και ο ομπραντοβιτς λαθος εκάνε.Ο γιαννακης έχει μια χ αξία και πιστέυω θα κάνει καλο κοουτσαρισμα αλλά τόσο καιρό ποιος παρακολουθεί τους έλληνες παίχτες??ο κακιουσης η ο παπαδοπουλος???κανεις απο τους δυο.Ο γιαννάκης ειχε τον ολυμπιακο και που χρονος.Ο κακιούζης που έμεινε εκτος αποστολής εκανς καλη χρονια φέτος αλλα ο γιαννάκης δεν είχε χρόνο να το δει.Εν ολίγοις καλό θα ταν να αφήσει την εθνική καθοτι εγω πιστευω οτι κραταει τα προπονητικά ηνία απο εγωισμο. ο ιτούδης ειναι καλή περίπτωση8)
ΣΚΟτίζομαι γιατι θέλω το καλύτερο για την εθνική και δεν της αξίζει να έχει εναν προπονητή που δεν παρακολουθεί όλουε τους παιχτες που μπορούν να παιξουν λογω ελλειψης χρονου.
Για βοηθος παλι καλος ειναι. καλουνται παντα αυτοι που κανουν καλη χρονια. μια χαρα τα παρακολουθούσε ολα μεσα στη χρονια. οπως ειδες καλεσε αυτους που επαιξαν πραγματικα καλα μεσα στη χρονια και ειχαν διαρκεια. δεν προσπαθει να βολεψει καποιους. το οτι δεν καλεσε τον κακιουζη προσωπικα δεν με χαλασε, αφου εχει παρει την κατιουσα εδω και χρονια και απλα εχει 1-2 ξεσπ;ασματα οταν παιζει. δηλαδη αν θα εχει 12 παιχτες αυτος μονο ως 15ος θα μπορουσε να ειναι. αν τους βαλεις ολους κατω με τη σειρα θα καταλαβεις τι εννοω.
αυτο που λέω ειναι οτι δεν έδωσε τον απαιτούμενο χρόνο δεν γίνεται να τα προλαβαίνει όλα και ακόμα και τώρα τι κοιτάζει τιςμεταγραφές του γαυρου η την ελλάδα.
Α σαμις κάλεσε τον ντικούδη που είναι σε δαιμωνιώδη φόρμα -π
ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΓΕΡΑ ΜΕ ΣΕΝΑΘΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ:lol: :lol: :lol: :lol: ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΛΕΙ ΑΠ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΘΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
εγω οταν παιζει η εθνικη δεν βλεπω ουτε πρασινα ουτε κοκκινα ουτε κιτρινα. μονο μπλε. λυπαμαι και στεναχωριεμαι να βλεπω Γιακουμισμο στο μπασκετ (Jerry αθανατε… από το Γεράσιμος φυσικα…). ειτε ειναι ο διαμαντιδης ειτε ο παπαλουκας ειτε ο τσαλδαρης (που αξιζει θεση κατε με) το ιδιο πανηγυριζω. νικαει η ελλαδαρα μας. ο Ντικουδης από μονος του δεν πηγε, και για να τον καλεσε κατι παραπανω θα ξερει. αλλωστε το οτι δεν επαιξε στα πλέι οφ ειχε να κανει με το οτι ο ομπραντοβιτς δεν τον ηθελε αλλο στην ομαδα σας μετα την αντιδραση του στο βελιγραδι στα ματς με παρτιζαν. αν ο πριντεζης βαλει νικητηριο καλαθι μην πανηγυρισεις, αν παλι το χασει κατσε και θαψε τον επειδη παιζει στον ολυμπιακο… :papas:
ασχολούνται οι προεδροι και στον γιαννακη δεν πέφτει λογος ουτε που τον ρωτάνε του λενε αυτους έχεις με αυτούς θα πορευτείς
ΠΟ ΜΕΓΑΛΟς ΠΑΙΧΤΗΣ.εκανε ενα γαμάτο ματς και ναι με ετσουξε πολύ που πήρα και άλλο πρωταθλημα:) :roll: η παιχτουρα ο πριντεζης εχασε στους τελικους σουτ απο τα 2 εκατοστά.Α ΦΩΝΑΖΕ υβριστικά συνθηματα και είναι μαγκας μετά όμως μην λέτε οτι ο παυλος προωθεί την βια…το οτι δεν παρακολούθησε την εθνική φάνηκε απο το ότι κάλεσε τον ντικούδη που δεν έπαιξε καθολου και έφαγε την πόρτα,ετσι προς πληροφρία του γιαννάκη ο δημος δεν εχει τωρα καλή φυσικη κατάσταση οπως ο ιδιος παραδεχτηκε.
