Λένε ότι ο Βαλβέρδε είχε πει στο Μαρινάκη πως δεν παίζει να κάτσει πάνω από χρόνο.
[SPOILER]ΦΕΡΤΕ ΤΑΚΗ ΤΩΡΑ![/SPOILER]
Λένε ότι ο Βαλβέρδε είχε πει στο Μαρινάκη πως δεν παίζει να κάτσει πάνω από χρόνο.
[SPOILER]ΦΕΡΤΕ ΤΑΚΗ ΤΩΡΑ![/SPOILER]
Χτες βασικα εμαθα ακριβως τους οικογενειακους λογους που λεγανε ολο αυτο τον καιρο
και πραγματικα τον καταλαβαινω τον ανθρωπο.
Απο την αλλη ομως γιατι διαλεξει δυο φορες να ερθει Ελλαδα ενω η κατασταση ειναι ετσι ?
Όλος δικός σου…
[SPOILER][/SPOILER]
Ναι και εγω το πιστευω πλεον αυτο.
Και απο τη μια αναρρωτιεμαι γτ τον εφερε τοτε,αλλα απο την αλλη εχει τα ελαφρυντικα του οτι πιεζε ο χρονος,ενω ταυτοχρονα ηθελε να κανει και μια κινηση εντυπωσιασμου…
Μπορει να εχει ολα τα στραβα της υδρογειου πανω του ο Βαγγελας,αλλα οσον αφορα τα αγωνιστικα ,μπορω να πω οτι του εχω καποια εμπιστοσυνη.
Απ τα (λογικα) ονοματα βεβαια που κυκλοφορουν δε μπορω να πω οτι με ψηνει ιδιαιτερα καποιος,αλλα που ξερεις μπορει να κανει την υπερβαση και να φερει καποιον καλυτερο που δν εχει ακουστει.
Οτι ειναι να γινει βεβαια ας γινει γρηγορα !
[SPOILER]Οκ καλος ο Τακης,αλλα παλι Τακης ?Κρατηστε τον καβαντζα για τις δυσκολες μερες του Δεκεμβρη αυτον …[/SPOILER]
Για ποιο λογο ακριβως του 'χεις εμπιστοσυνη;;;
Για τους 20-30 που εχετε να στελνετε δανεικους;;;
Μη φοβάστε θα πάρετε και εσείς…Απλά μπείτε στην σειρά σας.
Έκανε καλές και φθηνές μεταγραφές και έφερε προπονητή που έκανε έργο. Και με εντελώς καινούρια ομάδα έκανε πλάκα στους ανταγωνιστές του. Άρα γιατί να μην του έχει?
Εχω πολλους λογους να σου πω ,ενδεικτικα ομως ,
-Πηρε καλο προπονητη,του εφερε οτι ζητησε,τον προστατευσε (ως οφειλε) οποτε πηγαν να του την πεσουν και το σημαντικοτερο, τον αφησε να δουλεψει χωρις να φυτρωνει εκει που δν τον σπερνουν !
Αααα επισης οι 20-30 δανεικοι εμενα δε με χαλανε ,αρκει να μη χαλανε τις ισορροπιες στην ομαδα .Δικια μου ειναι η τσεπη ?
Σοβαρά τώρα, Λεμονής ούτε κατά διάνοια. Όχι επειδή δεν τον εκτιμώ προφανώς (το έργο που έχει κάνει στον Πανιώνιο φέτος είναι γι’ άλλη μια φορά αξιοθαύμαστο) αλλά γιατί είναι εντελώς ηλίθιο να αλλάξεις τη φιλοσοφία και το δυναμικό μιας ομάδας που έχει μάθει να παίζει ένα στρωτό συγκεκριμένο ποδόσφαιρο, πάρα τα όποια μειονεκτήματά της.
Οι μισοί παίκτες και βάλε από αυτούς που έχουμε και είναι και πρωταγωνιστές μάλιστα, δεν κάνουν για το ποδόσφαιρο του Λεμονή, ειδικά αυτό που είδαμε το 2007/08. Ούτε σφαίρες και ανακατωσούρες τύπου Λούα Λούα και Γκαλέτι έχουμε (πλην Μιραλάς) ούτε χαφ τρεχαντήρια τύπου Στολτίδη και Πατσατζόγλου (αν ο Ντουντού ήταν στα καλά του θα μπορούσαμε να πούμε αυτόν). Από την άλλη έχουμε Φουστέρ και Ιμπαγάσα που δε χωράνε στο 4-3-3 με κανέναν τρόπο.
Κι επειδή πολλά λεφτά για μεταγραφές είναι απίθανο να πέσουν, αν έρθει τώρα ο Λεμονής θα είναι μια άστοχη κίνηση με ερασιτεχνικό σκεπτικό στυλ “να φέρουμε τον προπονητή που έκανε τα δυο διπλά στο τσουλού”. Πιθανότατα θα αποτύχει και θα τ’ ακούει κιόλας χωρίς να φταίει. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να πάρουμε προπονητή που θα παίζει σχεδόν ακριβώς όπως ο Βαλβέρδε, για να μην πω ότι πρέπει να τον ρωτήσουν και να τους τον υποδείξει ο ίδιος.
Εγω πάντως μετά απο όλα αυτά πιστεύω ότι θα μείνει και ότι οι εφημεριδες εχουν δημιουργήσει όλο αυτό το τζέρτζελο για να πουλήσουν και καμιά φυλλάδα…
Eγω παλι νομιζω πως εχει πακεταρει ηδη…
Και απο τη στιγμη που δειχνει ουτως η αλλως φευγατος,δν στεναχωριεμαι κιολας .
ε α μπραβο, αυτος ο ολυμπιακος ειναι αφοσιωμενος σε ενα συγκεκριμενο πλανο παιχνιδιου και πρεπει να παρει καποιον που να ταιριαζει απολυτα με τη φιλοσοφια της ομαδας και λογικα τετοιος θα ειναι μονο ισπανος.
και προς θεου οχι κουπερ
Εγω δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι θα φυγει ο Βαλβερδε, την πρωτη χρονια αν θυμαστε ηθελε να μεινει στο τελος, αλλα ο Κοκκαλης τον εστειλε αφου του εκανε τον δυσκολο τοσο καιρο… Και καλα ειχε κανει τοτε ο Σωκρατες.
Γιατί όχι Κούπερ;
quoted for truth
Γιατί το μισό-μηδέν δεν αντέχεται.
Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά με Βαλβέρδε αλλά σίγουρα πρέπει να μείνει η μεταφράστρια…για όποιον έχει facebook ας μπεί
http://www.facebook.com/pages/Θέλω-πάλι-Ισπανό-στη-θέση-του-Βαλβέρδε-για-να-μείνει-η-ίδια-μεταφράστρια/213756115302870
Βλέπω πολύ σιγουριά, για τον προπονητή, και γιαυτό εγώ ανυσηχώ…δικαίως;:):):!:
μόνο repsect…
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=46905&catid=114
δώστε βάση στα ονόματα και την ανάλυση της τακτικής…
Μακράν ο καλύτερος αναλυτής/προπονητής που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα!