Ξενερώνω κι εγώ με αυτή τη κατάσταση κι ας έχω δηλώσει πολλές φορές ότι είμαι φαν του Ερνεστο. Μένω τουλάχστον στην δήλωση της ΠΑΕ που λέει ότι το συμβόλαιο είναι για 2 χρόνια. Όπως και να έχει η ομάδα πάνω από όλους και αν, ο κατα τα άλλα συμπαθέστατος, Βαλβερδε δεν θέλει να μείνει ας πάει στο καλό γιατί αυτή η κατάσταση μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα.
Για τον Ντουντου καλύτερα να πάρει πούλο, κανονικά πρέπει να πληρώνει που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και είναι και αρχηγός! Ουστ!
Πάντως αν ήταν πρόεδρος ο Σωκράτης, ο Βαλβέρδε θά’φευγε αύριο
…δεν νομίζω να φύγει, αλλά απ’την άλλη αν δεν θέλει, τι να κάνουμε, με το ζόρι δεν γίνεται
…διάδοχη κατάσταση;
[SPOILER]Χιμένεθ ή Κατσαβάκης:p#-o[/SPOILER]
:):!:
Σήμερα η σειρά πρέπει να έχει επιστρέψει στο ΣΕΦ ήδη από το ημίχρονο.
Διάολε, πόσο λείπουν από την ομάδα Σόφο, Κλέιζα κι ένας σουτέρ ακόμα! Θυμάμαι τον ημιτελικό με Παρτιζάν όπου παίξαμε το ίδιο άσχημα ίσως και χειρότερα από το 2ο με Σιένα και μας κράτησαν στο παιχνίδι προσωπικές ενέργειες από Μίλος, Κλέιζα, Σόφο, Τσίλντρες.
με εντι τζονσον και μπερι θα ημουν καλυμμενος…
εγω ειμαι παντα αισιοδοξος.πιστευω στην ομαδα.[SPOILER]μεχρι να με πιασουν τα νευρα:)[/SPOILER]
περα απο την πλακα θα κανουμε ενα διπλο του πουστη!
Πιστευω ο Ολυμπιακος θα περασει.Εχετε 2 ευκαιριες οποτε και κατι να παει στραβα στο σημερινο ματς υπαρχει και το αλλο!
Δεν ξερω, τρέμω για απόψε…δύσκολα θα γυρίσει το 2-1, απ’όποιον κιαν γίνει
…δεν θέλω να φύγει ο Ρόμενταλ…με Χαβιτουλίνι, θα κάνουν μια χαρά δεξιά πτέρυγα
:):!:
ακουω γλυκεια φωνουλα φιλιππα συριγου… ελεος ρε γμτ ακομα να βγει στη συνταξη αυτο το γιδι?
τεσπα οποιος θελει λινκ ας πει.
ξεκιναει ο τεοντοσιτς.
Τσίρκο.
Υπόλογοι Ίβκοβιτς και Αγγελόπουλοι που σχεδίασαν αυτό το ρόστερ και έφεραν την ομάδα τρία χρόνια πίσω.
΄Ηθελα να ρθω να σας δω και στο σεφ, καλυτερα που δεν ήρθα ρε ξεφτίλια. Θα ρθω καμια μέρα με τον Ηλυσιακό να σας δω να στηρίξω και την ομάδα που μας πρήζουν όλοι. Για εκεί μια χαρά είστε.
Ρε γαύροι κάνα αγώνα ντέρμπι θα δούμε στη σειρά με τη σιένα?
δεν ειναι ο φιλιππας, ο γιος πρεπει να ειναι
κατα τα αλλα απαραδεκτοι. νταξει δεν βλεπω ολυμπιακο στο μπασκετ, αλλα σημερα που εκατσα και ειδα απαραδεκτοι…20 λαθη και 20 ποντους απο τον γιαριτς ?!
Τι να αναλυσεις ας πουμε τωρα.
