check your inbox.
οποιος αλλος θελει ας μου πει.
προφητικος ο razor, οντως no mercy μεχρι τωρα. 24-4 στην πρωτη περιοδο…!!!
check your inbox.
οποιος αλλος θελει ας μου πει.
προφητικος ο razor, οντως no mercy μεχρι τωρα. 24-4 στην πρωτη περιοδο…!!!
ρε σεις οντως τι γινεται εδω?? εβαλα το stream και λεω αποκλειεται!!!..η ειμαστε πολυ καλοι ή η σιενα ειναι γτπ
και τα δυο. το εχουν παρατησει κιολας οι ιταλοι. αλλα μην γελιομαστε το 2ο ματς θα ειναι διαφορετικο.
καλα ενοειται…βασικα μπορει να ειναι και πολυ επικυνδινο για εμας αυτο στο 2ο αγωνα!
ειναι πολυ επικινδυνο,αλλα οσο να΄ναι παμε για μεγαλο ρεκορ. 47-9 στο α’ ημιχρονο…
καλα τα παει η σιενα,μονοψηφιο στο πρωτο ημιχρονο,εμεις απο την αλλη μαυρο χαλι:)
Πάνε να μας κοιμίσουν, για τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς…αλλά εμείς δεν μασάμε:):!:
5double+ σκορ!
61-17
lol
edit
77-25 πανε να σπασουν το ρεκορ μεγαλυτερης διαφορας στην ιστορια της ευρολιγκα! ξαναλολ
89-41. απιστευτα πραγματα.
ε τωρα,βλακιες ειναι αυτα τα ‘‘πανε να μας κοιμησουν’’.καμια ομαδα δεν καθεται να χασει τοσο πολυ.τεραστια εμφανιση σημερα τι να λεμε.και παλι ομως δεν πρεπει να χαλαρωσουν,να μπουνε ετσι και στα αλλα ματς και να μην καβαλησουν το καλαμι.και ευτυχως εχουμε ιβκοβιτς στον παγκο,οποτε του εχω εμπιστοσυνη.
οχι βρε, απλα το παρατησανε οι ιταλοι και μην νομιζουνε οι δικοι μας οτι θα παιξουνε ετσι και την πεμπτη. δεν ειπαμε σονι και καλα οτι το κανανε επιτηδες. αφου δεν γινοταν να το γυρισουν εξαρχης.
Πληροφοριες που θελουν τη ΣΕΙΡΗΝΑ Productions να βρισκεται πισω απο τις τσοντες του Φαληρου - που παρακολουθουμε εδω και 3 μερες - ελεγχονται ως ανακριβεις :blues:
Τεσπα δν χρειαζεται να πουμε κατι,παρα μονο οτι αν ημασταν λιγο πιο προσεκτικοι επιθετικα,δν ξερω και εγω τι μπορει να γραφε ο πινακας…
Το θεμα και η ΠΡΟΣΟΧΗ πρεπει να ειναι στο οτι την Πεμπτη το ματς ξεκιναει απο το [B]0-0[/B] !
Τρελαναμε μεχρι και τον Πικε να φανταστειτε >> http://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/o_pike_grafei_gia_ton_olympiako_sto_mpasket.813341.html
Εγώ δε θέλω να σχολιάσω τη διαφορά (δε νομίζω ότι έχει και τόσο σημασία άλλωστε), αλλά την πολύ καλή και σκυλίσια άμυνα που έπαιξε η ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος, με όλους τους παίκτες ανεξαιρέτως να συμμετέχουν.
Πιστεύω ότι η ομάδα δε θα κοιμηθεί την Πέμπτη (ενδόμυχα οι περισσότεροι το φοβούνται), γιατί υπάρχει ο Ντούσαν στον πάγκο που ξέρει από κρίσιμα παιχνίδια.
Δεν πρέπει να έχω ξαναδεί πιο καλό ημίχρονο της ομάδας στα 20 χρόνια που την παρακολουθώ. 8O
Την Πέμπτη ξεκινάμε από το 0-0 αλλά πλέον πρέπει να γίνουν θαύματα για μην περάσουμε.
ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ :!:
και φέρε και τη Σακίρα!
αφου ειναι μεγαλη ομαδα ο ολυμπιακος.τι να λεμε τωρα
ειναι υπερμεγιστη,τιτανοτεραστια:)
Με βγάλανε ψεύτη και πολύ το χαίρομαι. Σοβαροί από την αρχή ως το τέλος. Άμυνα για σεμινάριο. Αλλά…
12 στα 61 εντός παιδιάς δεν ξανακάνουν. -2 στο ranking της Euroleague δεν ξανακάνουν. Τόσο κακοί δεν ξαναγίνεται να είναι. Άρα;
Τι άρα και παπάρα. Ας είμαστε σοβαροί στοιχειωδώς και η σειρά είναι εύκολα δικιά μας.
Εχω πεσει σε διλημμα. :-k
Απο τη μια ναι μεν χθες αδικηθηκε ο Παναθηναικος, αλλα σιγα μην τον λυπηθω κιολας, ας δει και αυτος τη “γλυκα” σε καποια θεματα. Απο την αλλη ομως τι ειναι προτιμοτερο? Να περασει η Μπαρτσελονα και να παιξουμε με αυτην ημιτελικο (στο γηπεδο της και με δεδομενη τη διαιτητικη βοηθεια, αρα λιγες πιθανοτητες προκρισης) ή να περάσει ο Παναθηναικος, οπου και διαιτησια σωστη θα εχουμε (αν κρινω απο το Βερολινο προπερσυ) και φετος φαινεται να τον κοντραρουμε?
Τι προτιμαμε?
Εγώ είμαι αδιάφορος πάντως.
Αν πας σε φάηναλ φορ, πας για να νικήσεις τον οποιονδήποτε.
βάζελο
εντιτ: υπάρχουν όμως και πράγματα που δεν μπορείς να νικήσεις όπως μία διατησία τυπου περσινού τρίτου τελικού…