Ολυμπιακός

Αυτές οι αναλύσεις, ποτέ δεν βγαίνουν…για πιο λόγω τις κάνουν;
…ρητορικό ερώτημα
:):!:

τον ντελγκαδο παντως τον θελω στην μεγαλη ομαδα που αποκαλειται ολυμπιακος:)

καλα φετος μας κοβω να τα τελειωνουμε ολα γρηγορα. δεν μας παιρνει κι αλλιως βεβαια αν θελουμε να παμε καλα στο τσαμπιονς λιγκ. τεσπα ας ξεκουραστουν και λιγο οσοι ειχανε μουντιαλ περσι, αλλα και να ξεφορτωθουμε καποιους που δεν βγηκαν. ο μπραβο εμενα μαρεσει αλλα κοστιζει πολυ, αν οντως ειναι αν γινει μεταγραφη ο τζαβελας ας μην το πολυσκεφτουν. αυτον επρεπε να τον ειχαμε εδω και 3 χρονια, αλλα ας οψεται.

[B]Εμπλοκή με Πάρντο![/B]

Ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας ζήτησε πενταπλασιασμό των χρημάτων που εισπράττει από τον Ολυμπιακό, αφού ζήτησε ένα εκατ. ευρώ ετησίως, από τα 200.000 ευρώ που λαμβάνει ως τώρα!

κωλοφαρδοι :lol:

Ενίσχυσε… Παναθηναϊκό ο Χούτος!

γιατι σας αρεσει ο μπραβο? απορια το χα εδω και ποσο καιρο…ας παρει τζαβελα που εχει και καλο αριστερο το παιδι, να δουμε επιτελους και ενα μπακ με σεντρα

τελοσπαντων, αν φερει καναν πατσεκο αυτος ο παραξενος θα εσκιζα τα διαρκειας αν ειχα :stuck_out_tongue:

και επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακουγονται τοσοι επιθετικοι πια, η μονη θεση που δεν χρειαζεται καμια απολυτως ενισχυση με τζιμπουρ, μιραλας, παντελιτς, μητρογλου (?) και βαλε και ματ δανεικο που νταξει ομως πολυ δυσκολα θα γυρισει. δηλαδη αντι να ριξει περισσοτερα λεφτα στα χαφ η στα δεξια που η ομαδα εχει ξεκαθαρες ελλειψεις θα κατσει να ψαχνει επιθετικο και να αρχισουν οι γκρινιες μετα?

παντως αν αληθευει το αρθρο τσοχου και παει με βασικο παρντο χαιρετα μου τον πλατανο…και επιπλεον λεει δεν παιρνει μεγαλο παικτη (τυπου καλστρομ/σελστρεμ) για να μην ανεβασει το wage budget (ο οποιος ειναι ο,τι καλυτερο μπορει να φερει ο ολυμπιακος αυτη τη στιγμη στα χαφ και μιλαμε για σουηδο αρα απο τις πιο σιγουρες επενδυσεις, ο,τι πληρωνεις αγοραζεις…τελοσπαντων)

edit
λολ για παρντο, deus ex machina!!

τι 5πλασιες αποδοχες μωρε!ποιος νομιζει οτι ειναι![-X

ε ναι, του εχει γινει προταση απο την τροχαια να γινει αφεντικος στους τροχονομους τοσο καλος που ειναι…

στο μπασκετ λενε καποιοι ανεπισημα οτι γυρισε το θεμα πριντεζη και τον πηραμε τελικα. ιδωμεν…

ΓΙΕΣ!!! παρτε αμπαλους, παρτε κι αλλους:p:lol::lol:

τι καλυτερο μπορεις να βρεις αυτη τη στιγμη? τουλαχιστον απο το νιλσεν ειναι 10 φορες καλυτερος. σιγουρα δεβν ειναι κλειζα, αλλα τουλαχιστον ειναι εξτρα κορμι κατω στη ρακετα μιας και μας τελειωσε για φετος ο νεστεροβιτς.

καλα το κολλημα μου με την μπασκετικη απατη τον Πριντεζη δεν αλλαζει ευκολα…συμφωνοι για το εξτρα κορμι αλλα σημειωσε πως ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο τον πιθηκα:p:p:p

γνωμες ειναι αυτες, εγω ειμαι καπου στην μεση, ουτε κλειζα, αλλα ουτε ασχετος. σιγουρα δεν θα ειναι χαισλιπ παντως…:p. κατι παραπανω θα δωσει :wink:

Πρίντεζης;;;
Σχετικά καλός ρολίστας που για κάποιο λόγο θεωρήθηκε ότι είναι υπερπαικταράς,μάλλον λόγω των αθλητικών προσόντων του.Παρόλα αυτά σε μία ομάδα μπορεί να προσφέρει κάτι.

Γιατί μπορεί να είναι μισθοφόρος, ξενύχτης και μπλαζέ αλλά όταν τον Σεπτέμβριο θα παρατάσσεται η ενδεκάδα μπροστά από το σεντόνι και θα ακούγεται η μουσικούλα του Champions League και κάποια πιτσρίκια θα νιώθουν πως πραγματοποιούν το όνειρο τους ο Μπράβο θα είναι και τότε μπλαζέ. Γιατί αυτά τα ματς τα έχει φάει με το κυτάλι και εκεί θέλεις και τέτοιους που δεν θα ψαρώσουν σε καμία έδρα.

Την αποψη που σχηματισαμε εμεις για τον Νιλσεν παντως στους 7 μηνες που ειναι στην ομαδα,την ιδια ακριβως εχουν και οι της Μαλαγα για τον Πριντεζη.Σχετικα ειναι ολα δλδ.

Συμφωνω για το πρωτο που λες παντως,καλο θα κανει να τον παρουμε απο τη στιγμη που ο Αυστραλος ειναι καμμενο χαρτι στην ομαδα.

επισης:

Εγω παντως ησυχασα που διαβασα την τελευταια παραγραφο.ετσι για να μην πληττουμε…

[SPOILER][/SPOILER]

εντιτ.στο καθαρο αγωνιστικο παντως για πρωτη φορα βλεπω την ομαδα να εχει πλανο και γενικα να κινειται σε σωστη κατευθυνση !Γενικα ειμαι αισιοδοξος.

δεν εχω προβλημα με το χαρακτηρα του, οσο για τα μισθοφορος ολοι ετσι ειναι πλεον, δεκαρα δεν δινω αν ειναι ελληνας, αραβας η γροιλανδος καποιος…με το πως δεν μπορει να πετυχει καν την περιοχη οταν κανει σεντρα εχω προβλημα, παιρνει υπερβολικα πολλα λεφτα και προσωπικα ουτε αμυντικα του εχω εμπιστοσυνη

ε και αλοιμονο αν περιμενεις τον μπραβο στα δυσκολα ματς στο τσουλου

αν ισχύει αυτό με πάρντο και μας κουνήσει μαντήλι, τότε μάλλον υπάρχει θεός!

κατσε να δουμε ποιον θα παρουν και θα δουμε αν υπαρχει θεος τοτε:)