Ολυμπιακός

^^Τον Παναθηναικο φυσικα ,το χουμε πει ! Αλλα αντε τωρα να τον υποστηριξεις !

Βεβαια οι κακομοιρηδες χτες ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ για να λεμε και του στραβου το δικιο .

Στην ευρωλιγκα, δεν παιζει να εχει τετοια διαιτησια ο Παναθηναικος… Βερολινο το 2009, κυλισε 50/50 το παιχνιδι και με μοιρασμενα κουκουτσια

Τωρα για Α1, καλομελετα και ερχεται…:!:

Διαφωνώ κάθετα στο ότι δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε με την διαιτησία του περσινού τρίτου τελικού. Με +14, ό,τι και να σφυρίξει ένας διαιτητής, εάν είσαι στοιχειωδώς σοβαρός, παίρνεις το ματσάκι.

Επίσης διαφωνώ ότι σφάχτηκε χτες ο Παναθηναϊκός και ότι έχασε λόγω διαιτησίας. Είναι αστείο να λέγεται κάτι τέτοιο, επειδή έδωσαν ένα ανύπαρκτο φάουλ στον Φώτση (αν ήταν ανύπαρκτο και αυτό) και χρέωσαν υπερβολικό αντιαθλητικό. Η Ευρωλίγκα δεν είναι μαλάκες να απαξιώνουν το προϊόν τους. Επίσης σε αντίστοιχο ματς στο ΟΑΚΑ με ανάποδα σφυρίγματα δεν παίζει να γινόταν η παραμικρή νύξη από πλευράς Μπάρτσα.

Τα γράφω αυτά για να πω ότι και με Μπάρτσα να παίξουμε στον ημιτελικό, δεν είναι ότι θα μας γαμήσει η διαιτησία και στάνταρ θα χάσουμε. Μπορεί να παίξει ένα 55-45 σε αμφισβητούμενες φάσεις, αλλά παραπάνω δεν το πιστεύω. Επομένως, με δεδομένο ότι αγωνιστικά δε μιλάμε για καμιά ανίκητη ομάδα, είτε παίξουμε με αυτούς είτε με τον ΠΑΟ, εγώ θέλω να μπουν καβλωμένοι και να πάρουν το ματς.

Φυσικα και δν εχασε λογω μονο της διαιτησιας χτες ο παο(αν και διαφωνω οτι ηταν μονο δυο φασεις) και το ιδιο ισχυει -οπως σωστα λες- με μας περσυ(που δν χρειαζεται να ξυνουμε πληγες τωρα).

Οσο για το αν η ευρωλιγκα την νοιαζει η απαξιωση του προιοντος της, εχω μεγαλες αμφιβολιες μετα απο αυτα που ειδαν τα ματια μου στο παο-τσσκα τοτε με τον Αρτεαγκα…

Εγω αντικειμενικα για την κουβεντα , προτιμω παο απο Μπαρτσα για το λογο οτι στο μπασκετ κερδιζεις πολυ δυσκολοτερα μια καλυτερη ομαδα απο οποιοδηποτε αλλο αθλημα.Ποσο μαλλον αν εχεις να την αντιμετωπισεις με προσθετες κατα σου συνθηκες (εδρα-διαιτησια-ψυχολογια περσινης 20αρας κ.α.)

Κατα τα αλλα κατσε να παμε και θα νοιωσουνε και τα καταλανα στο πετσι τους το -ενα και κατι μετρο- αλμα του Τζαμον Γκορντον-Λουκας,που στη συνεχεια θα καρφωσει στα μουτρα τους (το δατε και σεις χτες ετσι?δν ειδα καποιο οραμα :!:slight_smile:

ΑΛΛΑ ας περιμενουμε να παμε πρωτα !

Το κλεισαμε στοματα το ειπα και το πιστευω για τον απλουστατο λογο, οτι αποδειξαμε οτι αν ειμαστε σοβαροι και σε καλη μερα ριχνουμε και 6 στην ΑΕΚ. Και εγω ειμαι ακομα ξενερωμενος για την διαιτησια του ντερμπι με τον βαζελο και δεν θα χαρω το πρωταθλημα οπως θα ηθελα για αυτο το λογο. Αλλα αυτο δεν παυει να σημαινει οτι ημασταν η καλυτερη ομαδα ολη την χρονια και οτι αξιζουμε 100% την κουπα. Πηγε να βγαλει γλωσσιτσα το αεκακι και τους την κοψαμε και ετσι γουσταρω τον Ολυμπιακο…

Οσο για χθες τι να πω? Εκπληκτικη εμφανιση, ειδικα στο πρωτο ημιχρονο ημασταν πραγματικα ισοπεδωτικοι… Αμυνα για σεμιναριο και ο Ντουντα εδειξε γιατι ειναι τοσο μεγαλη προπονηταρα… Το θεμα ειναι να μην μας αποπροσανατολισει ολο αυτο και να μπουμε σοβαροι αυριο στο 2ο ματς, γιατι θελουμε 2 νικες ακομα για να παμε Final-4. Αλλα με Ντουντα δεν φοβαμαι θα τους εχει προετοιμασει για να ειναι αυτοι που πρεπει. Οσο για το ποιον αντιπαλο προτιμαω και για αγωνιστικους λογους και για “αλλους” προτιμω τον Παναθηναϊκο. Αλλα οποιος και να ειναι ο αντιπαλος ο χθεσινος Ολυμπιακος δεν εχει τιποτα να φοβαται.

fixed που λενε. η αεκ ηταν χωμα ρεεεε. δεν μπηκε καν στο γηπεδο. αυτο δεν μειωνει τη νικη σας βεβαια.

