To είχε πει ο Αδαμίδης να διακοπεί το πρωτάθλημα, δεν τον άκουσαν… :lol::lol:
βασικα τυχεροι ειστε εσεις που δε φαγατε 8.
ΦΕΡΤΕ ΝΑ ΠΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΘΩ
φιλε 3 γκολ με 3 σουτ στα ΠΡΩΤΑ 20’ δεν θα ξαναβαλεις στα επομενα 20 χρονια. εγω πρωτος σας ειπα μπραβο γαι τη νικη αλλα να υπαρχει και η λογικη. η αεκ οικτρη και ο λυμπιακος παθιασμενος μα οχι ποδοσφαιρικα και τοσο τρομερος. απλως ολα μπηκαν…
Eκτος αν εισαι ο Οτσοα !:lol2: :lol2:
ENTIT >> http://www.youtube.com/watch?v=I5WPYH2tEqA&feature=player_embedded#at=25
ρε συ deadmeat βγαζεις πολυ κομπλεξ.τι ηθελες δηλαδη να τα χασουν αυτα τα σουτ?σαφως και οι μεγαλες νικες διαμορφωνονται και απο τυχερα γεγονοτα τα οποιο ομως ειναι ΠΑΝΤΑ μερος ενος αγωνα.τωρα εσυ πρωτα λες συγχαρητηρια και μετα γραφεις 5 ποστ για την κωλοφαρδια του ολυμπιακου.
το σημερινο αποτελεσμα ειναι συνδιασμος τοσο της ικανοτητας του ολυμπιακου(ατομικα και ομαδικα) οσο και των τραγικων λαθων της ΑΕΚ.
ΥΓ.ο,τι εγινε σημερα,ενοειται οτι δεν αναιρει ολα αυτα που εχουμε πει για την ομαδα ολον αυτον τον καιρο.
φιλε δεν ειανι κομπλεξ. εκνευρισμος ειναι. σου λεω, μπραβο σας αλλα επειδη ειμαι φαν της αντικειμενικοτητας και προσπαθω οταν και η δικια μ ομαδα βαζει 4 κ 5 γκολ να “δω” αν τα αξιζε κλπ τωρα ειπα αυτο. (για παραδειγμα δεν εχει κατ εμε σχεση το 4-0 που ριξαμε στον παοκ απο το 4-0 που ριξαμε στον αρη. και στα 2 ματς ημασταν καλυτεροι απλως οντως με τον μπαοκ θα μπορουσαμε να βαλουμε πολλα παραπανω ενω με τον αρη ειχαμε και πολλη τυχη… αν με πιανεις δεν θελω να σας μειωσω τη νικη αλλα τον τροπο που ηρθε και αντιστοιχα μειωνω και τον δικο μου τροπο οταν ειναι τυχερος…)…
Αυτουνού πρέπει να του δώσουμε προμήθεια για τον Τζιμπούρ!
Edit:
- Είδα το πρώτο ημίχρονο. Καταρχάς, ματς της φετινής ΑΕΚ δίχως τον Δέλλα δε το θεωρώ επιτυχία. Απλά ρίξαμε σε μια τραγική άμυνα 2 γκολ παραπάνω από ότι έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου. Κάτι σαν το 6-1 πριν από χρόνια, όπου η μικρή διοίκηση της ΑΕΚ είχε βάλει μέσα παίκτες από τις ακαδημίες
- Σε πρωτάθλημα που μπορούσα να τιμωρώ όποιον θέλω, θα έριχνα 5 αγωνιστικές σε Αβραάμ, Γκερέιρο για το θέατρο που έκαναν (αίσχος!). Για πολλοστή φορά με εκνεύρισε ο Αβραάμ, όταν δεν προλάβαινε τη μπάλα στο πλάι και δίχως λόγο άρχισε να παραπατάει και να πέφτει κάτω, δίχως να τον έχει ακουμπήσει κανείς…
Μικρή ομάδα η άεκ. Γούσταρα πολύ Ντιοπ που πέταγε κάτω τον Φουστέρ συνέχεια
Οι ουρτάδο, ρόμενταλ πρόσφεραν πολλά :lol:
thx στον αδαμίδη για τον τζεμπούρ. Να τους απονεμηθεί άμεσα το ηθικό πρωτάθλημα και να μας δώσουν τον Σκόκο :!:
που είναι ο μανσον να μας πει τι φταίει και δεν κερδίζουμε στα <ντέρμπυ>?