είδες να πω οτι ο σόφο δεν αξιζει θεση,δεν το πα γιατι θα ταν χαζό αλλα οχι ο πριντεζης με το θανατηφόρο τριποντο το τέλειο σουτ μέσης απόστασης και την τέλεια αντίληψη του ματς.ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ αμα βάλει νικητήτιο καλάθι θα πανηγυρ΄΄ισω φυσικα.εγκλημα οτι άφησε τσαλδάρη εκτος.μετά απο τέτοια χρονια αλλά ντάξει έχουμε πρινεζη.
Καλως.α και κάτι για τον ποδοσφαιρικό ολυμπιακό.καλα κρασιά.μηδεν μεταγραφές μηδέν κινηση.με αυτήν την λογική δεν θα κάνει τιποτα και δεν μιλάω για το πρωτάθλημα που μπορει να το πάρει λογω του 12 παιχτη(κασναφερης)αλλα για την ευρώπη.Επίσης να πουλήσει τορο να μπουν λεφτά στο ταμείο
καθε χρονια συνηθως ενας παιχτης βελτιωνεται σε ολη τη σεζον. περσι αυτος ηταν ο μπουρουσης και κληθηκε εθνικη (το 2006 δεν ηταν), φετος ηταν ο πριντεζης . το κακο που ειναι?? ποιον αλλον που να παιζει στη θεση 4 με αυτα τα χαρακτηριστικα να καλεσει. για το τσαλδαρη συμφωνω οτι πρεπει να τον καλεσει (αν και δεν ειμαι σιγουρος αν τον εχει κοψει κιολας). εχω την εντυπωση οτι πιο πολυ κρινεις εριστικα απεναντι του για τους λογους που ειπε ο chrisp παρα σαν παιχτη και πως μπορει να προσφερει στην εθνικη.
Το βλέπω παντως να ερχεται. να μην πηγαινει καλα η εθνικη και ολοι οσοι δεν γουσταρουν που πηγε ο γιαννακης ολυμπιακο να αρχιζουν καταιγισμο και ισοπεδωση σε οσα εχει προσφερει στην ομαδα.
ασε εμας να ανησυχουμε για τις μεταγραφες μας που ξαφνικα σε επιακε ο πονος. παρε εσυ οποιους παιχτες θελουμε σε πολυ μεγαλυτερη τιμη πεφτωντας στην παγιδα των προεδρων και των μανατζαρεων και ασε θα την βρουμε την ακρη.
αυτό και τέλος το οφφ τόπικ.έχει προσφέρει τα μέγιστα στην εθνική αλλα πιστέυω οτι δεν χωράνε 2 καρπούζια κάτω απο την ίδια μασχάλη .Ο πρίντεζης θα δείξει τι αξίζει μακάρι να βάλει 20 πόντους και να με αναγκάει να το βουλώσω.Ειτε πάμε καλά είτε άσχημα δεν θα πω κάτι για τον γιαννάκη.Κάλος κοουτς ειναι αναμφίβολα(αν και στους τελικους ο γαυρος πλήρωσε την εμμονή του στην ζωνη) αλλά μου φαίνετε έκανε τον κυκλο του στην εθνίκη.λάθος μου για τον τσαλδάρη αλλα να δούμε και την τελική αποστολη οχι μόνο τους 19 ελπίζω να βάλει μυαλό και να αφησει εκτος τον πριντεζη
ρε ειπαμε οτι μετα την ολυμπιαδα φευγει. φαγωθηκατε να φυγει πριν τηνωρα του. αυτο ειναι αποφασισμενο από τοτε που ηρθε σε μας. απλα ειναι πολυ ενοχλητικο να ειναι και σε μας προπονητης οπως καταλαβαινω και αυτοι που γκρινιαζουν περισσοτερο εχουν πρασινα αισθηματα ως δια μαγειας… να βλεπεις για το καλο της εθνικης οποιος κι αν ειναι στο τιμονι. ο κυκλοας εκλεισε με 1η θεση το 2005 στο βελιγραδι, 2η στην ιαπωνια στο παγκοσμιο, και 4η περσι στην ισπανια. πριν το γιαννακη ουτε τους ομιλους δεν περνουσαμε…ετσι οπως τα χαμε καταφερει… αα κ εμενα δεν θα με χαλουσε να ερχοταν ο ομπραντοβιτς παντως!! τελος…!