[SPOILER]Πέρα απ’ την πλάκα, νομίζω κι εγώ ότι φέτος η μπίλια θα πέσει στο κόκκινο. Ναι, ξέρω ότι το λέω εδώ και 2-3 χρόνια τώρα :p, αλλά φέτος η ειδοποιός διαφορά ακούει στο όνομα Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Ο Ζοτς δεν είχε πρόβλημα τα τελευταία χρόνια να κάνει πλάκα στο δύσμοιρο Γιαννάκη, ακόμα κι όταν θεωρητικά ήταν από κάτω, αλλά δε νομίζω ότι θα είναι τόσο εύκολο γι’ αυτόν να κάνει το ίδιο απέναντι στον κουμπάρο του, το μοναδικό κόουτς που τον συναγωνίζεται στην Ευρώπη.
Άσε που το ρόστερ μας είναι σαφώς πιο αδύναμο από τα προηγούμενα χρόνια και δε βλέπω να τα καταφέρνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι να βγάζουν τα κάστανα απ’ τη φωτιά μέχρι τον Ιούνιο ή κάπου τότε τέλος πάντων. Από άποψης δυνάμεων εννοώ.
Με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφφ, ο γαύρος θα είναι το απόλυτο φαβορί και για μένα κατά πάσα πιθανότητα θα το πάρει.
Όχι ότι θα τα βάψω και μαύρα ε! Το χουμε πει, για μας δε χάλασε ο κόσμος αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα μια χρονιά. Εμένα προσωπικά αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι να σηκώσουμε και φέτος το ευρωπαϊκό και μετά στην Ελλάδα δε με πολυαπασχολεί τί θα γίνει.[/SPOILER]
Εμένα προσωπικά το πρωτάθλημα δε με ενδιαφέρει καθόλου σε περίπτωση που αποκλειστούμε απ’ το φάηναλ φορ, για να μην πω σε περίπτωση που δεν είμαστε στον τελικό όπως πέρσι.
ε καλα μην το παμε και στο αλλο ακρο.δεν εχουμε την πολυτελεια να αδιαφορουμε για το αν θα παρουμε το πρωταθλημα.συμφωνω σημαντικοτατη η ευρωλιγκα,αλλα πιστευω οτι την ωθηση για τα επομενα χρονια θα μας τη δωσει ενα πρωταθλημα απεναντι στον βαζελο ή μια προκριση στον τελικο του φαιναλ φορ εις βαρος του.με μια τετοια νικη ή με την κατακτηση του πρωταθληματος,πιστευω πως θα απαλαχθουν απο το οποιο αγχος και κομπλεξ εχουν τοσα χρονια απεναντι στον παο.
Συνεχίζω να αδιαφορώ για ένα αστείο πρωτάθλημα που συμμετέχουν 14 ομάδες για να φτάσουμε σε τελικό ΠΑΟ-ΟΣΦΠ με κακό μπάσκετ, γήπεδα που γίνονται πεδία μάχης και διαιτησίες που προκαλούν εμετό.
συμφωνω με αυτο το σκεπτικο ΑΛΛΑ,συνεχιζω να επιμενω πως μια επικρατηση απεναντι τους,εστω σε αυτο το κακομοιρο ελληνικο πρωταθλημα,θα τους δωσει την ωθηση για να παρουν μια γαμημενη ευρωλιγκα και γενικοτερα να αποκτησουν σιγουρια στις ικανοτητες τους για τα επομενα χρονια.
οχι κουιν εδω που φτασαμε, θα ειναι αποτυχια να μην παμε στο φαιναλ 4 και κανενα πρωταθλημα δεν θα το γλυκανει, ποσο μαλλον αν ξαναπαρει την ευρολιγκα ο βαζελος…
μα συμφωνω μαζι σας,επιβαλλεται να παμε τουλαχιστον στο φαιναλ φορ και φετος,αλλα το πρωταθλημα θεωρω πως δεν πρεπει να θεωρειται δευτερευουσας σημασιας.
