Ολυμπιακός

2 ήττες από ΠΑΟ, ήττα από ΑΕΚ, 2 ήττες από ΠΑΟΚ και ένα “Χ” που ήταν σαν ήττα, μιλάμε για τεράστιες επιδόσεις της ομάδας.

τι ναν κάνουμε? 2-4-2-2 θα παίζει η θρυλάρα του χρόνου :stuck_out_tongue:

Ξενέρωμα μεγάλο σήμερα, δεν έχω λόγια.

Δεν θεωρώ τον Βαλβέρδε, τόσο σπουδαίο προπονητή, αλλά κάνει μεθοδική δουλειά, οι παίκτες με κάποες εξαιραίσεις-Λέτο- τον εμπιστεύονται, και στην τελική, ας του δώσουμε κιένα δεύτερο χρόνο να δούμε την δουλειά του…τόσους ανίκανους έχουμε υποστεί, και ο Βαλβέρδε μόνο ανίκανος δεν είναι…στάνταρ όμως έχει μειονεκτήματα και κολήματα, και σίγουρα η φετινή σοδιά στα ντέρμπι είναι απογοητευτική…θέλω να τον δω και στα δύσκολα του τσου-λου, και εκεί θα φανεί αν κάθετε άξια στον πάγκο του Ολυμπιακού:):!:

Να ρίξουν άεκ-πάο-ολυμπιακό στην β εθνική , να γυρίσει ο Λεμονής και να μπει ο Πάοκ στους ομίλους Ch.L. . Μαγευτικό σενάριο :!:

…και να σωθεί και ο Πανσεραικός:):!:

Το τι μαλα*ιες εχουν γραφτει δεν λεγεται.
Μια χαρα προπονητης ειναι ο βαλβερδε.Η ομαδα θελει οπωσδηποτε καποιες αλλαγες.
Η ήττα σημερα προηλθε απο ενα κακιστο β’ ημιχρονο και ενα κουλο πεναλντι.
Πρεπει να μαθουμε να κραταμε αποτελεσματα και οταν ειμαστε μπροστα στο σκορ να εχουμε την κατοχη και τον ελεγχο του παιχνιδιου.Αυτο ειναι θεμα δουλειας που με τον καιρο θα ερθει.

ο βαλβερδε ειναι ενας απλα καλος προπονητης και ενας εξαιρετικος προπονητης για μια μεσαια ομαδα στην ευρωπη.απο οτι φαινεται ομως δεν το’χει στα ντερμπι,δεν εχει καταφερει να μπει καν στο κλιμα τους ποτε.και αυτο γινεται και σε αλλα μεγαλα ματς(βλεπε σεντ ετιεν).εν τελει μαλλον δεν κανει για το βημα παραπανω που θελουμε.σαφως ομως και δεν ειναι 100% δικια του ευθυνη,καθως δεν υπαρχουν παικτες-ηγετες-τσαμπουκαδες στην ομαδα(πλην ελαχιστων εξαιρεσεων).

Και οταν φυγει θα χαρεις,και θα παρεις αλλον και θα κανει μαλακιες και θα ζητας παλι πισω τον βαλβερδε.Ο ανθρωπος ειναι προπονητης.Πηρε μια ομαδα απο το μηδεν και την εχει φερει πρωταθλητρια…

συμφωνω οτι ειναι ο δευτερος καλυτερος προπονητης που εχει περασει απο εμας τα τελευταια χρονια,αλλα ειχαμε τη δυνατοτητα για πολυ καλυτερο.

ο πρώτος είναι ο Dusko?

στην πρωτη του θητεια.

Αυτα για τον τσαμπουκα τα ακουω βερεσε. Οταν ολη η αναπτυξη στηριζεται σε εναν 35χρονο που παιζει αμυντικο χαφ ενω ειναι 10ρι οσο τσαμπουκα και να χουν δυσκολα γυρνανε τετοια ματς.

Καλός προπονητής ο Βαλβέρδε, κακός προπονητής ο Βαλβέρδε, λόγια βερεσέ. Τα αποτελέσματα μετράνε και όταν εγώ γράφω για αποτελέσματα προφανώς δεν αναφέρομαι στα 0-1 με τις Καβάλες και τους Αστέρες Τρίπολης. Αναφέρομαι στη μπάλα που παίζει και στα μεγάλα ματς, γιατί αυτά θυμόμαστε, με αυτά κάνουμε καζούρα και χαβαλέ, γι’ αυτά έχουμε να λέμε. Σε αυτά τα ματς η ομάδα έγραψε μηδέν ενώ θα μπορούσε να τα έχει πάρει όλα (και το σημερινό με ενδιαφέρει λιγότερο από κάθε άλλο προφανώς). Αν αυτό δεν είναι αποτυχία δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Κατά τ’ άλλα το ότι ο Ντουντού θα σηκώνει κούπα σε έναν μήνα με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Δεν πειράζει όμως, θα πάρουμε τους υπερπαίκτες από Βιγιαρεάλ που έχει ξεχωρίσει το έμπειρο μάτι του Ερνέστο και θα φτιάξουμε γκαλάκτικος του χρόνου.

παντως αν κρινω απο πρωτοσελιδο γαυρου, μαλλον καλο εκανε η ηττα, πρωτη φορα που δεν κανει αναφορα για γκαλακτικος και μαλιστα ζηταει και παικτες :!::!:

Να φέρουμε πίσω τον Μαρέσκα, τον Μήτρογλου, τον Όσκαρ και τον Λούα Λούα που έκαναν πουτάνα πέρσι τον βάζελο :!:

εγώ με τον όσκαρ είμαι καλυμμένος :smiley:

ξεχασατε τον νταρμπι!!!

στηρίζω ντάρμπι με τα 1000

εγω στηριζω καγκουρα και νταρμπι.
εδικα ο μητρογλου,οποιος εχει παρακολουθησει τις εμφανισεις του τον τελευταιο καιρο,ειναι εξαιρετικος.περα απο τα γκολ που βαζει(που το ξεραμε αυτο),εχει βελτιωσει πολυ και τη γενικοτερη κινηση του μεσα στο γηπεδο και την πασα του(βλ.ξεκινημα της φασης στο πεναλντι του πανιωνιου).