦΕΤΟΣ και μην μιλατε οι αλλοι”…
κοιτα επειδη το “τωρα” της αεκ το παρακολουθω στενα ειναι δεδομενο και σιγουρο οτι ηταν βαλτοι. αν γινοταν μπουρδελο μετα απο ντερμπι και ετρωγε και δυο-τρεις μαζι με αλλους δεν θα ελεγα κατι. αλλα σε φιλικο με την καλλιθεα? λιγο πριν αρχισει η σεζον και με το που γυρισαν στην ελλαδα απο την προετοιμασια? πολυ βρωμαει… την οριτζιναλ αστην γιατι φταιει πολυ και αυτη για τα χαλια της αεκ με τον χατζημαλακα που εχει πρωτο κεφαλι…
Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV καλώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη να καταλάβει τι θα πει να είσαι πρόεδρος του Ολυμπιακού.
Παράλληλα θεωρεί ότι μετά το ντέρμπι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας παρασύρθηκε και έκανε αυτές τις δηλώσεις, ωστόσο δεν θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη από την στιγμή που τα είπε.
Απόσπασμα από όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης:
" Παρασύρθηκε ίσως ο κ. Μαρινάκης από ορισμένους ανθρώπους εκεί μέσα και γίνανε αυτά που γίνανε. Εγώ ήμουν βέβαιος για την απάντηση του Παναθηναϊκού και σίγουρος 100% ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα τη δεχτεί και θα ζητήσει και μομφή του κ. Μαρινάκη. Εγώ είμαι εναντίον της συγνώμης γιατί άμα κάνεις κάτι είσαι υπεύθυνος γι αυτό που κάνεις.
Ο κ. Μαρινάκης εφέτος ακολουθεί ότι έκανε ο κ. Πατέρας πέρυσι. Όλα τα “καλά” που έκανε ο κ. Πατέρας πέρυσι τα κάνει ο κ. Μαρινάκης εφέτος¨.
Ο κ. Μαρινάκης [B]πρέπει να καταλάβει τι θα πει πρόεδρος του Ολυμπιακού. Πρέπει να τον βλέπουν με αίτηση. Έχει αλωθεί πολύ που ανακατεύεται έτσι παντού[/B]".
μου εκανε εντυπωση αυτο. ο θεωδωριδης ξερει καλα απο τετοια σκηνικα και πολυ απλα ειναι σαν να λεει οτι “αφου ο μαρινακης θελει να ελεγχει το παρασκηνιο δεν μπορει να βγαινει στο προσκηνιο να λεει μαλακιες. ας κατσει πισω, να κινει τα νηματα και να μην βγαινει εξω γιατι μονο να εκτεθει γινεται αφου δεν ειναι καθαρος”.
Δεν βαρεθήκατε ακόμα να ασχολείστε με αυτό το θέμα? Εγώ κουράστηκα, ας φάει ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης όσο μεγαλύτερη τιμωρία γίνεται και ας τελείωνουμε. Βαρέθηκα και τους υποκριτές δημοσιογράφους και οπαδούς και των μεν και των δεν. Όλοι κάνουν λες και δεν έχουν ξαναγίνει τέτοια αίσχη ή λες και δεν θα ξαναγίνουν. Εδώ ο κόσμος πεινάει και οι άλλοι πάνε και κλείνουν την Μεσογείων για να παραπονεθούν για την Νετ. Έλεος άλλες σκοτούρες δεν έχουμε?
εχειας απολυτο δικιο οτι εχουν ξαναγινει και οτι δεν ειναι και η χειροτερη φαρα καν…