Τα εχω πει, παλι να τα λεω;
[SPOILER][B][COLOR=“Red”][SIZE=“7”]6[/SIZE][/COLOR][/B][/SPOILER]
[SPOILER]Τίποτα παραπάνω! 8)[/SPOILER]
Εγώ ήθελα 7 γιατί είναι ο αγαπημένος μου αριθμός…
Άσε που έχουν βγάλει το καλύτερο τους album τους οι Maiden
Seven son
:thumbup::thumbup::thumbup:
1981 -> 6
2001 -> 6
2011 -> 6
Σατανικό :!:
Αυτή η άπλα χρόνου για προγραμματισμό ας μην γίνει μπούμερανγκ…πάω στοίχημα ότι σε λίγο καιρό θα βγουν και θα λέμε δεν βιαζόμαστε, κανείς δεν είπε να πάρουν βιαστικές αποφάσεις, και έχουμε πολύ καιρό μέχρι τον Αύγουστο, και κλασικά τα των Καλοκαιριών:):!:
Ε δεν μίλησα καθολου… αλλά τι να πώ? Από τα καλύτερα ΣΚ της ζωής μου! Paradise Lost το Σάββατο και χθες στο Καραϊσκάκη να γλεντάω το αεκάκι! Τα λόγια είναι περιττά!
Παντως αυτη η νικη δειχνει οτι δεν ειναι οτι ο Βαλβερδε δεν μπορει να νικησει σε ντερμπι, ισως οι παικτες να ευθυνονται περισσοτερο για την καθιζηση στα 2α ημιχρονα στο ΟΑΚΑ… Αυτο που χρειαζεται τωρα ειναι προγραμματισμος για μεταγραφες και πλανο για την νεα χρονια και να αφησουμε τον Βαλβερδε να δουλεψει ηρεμος.
Στ’ αλήθεια πιστεύεις ότι η χτεσινή νίκη έδειξε κάτι για τον Βαλβέρδε και τα ντέρμπι?
Έδιτ:
Στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης», ο Δραμινός παρατηρητής του Παμπορίδη του μετέφερε (και τον επιβεβαιώνουν και τα ριπλέι) πως στο 9ο λεπτό ο Μιραλάς έπρεπε να δει απ? ευθείας κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον λαιμό του Σκόκο (δεν είδε ούτε κίτρινη). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιραλάς έπρεπε να αποβληθεί? ξανά, καθώς έφτυσε τον Μανωλά (δεν έβλεπε ο διαιτητής). [B]Επίσης στο 23?, ο Ιμπαγάσα έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί έπιασε από το πρόσωπο τον Γκερέιρο[/B] (μπροστά στον Παμπορίδη). Κίτρινες κάρτες έπρεπε να δουν και οι Τζιμπούρ (για χέρι), ο Ντιόπ (τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις), ο Νασούτι (για αγκωνιά) και ο Μανωλάς (για σκληρό μαρκάρισμα).
Εξάλλου, μετά το 3-0 ο Παμπορίδης δεν μετράει γκολ του Καφέ για φάουλ που κάνει ο Ντιόπ στον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Το ριπλέι δεν δικαιώνει τον Παμπορίδη, καθώς ο αμυντικός του Ολυμπιακού πέφτει μόνος του.
Αχαχαχαχαχαχ, μπράβο μουνόπανο Αβεστά, απ’ την αρχή της χρονιάς έδειξες πόσο αντιολυμπιακό αρχίδι είσαι!!
ειπαμε τπτ δεν εγινε χτες. ουτε στοματα κλεισαμε, ουτε κατι εδιξε η νικη. τωρα γιατι τα πιστευει ο ανγκους αυτα ειναι δικο του θεμα προφανως. ουτε θα κατσουμε να του αλλαξουμε γνωμη αν δεν το θελει. αν κατι πρεπει να μεινει ειναι οτι η αεκ εβγαζε γλωσσα ολη τη βδομαδα και τις εφαγε. τπτ αλλο. κατα τα αλλα η χρονια ηταν καλη μεχρι το γεναρη απο κει κ περα καναμε αδικαιολογητη κοιλια μ,ε αποκορυφωμα τα ντερμπυ. το οτι νικησαμε 6-0 χτες δεν μου λεει τπτ οσο θυμαμαι πως χασαμε τα ντερμπυ φετος αλλα και τι εγινε στο ματς με το βαζελο.
τη νεα χρονια θα εχουμε γλεντια αφου η ουεφα εβαλε κανινες σχετικα με το μπατζετ και τα εξοδα των ομαδων.
Δυστυχως συμφωνω με κατι που εγραψε ο Monte στο τοπικ της ομαδας του:
Οτι πηραμε δικαια ενα πρωταθλημα που ομως θα θυμομαστε για την πριονοκορδελα στον βαζελο