Λίγη προσοχή αύριο, κιένα ματσάκι θα το τσιμπήσουμε στη Ιταλία:):!:

Εχουμε σημαντικο ματς σημερα, σοβαροτητα και αμυνα σαν την προχθεσινη και παμε για το 2-0.

Πολλή χαλαρότητα σήμερα.

Ωραία ατμόσφαιρα στο Καραισκάκη απόψε…Ελληνικά και Σέρβικα συνθήματα ακούστηκαν…και όλα ωραία
…στο μπάσκετ μας τρώει ο κώλος μας
:):!:

για τον πουτσο ειμαστε σημερα:x:x:x

Πρέπει να κάνουμε πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο, γιατί σκούρα τα πράγματα:):!:

Πουθενάδες, να βάλουν τα ρεκόρ στον κώλο τους.

Εγώ φταίω που παρασύρομαι από τις εκλάμψεις τους, σκατά ομάδα ήμασταν από την αρχή της χρονιάς και σκατά θα παραμείνουμε και αυτό ειναι ανεξάρτητο απ’ το αν πάνε στο φάηναλ φορ τελικά.

E άντε και γ@μηθείτε.
Τέσπα, δεν πειράζει, οι μεγάλες επιτυχίες έρχονται μέσα από δυσκολίες.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!

αν και δεν ειμαι της αποψης να ισοπεδωνουμε τα παντα με μια ηττα,εδω περα δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο παρα να συμφωνησω.να πανε στο διαολο τα κωλολουζερια.δυο μεγαλες νικες στη σειρα δεν μπορουν να κανουν.τραγικοι!

Με 17 πόντους ρε, δηλαδή πόσο πιο χαμηλά.
Τουλάχιστον στα άλλα δύο σπασίματα έγινε ντέρμπι.

Αλλά είπαμε φέτος όταν η ομάδα ρολάρει και βγαίνουν τα συστήματα γαμάμε, όταν η ομάδα κολλάει κλάφτα, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να την πάρει απ’ το χέρι.

Είναι βέβαια που και η Σιένα θεωρήθηκε ομάδα του πεταματού από τους “γνώστες” του αθλήματος…

Ναι μωρέ, άλλωστε όλες οι ομάδες έχουν έναν Καουκένας, ένα Στόουνρουκ, ένα Λαβρίνοβιτς, ένα Ζήση και ένα Μακάλεμπ.

Anyway, εντάξει ήμασταν και άτυχοι που έλειπε ο Μίλος.

Δε μασάμε ρε, καλοί - κακοί ας πεισμόσουν κι αυτοί τώρα και ας δείξουν αν έχουν @@.

εμενα παντως αυτο που με πειραζει πιο πολυ δεν ειναι ο καθε γκορντον,νιλσεν,χαλπεριν,αυτοι ειναι αμπαλοι ουτως ή αλλως,παει στο διαολο δεν μπορουν να παιξουν και πολυ καλυτερα.

με ενοχλει ομως που βλεπω μπουρουση,παπαλουκα,ακομα και τον βασιλοπουλο οταν παιζει,να ειναι τοσο σοφτ εν τελει,ποτε κανενος δε γυαλιζει το ματι,ποτε κανεις δεν δειχνει αρχιδια στα δυσκολα.βλεπω οτι ο παο εχει για ηγετη τον διαμαντιδη που παει να παρει μονος του την μπαρτσελονα και βλεπω και τον παπαλουκα,που ναι μεν ειναι τεραστιος παικτης,αλλα ποτε δεν παιρνει την ομαδα πανω του,να τους εμπνευσει καπως τελος παντων.

ο μονος απο την ομαδα που εχει τα αρχιδια και για να βγει στα δυσκολα,αλλα και για να δωσει λιγο τσαμπουκα,ειναι ο μιλος που και αυτος κανει μετρια χρονια φετος,αφηστε που ελειπε κιολας σημερα.

τραγικη εικονα. λες και δεν κατεβηκαμε ποτε. δυσκολα πολυ. λειπει ενας πολυ αθλητικος τυπς κατω απο το καλαθι. θα το λεω συνεχεια.

Έτσι δεν είχε σπάσει και την έδρα του ΠΑΟ η Σιένα πρόπερσι (αλλά ο ΠΑΟ προκρίθηκε τελικά Βερολίνο). Πανάθλια πρώτη εμφάνιση και μετά έπιασε τον αντίπαλο στον ύπνο.