Ολυμπιακός

ναι το εμαθα, ενταξει εκει δεν ειναι αντιπαλος της προκοπης. εχουν πολυ δουλεια.
στην μπαλα λεει παει για χ με 1-1 τελικο σημερα…

…και μετά ποιος μας ξεπλένει απ’τον Μπέο;
…στάνταρ δεν είναι έυκολο, γιατί έχουμε χαλαρώσει κάπως, και αυτοί παίζουν δυνατά…αλλά αν το προσέξουμε, και παίξουμε με διάθεση, τό’χουμε για την πλάκα
:):!:

το μονο που κραταω απο χτες ειναι η αντιδραση του βαλβερδε στην ερωτηση αν θα φυγει. προφανως την κανει, αντε υπομονη δυο εβδομαδες για να αμς το πει. ελπιζω να εχουν βρει τον αντικαταστατη του και να μην περιμενουν πρωτα να κανουν μεταγραφες κτλ κτλ.

Εεεεερνεεεέστοοο Βαλβεεεεεέρδεεεεε :!:

Την προηγούμενη φορά μασήσαμε το παραμύθι ότι έφυγε επειδή και καλά ο Κόκκαλης ήθελε να μειώσει το μπάτζετ, φέτος που ο Μαρινάκης του έκανε και θα συνέχιζε να του κάνει όλα τα χατήρια τι παραμύθι θα σκεφτούμε?

χαχαχαχαχαχα! ετσι ειναι οπως τα λες. οπως λεει και ο νικολακο σημερα, χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει. απλα να μην περιμενει και αυτος οταν δεν θα εχει δουλεια στην ισπανια να ερχεται μια χρονια σε μας να βγαζει για να εχει δουλεια. τελος, αντε γεια.
φερτε Τακαρο να γουσταρουμε… 8)

σε εφημερίδα σήμερα λέει οτι έχει προσωπικό θέμα ανοιχτό και οτι θέλει καποιες ευκολίες απο τον ολυμπιακό(περισσότερα σούρτα φερτα στην ισπανια??)

ο αβρααμ παπαδοπουλος εχει καμία σχέση με λαρισα…τον ειχα ξαναδεί εδώ και τον πέτυχα και σήμερα πριν κανένα μισάωρο…
σκεφτόμουνα να τον ρωτήσω αν έρχεται στην αελαρα να πέσει στα πατώματα, αλλά τον άφησα…:stuck_out_tongue:

[SPOILER]
*ελπιζω να ήταν η γυναικά του αυτή…:-s[/SPOILER]

Δηλαδη η εμφανιση σε χαλασε και η μπαλα που ειδες;

ασχολειται κανεις με μπαλα εφοσον το πηραμε? δε νομιζω… :stuck_out_tongue: πιο πολυ μας καιει αν θα μεινει ο βαλβερδε παρα το αγωνιστικο μερος.

αυτό βασικά :stuck_out_tongue:

οτι γραφανε και πριν δυο χρονια δηλαδη πανω κατω… αντιγραφη επικολληση εκαναν :lol: . φερτε τακη ρε κι αφηστε τον να κανει τη δουλεια του. γουσταρει και τον γουσταρουμε.

Γουσταρ[B]ετε[/B] λεμονη :p. Εμενα μου φαινονταν τρομερα βαρετη ομαδα

Παντως δεν εχει φυγει ακομα ο βαλβερδε, επειδη ολοι το παιρνουν σαν δεδομενο…κριμα για μενα θα ειναι παντως, θα ηθελα να δω την ομαδα με σοβαρες προσθηκες στα χαφ (αν γινουν, που δεδομενης της ιστοριας δεν θα γινουν) πως θα λειτουργουσε.

[SPOILER]ας παρει φαν χααλ :stuck_out_tongue: (και μονο στην ιδεα του τι θα εγραφαν οι εφημεριδες σχετικα με κολληματα και σε ασχημα αποτελεσματα μου φτιαχνει τη διαθεση :lol:)
[/SPOILER]

για κουπερ ειπαν

Εγώ δε θέλω Λεμονή, κρίμα για τον ίδιο θα είναι.

Γιατί, ούτε Κόκκαλη, ούτε Ίβιτς, θά’χει από πάνω του, καιμ ο Μαρινάκης τουλάχιστον, δεν ‘‘ενοχλοχλεί’’ τον προπονητή, και τον αφήνει να κάνει την δουλειά του
…πάντως ο Βαλβέρδε δεν έφυγε ακόμα, αν και τώρα πια είναι το πιο πιθανό
:):!:

Δεν τον ενοχλοχλεί :!:

Eμένα μου άρεσε πολύ η ομάδα με την Καβάλα, πολύ ωραία μπάλα, πίεση από την αρχή λες και ήταν τελικός ξερω γω. Και μάλιστα μετά από διακοπή, έχει μεγάλη σημασία αυτό που γράφει ο Νικολακο σήμερα. Τυχεροί ήταν στην Καβάλα που δεν άρχισε να γράφει από νωρίς το κοντερ γιατί δεν ξέρω που θα μπορούσε να φτάσει. Και τώρα θυμήστε μου πότε ξαναείδαμε τον Ολυμπιακό να παίζει τέτοια μπάλα.
Αμαρτία να φύγει ο Ερνέστο, αλλά αν το θέμα είναι κυρίως οικογενειακό τότε πάω πάσο. Αν φοβάται ότι θα χαλάσει το όνομα του με πιθανή αποτυχία στους ομίλους του Τσου Λου τότε μαλακία του. Ο,τι και να γίνει για μένα μετά τον Μπαγεβιτς παραμένει ο σπουδαιότερος προπονητής που είχαμε(έχουμε προς το παρόν).

Ο επιμένων νικά :!::slight_smile:

Το θέμα είναι ότι ξανάρχισε τα ίδια ο Ερνέστος και “δικαιώνει” το θείο. Και κυρίως, ότι θα ψάχνουμε πάλι προπονητή. Και άντε πάλι από την αρχή. Βαρέθηκα…

Ακριβώς…και γω βαρέθηκα…