Πολυ λιγη η ομαδα σημερα για τετοιο παιχνιδι… οπως και οι περισσοτεροι παιχτες. Απο τους ψηλους μονο ο Νεστεροβιτς διασωθηκε, ολοι οι αλλοι για τα πανηγυρια τελειως. Παρα πολλα και αστεια λαθη απο Παπαλουκα και Σπανουλη, ανεπιτρεπτο για τετοιους παιχτες. Δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος για την Πεμπτη, αν και δεν ειναι ακατορθωτο το διπλο. Δεν επαιξε και τρελο μπασκετ η Σιενα, εμεις ημασταν απλα τραγικοι…
Η ομαδα του Δρακουμελ ειναι ακομα εδω τελικα …
Μιλαμε για γελοιοποιηση του μπασκετ πεμπτη και σημερα.Και απεναντι σε μια ομαδα που με μια -απλα- καλη αποδοση την εχουμε.
Τεσπα ,εγω εχω ακομα εμπιστοσυνη στον Ντουντα, αλλα με αυτα που ειδαμε στα δυο τελευταια κανω μοκο .Αλλωστε ο παραγοντας ψυχολογια ειναι καθοριστικος πια.
p.s.Σπανουλη ελπιζω να φυλας το παιχνιδι της ζωης σου για την Πεμπτη,γτ σημερα το ξεφτιλισες…
ο φιλιππας ηταν… ο γιος μια χαρα ειναι.
H ομάδα του Δρακουμέλ φίλε spawn ήταν σε δύο final four συνεχόμενα, στο δεύτερο δε πέρασε και στον τελικό. Είχε παίκτες όμως, όχι ξυλάγγουρα.
Σε μια φάση ο Λαβρίνοβιτς (παιχτάρα) παίρνει τη μπάλα από το τρίποντο και αριστερά, ντριμπλάρει προς το καλάθι, πατάει δυνατά, κάνει 2 βήματα και hook shot. Το χάνει επειδή η μπάλα του παίζει άσχημο παιχνίδι, αλλά παρολαυτά είναι κίνηση που ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού δεν μπορεί να κάνει, πόσω μάλλον ψηλός.
Αν εισαι σιγουρος πως το φετινο “γυμνο” ροστερ ηταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ευθυνη του Ιβκοβιτς και οχι συνδυασμος αυτου και της αποφασης της διοικησης να μειωσει το μπατζετ γτ ειχε μπει μεσα μεσα με τις καλτσες,τοτε θα αρχισω και εγω να μπινελικωνω τον Ντουντα.
εντιτ.και δε μιλαω για τυχον παιχτες που δν βγηκαν (βλεπε Κεσελ) ,αλλα γι αυτους που δν πηραμε ποτε !
Ο δρακουμελ,βαζωντας το ενα κυπελλο που πηρε σε αντιδιαστολη με το ΣΟΥΠΕΡ ροστερ που ειχε , τον κανει το λιγοτερο αποτυχημενο.Το λιγοτερο.Δν αλλαζω γνωμη γι αυτο.
Είπα, υπόλογοι είναι και ο Ίβκοβιτς και οι Αγγελόπουλοι.
Παρολαυτά, όταν έχεις γλιτώσει τα 10 εκ (με εφορία) του Τσίλντρες και άλλα 5 από Κλέιζα, Βούισιτς και τους αντικαθιστάς με Νίλσεν και Κέσελι, είσαι αδικαιολόγητος.
Κι εγώ αποτυχημένο θεωρώ τον Γιαννάκη.
Αλλά πήγε 2 φορές στο φάηναλ φορ τουλάχιστον.
Από τη στιγμή που όσα λεφτά βάζουν, λίγο πολύ τα χάνουν, δικαίωμα τους που μείωσαν το budget. Δε μπορούμε να τους πούμε τίποτα. Ειδικά όταν τη φυγή Κλέιζα δε την είχαν προγραμματισμένη. Κατά τα άλλα, ας δώσουμε στην ομάδα έστω το περιθώριο μέχρι την Πέμπτη.