Ολυμπιακός

Ο Χαρισης σε μας θα ρθει [-X

Ανταλλαγή με Αβραάμ! Ψηθείτε!

Αχα χα χα χα
:razz:

¶λλο ένα :razz: και έχεις φάει μπαν ε :lol:

Πλάκα πλάκα, στην μπάλα φέτος είχαμε λιγότερους παίκτες από ό,τι στο μπάσκετ τώρα :lol:

Ο Βουισιτς μπορει να συνηπαρξει με Σοφο στη πενταδα ετσι?Δηλαδη θεωρειται πενταρι αλλα εχει τετοια προσοντα στις πασες μεσα στη ρακετα και γενικα στα καθηκοντα του 4αριου που δε θα υπαρχει προβλημα νομιζω…Αλλα ετσι τρωει παγκο ο Βασιλοπουλος με δεδομενο οτι ψαχνουμε 3αρι?(οι αλλοι 2 στη πενταδα θα ναι Τεο και Χαλπεριν/Ματσας)

Μην αγχώνεσαι, στο σύγχρονο μπάσκετ θες πολλούς καλούς παίκτες να παίζουν από λίγο.

O βάζελος έχει κλείσει μέχρι στιγμής Κλέιτον, Πεγεράνο, Χριστοδουλόπουλο, κρατάει Μάτος, Ίβανσιτς και μεις ακόμα έχουμε μείνει στους Γκαλίτσιο, Παπαδόπουλο.

Τρώμε πόρτα για Αβραάμ και το μόνο όνομα που παίζει γερά είναι του Εζκέρο, οποίος είναι παίκτης των 5-6 γκολ τη σεζόν.

O παπαλουκας στον οσφπ…μαλιστα. Ολα αυτα τα υπερογκα ποσα που ακουγονται οτι θα παρει ο παπαλουκας εσεις τα πιστευετε?Δλδ 2,7 εκ ευρω ετησιως και βαλε?:-s Τι λετε ρε,ποιος ειναι ο παπαλουκας για να παιρνει τοσα λεφτα,ο νεος τζορνταν?:? :!:

8 εκ ευρω σε 3 χρονια για τον 32χρονο παπαλουκα μοιαζουν απιστευτο ποσο,εγω δεν τα πιστευω αυτα τα ποσα οτι ισχυουν.:?

Νέος Τζόρνταν δεν είναι, αλλά υπό την “καθοδήγησή” του τα τελευταία 4 χρόνια, η ΤΣΣΚΑ πήρε 2 Ευρωλίγκες, η Εθνική 1 Ευρωπαϊκό και 2η θέση στο παγκόσμιο :wink:

Kαι παλι,2,7 εκ ευρω το χρονο?:? Πλακα κανετε ρε? Υπερογκα ποσα.:-s

ΥΓ Θα μ πεις τι σκας,εσυ θα τα δωσεις μηπως και δικιο θα εχεις.:stuck_out_tongue:

Μπράβο ρε καρντάσια, νέοσ ο.φ.η γίνατε.:lightsabre:
Και εσείς ρε πανάθες έναν παίχτη που δήλωνε Ολυμπιακός πήρατε; =D>

Aν πω οτι δεν με χαλασε καθολου που δεν πηραμε Κλεητον και Λαζαρο θα με
πιστεψετε ?
Αν και το γεγονος οτι δεν εχουμε παρει παιχτες ακομα εινα ανησυχητικο.

Μα ναι, αν ήταν να δίναμε 6 εκ. ευρώ που έδωσε ο βάζελος για Κλέιτον και Λάζαρο, θα ήταν αδικαιολόγητα μεγάλα ποσά.

Αυτό που δε μου αρέσει είναι ότι δεν γίνονται κινήσεις. Πέρσι τέτοια εποχή κλείναμε Γκαλέτι, Νούνιες, Μπράβο, Μήτρογλου, λίγο πιο μετά ήρθε ο Λεντέσμα, μόνο ο Λούα Λούα άργησε κάπως. Βέβαια πέρσι υπήρχε Ίβιτς, ενώ φέτος τα χειρίζεται κάποιος Χρυσικόπουλος που απορώ αν έχει ιδέα από μεταγραφές και μάνατζερ.

