Λίγο στη πράξη τα χαλάει, αλλά είναι μακράν του δεύτερου ο αυθεντικότερος άνθρωπος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο:):!:
Το φαϊ παικτών όπως ο Βίγια ή ο Τέβε [B](πρωτοξάδελφος του ΙΚΑ[/B]) είναι να χώνονται στην τρύπα»
:lol2::lol2::lol2::lol2:
Εντάξει και ο Βαλβέρδε με 1-0 κέρδισε τα περισσότερα ματς φέτος. Για μένα μια χαρά είναι ο Κούπερ. Οι ομάδες του πιέζουν, έχει στυλ που ταιριάζει στο ρόστερ μας, ξέρει την Ελλάδα, δε νομίζω πως μπορούμε να βρούμε καλύτερο για την Ευρώπη και θα είναι και πόλος έλξης καλών παικτών.
Στην Ελλάδα το μισό-μηδέν δεν αντέχεται, αλλά στην Ευρώπη για μένα δεν αντέχεται και το πέντε-ένα. Δε νομίζω πως μπορούμε να φέρουμε πολλούς προπονητές που να είναι καλύτεροι του Κούπερ. (Το ιδανικό εννοείται πως και για μένα είναι να μείνει και 2η χρονιά ο Βαλβέρδε στην ομάδα και να συνεχίσει το έργο του)
http://www.sportdog.gr/article/22638/h-epistrophe-tou-prideze
δεν ξερω…δεν με πολυενθουσιαζει μια τετοια κινηση.αλλα απο το να εχεις τον νιλσεν…
double post γιατι ειναι σχεδον επισημο.
Γελάω, έπρεπε να αποκλειστούμε από το φάηναλ-φορ για να πάρουμε παίκτη.
οντως. αυτο πηγα να γραψω και γω. ελεος ρε γμτ ολοι αυτο λεγαμε και βλεπαμε ολη τη χρονια.
Ψωνισαμε απο σβερκο τωρα !
Κουιζ για δυνατους λυτες,το ποιος εκ των Νιλσεν - Πριντεζη ειναι πιο αμπαλος. ! :-k
Κατι αλλο τωρα.Μονο εγω ειμαι που θα προτιμουσα να φυγει ο Ερνεστο τωρα,απ το να μεινει [B]μονο[/B] για εναν χρονο ακομα ?
ο πριντεζης δεν ειναι αμπαλος μην τρελαθουμε κιολας. δεν ειναι κλειζα αλλα δεν ειναι και νιλσεν.
Φιλε Spawn7 και γω ετσι πιστευω, αν ειναι να φυγει του χρονου καλυτερα απο τωρα ΑΛΛΑ,ενα μεγαλο αλλα υπαρχει παντα.Εαν φυγει ποιος θα αναλαβει και ακομα καλυτερα αντε ξανα απο την αρχη καινουργιο συστημα και καινουργιο στυλ παιχνιδιου οποτε ειναι ενα ρισκο.Βαλε και το οτι κανει δυνατες μεταγραφες σε σημεια που ποναμε(κεντρο κυριως και στους πλαγιους μπακ-χαφ)τοτε εχεις ηδη ενα συστημα μια νοοτροπια να κανεις μια αξιοπρεπη πορεια κατι που ολοι οι ολυμπιακοι και οχι γαυροι ειναι αυτο π θελουμε:p
Μ ενα κοουτς διαφορετικης κοπιας παει στραφη στανταρ αλλη μια χρονια εκτος και αν μας κατσει κατι καλο.
Μια χαρα ειναι ο Πριντεζης, απλα αυτη η κινηση επρεπε να ειχε γινει νωριτερα. Ο Νιλσεν ειναι για γελια.
Εγω θελω να μεινει ο Βαλβερδε και να τον αφησουν να δουλεψει. Αρκει να μην μας πρηζει και αυτος μεχρι να αποφασισει και εχουμε σιριαλ οπως στην πρωτη του θητεια. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν φερνει ολη την οικογενεια του στην Ελλαδα? Και εδω υπαρχουν ισπανικα σχολεια.
Το ενα απο τα δυο του παιδια εχει προβλημα ακοης και δυσλεξιας και χρειαζεται ειδικο σχολειο
Κατι που θα μπορουσε να ειχε ξεκαθαριστει καιρο τωρα και να μην λεμε οτι
να’ναι για τα προβληματα του Βαλβερδε.
γνωστο ειναι αυτο το θεμα του παιδιου του, αλλα παρολα αυτα ηρθε δυο φορες. τεσπα ας κανει οτι θελει. οτι ειναι να γινει, να γινει λιγο γρηγορα μοναχα και οχι οπως γινοταν επι κοκκλαη που αν δεν ειχε παει 15αυγουστο δεν ειχαμε κανει σχεδον καμια μεταγραφη…
Ο Μαρινακης παντως οσον αφορα την οργανωση της ομαδας εχει αλλη νοοτροπια
απο τον Κοκκαλη.Δεν νομιζω δηλαδη οτι θα παει μακρια το θεμα με τον Βαλβερδε.
Πιστευω οτι με την ληξη του πρωταθληματος θα ξερουμε ποιον θα εχουμε προπονητη
την επομενη σεζον.
Εγώ πάλι συμφωνώ με τον Καρπετόπουλο. Την κατάσταση του παιδιού του την ήξερε ο Βαλβέρδε όταν υπέγραφε για 2 χρόνια. Παραπάνω λεφτά δε θέλει, άρα μάλλον πιστεύει πως μπορεί να βρει κάτι καλύτερο στην Ισπανία. Αν μείνει σε εμάς, τότε θα προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να φύγει του χρόνου. Η Ελλάδα καλώς ή κακώς είναι νεκροταφείο. Πλέον η μπάλα που παίζεται σε εμάς δε βλέπεται και στην Ευρώπη δεν είμαστε δυνατοί όπως παλιά. Όπου παλιά κάθε χρονιά είχαμε 1-2 ομάδες στους 8 κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης…
:lol::lol:
ΠΕΛΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥ!
Βίτσιο τό’χουμε να χάνουμε τα δύο πρώτα σετ;
…ο Βαλβέρδε πρέπει να μείνει…'εφτιαξε κάτι, και του χρόνου θα το δούμε πιο ολοκληρωμένο
…απ’την άλλη αν ήταν ο Σωκράτης πρόεδρος, ούτε στην φιέστα δεν θα’ρχόταν ο Βαλβέρδε
…μια χαρά ο Πρίντεζης…μακάρι να βοηθήσει Ολυμπιακό, και εαυτό του
:):!:
Πρέπει να μείνει ο Ερνέστο δεν το συζητάω, να κάνει και την προετοιμασία, να γουστάρουμε να πηγαίνουμε και γήπεδο να βλέπουμε μπαλίτσα(θα μας έχει και η Nova του χρόνου-και δεν τους πληρώνω τους πούστηδες).
ο,τι καλυτερο εχω διαβασει τις τελευταιες μερες!δε θα λειψει σε κανεναν.οχι τιποτα αλλο,αλλα ευτυχως γλιτωσαμε την εικονα του να σηκωνει ως αρχηγος του ολυμπιακου τροπαιο.