Ολυμπιακός

ε ναι δεν εχει καθολου αδικο σε αυτο.

Πρώτος ο μόντε θα το χει ξεχάσει σε 2 χρόνια βέβαια… :lol:

Εγώ δεν το χάρηκα καθόλου το πρωτάθλημα, μέχρι το χτεσινό με απάθεια το παρακολουθούσα.

Κυρίως όμως, παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον τις συνεχείς κωλοτούμπες ΟΛΩΝ φέτος.

Το χτεσινο για μενα ηταν το πρωτο ματς που ειδα μετα το ντερμπυ με τον παο .Το ειδα επειδη με πορωσε ο “πηδηχτης των παμπριζ” και φυσικα το καταχαρηκα γτ αυτα τα γλεντια μενουν στην ιστορια και δε σβηνουν ποτε.

Κατα τα αλλα δν αλλαξε τπτ.Πηραμε ενα πληρως απαξιωμενο πρωταθλημα φετος (ασχετα αν το αξιζαμε) και σε αυτη την απαξιωση του δυστυχως ο Ολυμπιακος εχει πολυ μεγαλες ευθυνες, κυριως λογω του Χοντρου.

Ολα αυτα βεβαια αφορουν εμας τους οπαδους γτ …αλλοι ας πουμε τα χουν βρει μεταξυ τους και καλα κανουν εδω που τα λεμε. >> http://www.sportdog.gr/article/19552/mazi-me-tous-olubiakous-oi-sise-leto :wink:

Ο Μήτρογλου σε κλαμπ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ :!:

Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα αυτή η εξάρα της ομάδας μου μού θύμισε και κάτι ακόμα…

[SPOILER][/SPOILER]

Τότε δεν ήταν η άλλη εξάρα που ρίξαμε στην ΑΕΚ ή της έχουμε ξαναρίξει τόσα και άλλη φορά που ξεχνώ;

της εχουμε ριξει αλλη μια στο κυπελλο το 2001 αλλα τοτε ηταν… 6-1 :stuck_out_tongue:

8O:lol::stuck_out_tongue:

το 2021 θα παω να το παιξω στοιχημα :stuck_out_tongue:

Εγώ το 2071, να το συνδυάσω με τα εκατοστά μου γενέθλια… Θα τους τα φάω όλα…

Εγώ λέω ότι σήμερα πρέπει να φάνε σίδερα με τη Σιένα :!:

Για να τους δούμε, γιατί πολλή απραξία έχει πέσει στον κρισιμότερο μήνα και δε μου αρέσει καθόλου αυτή η σειρά και μακάρι να βγω ψεύτης…

πιστευω σε ντουντα. για να μας δω. το καλο ειναι οτι γυρισε και ο μπουρουσης.

Θα παει κανας Ολυμπιακαρας σημερα γηπεδο, η μονο μπαλα να ουμε?

Εγω θα παω την Πεμπτη παντως σιγουρα, μπορει και σημερα

Υπουλη σειρα παντως, θελει προσοχη

^^^Και εγω στο μεθαυριανο λεω να παω.

Καθοριστικο το σημερινο ματς παντως.Ελπιζω να μην εχουν αγχος οπως με τη Φενερ και τα κανουν μανταρα.

Παντως εγω για καποιο λογο βλεπω πολλες ανατροπες και στη δικια μας τη σειρα αλλα και στου παο :!:

show no mercy:)
μια χαρα θα τα παμε σημερα.δεν νομιζω πως πρεπει να υπαρχει φοβος

Θα το δειξει η τιβι???

η συνδρομητικη. η ερτ θα δειξει το βαζελο λογικα σε περιγραφη χατζηγεωργιου με μαλλακι…

NAIIIIIIIIII

χαχαχα, αν θες λινκ παντως πες μου να σου στειλω Pm.

πλιζ <3