Ακούμε για Εντού, Εζκέρο κι ένα σωρό αλλους φορ τη στιγμή που στην ομάδα υπάρχουν ήδη Ντάρκο, Λούα, Μήτρογλου, Νούνιες. Για στόπερ έχουμε κολλήσει με Αβραάμ ανεξήγητα. Για αμυντικό χαφ και αριστερό εξτρέμ τίποτα. Δεν είναι πολλά τα κενά που έχει η ομάδα αλλά πρέπει να καλυφθούν σύντομα. Σε 5 μέρες ξεκινάει προετοιμασία και σε 7 εβδομάδες έχουμε προκριματικά Ch. L.

chrisp συμφωνω για τις μεταγραφες στο ποδοσφαιρο. εχουν καθυστερησει παρα πολυ. περσι ομως ο ιβιτς ηξερε και τι ψαχναμε. τωρα μου φαινεται ο νεος προπονητης ακομα δεν ξερει τι θελει. καλα κρασια δηλαδη αν δεν γινει καμια μεταγραφη μεχρι τελος εβδομαδας. και ειναι φανερο τι παιχτες θελουμε και αυτοι που ακουγονται δεν μου πολυγεμιζουν το ματι. θα δουμε
στο μπασκετ παιζει να φυγουν γκριρ και γουντς ωστε να ερθει ο Αντονι Πάρκερ…!!! :o ειμαι υπερ των γκριρ και γουντς… πριν ακουσω για αυτον ομως… :bow: παιζει και ως 2 και ως 3. μακαρι να ερθει , αν και ειχε πολυ καλη χρονια στο nba και δεν ξερω κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο!

Φαντάζομαι δύσκολα θα γίνει, αλλά οι Αγγελόπουλοι πάνε να χτυπήσουν τον Άντονι Πάρκερ 8O
Εντάξει, οι άνθρωποι είναι τρελοί και “ναυλωμένοι” και το παλεύουν όσο μπορούν! :bow2:

Edit: Με πρόλαβες! Πάντως αν έρθει, ο Γκριρ δε θα φύγει. Μόνο ο Γουντς.

4 εκ ευρω θα του δωσουν! εγω παντως θα παρω διαρκειας οπως και να 'χει!!! με αυτα που κανουν οι Αγγελόπουλοι ειναι και το λιγοτερο που μπορω να κανω που μας δινουν τετοια χαρα και προσπαθουν το καλυτερο για την ομαδα μας. και παλι μπραβο τους.

Φέτος ο μπασκετικός ολυμπιακός μπορεί να έχει καλ’υτερο ροστερ απο τον παναθηναικό αλλα αυτο δεν λεει τίποτα.Οι αγγελοκατι τα σκάνε χοντρά για παίχτες και όλοι δείχνουν σιγουρο΄οτι ο γαυρος παει για τρεμπλ.

Ελεος ρε δράκε κανε το καλό και ασε την εθνική αντε να πούμε.δεν γίνεται απλά να ανταπεξέλθει και στα δύο και αυτό θα κάνει κακό και στην εθνικη.Παιδι του λαού δράκε κράτα τα λεφτά του γαυρου και άσε καποιον που μπορεί και έχει χρονο για την εθνική.

και ελεγα ποιος ελειπε!!! ρε ξεκολατε με το γιαννακη και αφηστε τον ησυχο να κανει τη δουλεια του. δεν ειναι ανθρωπος που δεν θα τα καταφερει. απλα ειναι κακο και ενοχλητικο να τον περιμενουν ορισμενοι στη γωνια στη πρωτη αποτυχια και να του φορτωσουν οσα θελουν πατωντας φυσικα στο οτι ειναι και προπονητης στον ολυμπιακο. ο ομπραντοβιτς καλα δεν τα καταφερε ως προπονητης και του παναθηναικου και της εθνικης γιουγκοσλαβιας ή κανω λάθος??

1. Θα φύγει ο Γιαννάκης μετά την Ολυμπιάδα. Μην αγχώνεστε.
  2. Θέλω Γκριρ και Γουντς (που θα είναι και πιο προσαρμοσμένοι) και κανέναν Πάρκερ και κανέναν Πέτζα. Είμαστε πληρέστατοι. Δε γίνεται να έχεις 10 σταρ στην ομάδα σου. Κλονίζονται οι ισορροπίες.
  3. (προς Σώκρατες): Κάαααανε καμιααααά, κάαααανε καμια μεταγραφηηηηή!

μαλλον χτυπαει παρκερ ωστε να καλυψει με αυτον τις θεσεις 2-3 και να παρει αλλον μαερικανο στη θεση 4. αν θα γινει φυσικα η μεταγραφη. αλλιως και να μην γινει να μεινουν ως εχουν τα πραγματα.
για τη μπαλα ειπαμε, η ησυχια που επικρατει ειναι απελπιστικα εκνευριστικη…