ναι αλλα μονο σε περιπτωση που παμε φαιναλ φορ εγω αυτο σου λεω. τι να το κανουμε το πρωταθλημα πχ αν ο βαζελος εχει παρει 6η ευρωλιγκα? στα @@ τους κι αυτωνων αν το χασουν στην τελικη οπως το λεει ο γρακχος ειναι.
Το πιο στεναχωρο απ’ολα ειναι οτι μεχρι και πριν απο 4-5 χρονια, το ελληνικο πρωταθλημα ηταν κατα τη γνωμη μου το δευτερο καλυτερο της Ευρωπης μετα το ισπανικο. Ισως και το πρωτο ε…
Γιατι μπορει παντα ο Παναθηναικος να ξεχωριζε απο τους υπολοιπους, και τα τελευταια χρονια μαζι με τον Ολυμπιακο να μην εχουν αντιπαλο να τους κοντραρει, αλλα μεχρι και το 2006 και αλλες ελληνικες ομαδες ηταν ομαδαρες και τους νικουσαν ανετα !
Ειχες τον Αρη με σταθερη παρουσια στις 16 κορυφαιες ομαδες της Ευρωπης, Αρης και Μαρουσι σηκωσαν το Κυπελλο Ευρωπης, ενω Μακεδονικος και Πανελληνιος εφτασαν στον τελικο !
Γενικα εβλεπες οτι εκτος εδρας εχανε ο παναθηναικος αρκετα παιχνιδια τη σεζον, οχι οπως τωρα που τελειωνει το πρωταθλημα με 24-2 πχ…
Και παραλληλα καθε χρονια ακομα και στις λεγομενες μικρομεσσαιες ομαδες, επαιζαν αρκετοι παιχταραδες που αργοτερα τους εβλεπες να πρωταγωνιστουν σε ομαδες της Ευρωλιγκα ή ακομα και στο NBA !
Τραγικη εμφανιση προχθες, αλλα πιστευω θα περασουμε. Παντως σιγουρα η Ευρωλιγκα ειναι πιο σημαντικη, αλλα δεν μας χαλαει και το πρωταθλημα μην λεμε ο,τι να’ναι… Οποιαδηποτε κουπα ειναι καλοδεχουμενη, ειδικα με αντιπαλο τον βαζελο.
μαλιστα δηλαωνει οτι δεν θα δεχτει μειωση αποδοχων το καλοκαιρι, αρα του κουναμε μαντηλι… δε νομιζω να στενχωρηθουν και πολλοι οσο θυμομαστε το ντουντου των τελευταιων δυο ετων…
να παει στο καλο αν ειναι να φτιαχνει λιγο το ονομα του με μια καλη χρονια σε μας ωστε να βρισκει συμβολαιο μετα σε ισπανικη ομαδα. θα ρθει ο τακαρος μετα…
O Ντουντού έπαιξε ένα χρόνο και μετά άραξε για πάντα. θεούλης :!:
Ο Βαλβέρδε ας φύγει. όσο έχουμε τάκαρο δεν φοβόμαστε κανέναν. θα γυρίσει και ο μητροκάγκουρας με τη φτιαγμένη εξάτμιση και όλα κομπλαδούρα.
Στο μπάσκετ θα τα πάρει όλα ο Μίλος μόνος του μη φοβάστε
βασικα ο τακαρος παιζει να ερθει γιατι τωρα ξερει οτι δεν ειναι ο κοκκαλης προεδρος που σκεφτεται ετσι ηλιθια. το κακο ειναι οτι θα γκριαζουν τα χαζα φιντανια που τα ξερουν ολα στην μπαλα ακαι νομιζουν οτι κανουν κουμαντο επειδη τραγουδανε και χοροπηδανε…
ο ερνεστο οσο κανει κατι τετοια τοσο θελω να φυγει κι ας εχει φτιαξει καλη ομαδα. υπαρχουν κι αλλου προτοκαλιες. απλα την επομενη φορα που δεν θα βρισκει δουλεια η πορτα θα ειναι κλειστη.