Ολυμπιακός

Καλά ο τύπος τό’χει χάσει#-o…πενταπλασιασμό θέλει:?
…υπάρχει όντως Θεός

[SPOILER]ο Lemmy[/SPOILER]
:):!:

:lol::lol::lol:

Μέσα σ’όλα πήραμε σήμερα και την πρώτη μας κούπα έβερ στο βόλλευ γυναικών :slight_smile:
χίλια μπράβο στα κορίτσια μας που ξεπέρασαν όλες τις φετινές δυσκολίες και έδειξαν ότι παρότι άφραγκες τιμούν την φανέλα.
'Ενα μήνυμα στο [SIZE=“5”]54080[/SIZE] είναι ό,τι πρέπει για ευχαριστώ ε? :wink:

Ρε τι τσίρκο είναι αυτοί που παριστάνουν τους μπασκετμπολίστες! :lol:

Ειδικά αυτό το πράμα με το νο. 7 στην πλάτη.
Ουστ σκατοβάζελε :!:

η πλεον υπεροχη στιγμη της βραδιας ειναι η φαση που ο γκορντον παει να το παιξει ντουαιτ χαουαρντ και σηκωνεται για να καρφωσει και συγκρουεται με το καλαθι!επικ:lol::lol:

Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ ζω για να βλέπω Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

edit: ρε σεις πόσα airball έχουν γίνει;

Κλαιω με Γλυνιαδακη

εγω με τη γκρινια…ελεος ρε παλλικαρια εκει στο λιμανι, δευτερη φυση σας εγινε…

Για ποια γκρίνια μιλάτε ρε παιδιά…οι ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ είναι σε ΕΝΤΑΤΑΛΜΕΝΗ υπηρεσία…παίζουν 80-20 υπέρ του ΠΑΟ…
Είναι γνωστό ότι στο Μπάσκετ κουμάντο κάνουν οι Γιαννοκόπουλοι

να το και το τρολλ

Να και ένα βίντεο απο τις παλαιές σφαγές απο τους Διαιτητές…
Έτσι για να μην μας λένε troll ορισμένοι ορισμένοι…

καλα μιλαμε για τα πιο μαλακια μπασκετικα ματς εβερ. μια χαρα ειναι η διαιτησια σημερα. ενταξει δεν κρινεται και κατι, οποτε λογικο… :lol:

ας δουμε λιγο μπαρτσα τωρα…

Σπανούλης, ο ηγέτης της νέας εποχής. :’)

δεν τελειωνει κιολας το γαμημενο,να δουμε κλασικο με την ησυχια μας!
μεγαλο ματς απο τον χαλπεριν παντως,μονος του μας κραταει εδω και ωρα.

:lol::lol:

σημερα μαθαμε οτι ο σπανουλης χτιζει σπιτι διπλα στο σεφ… πολυ τουβλο ρε παιδακι μου…:lol:

Ποσο χασαμε ?

:lol::lol:

O μεγαλύτερος προπονητής στο Μπάσκετ που έχει την τύχη να το έχει Θρύλος

Ε,τι να πω.Αν δν ειχα δει το ματς αυτο θα νομιζα…

Τεσπα,καλη αμυνα σε ολο το ματς (εκτος των παλινωδιων του τελευταιου 2λεπτου της καν διαρκειας) και αν προσθεσουμε και το πρωτο ματς ,αυτο σημαινει πως ο Ντουντα στον αμυντικο τομεα εχει διαβασει καλα τον παο.

Αθλιοι επιθετικα στο α,στο δευτερο η ομαδα ανεβηκε,μπηκαν και καποια τραβηγμενα σουτ και γι αυτο ημασταν σταθερα μπροστα μεχρι το 37ο.

Βεβαια σε ολα αυτα πρεπει να προσθεσω οτι ο παο ηταν σταθερα κακος σε ολο το ματς.

Για την τελευταια φαση τωρα τι να πω .Τραβαγα τα μαλλια μου.Μιλαμε για φτηνο ερασιτεχνισμο .Και χασανε το ριμπαουντ και δν κανανε φαουλ (ενω υπηρχε εντολη).Ρεσιταλ ηλιθιοτητας και ετσι πρωταθλημα δν παιρνεις ουτε σε εκατο χρονια.

Φυσικα και δν σημαινει πολλα το πλεονεκτημα,αλλα το οτι τους εχουμε κερδισει δυο φορες,μονο αρνητικο δν ειναι.Ισως ειμαι παραλογος δν ξερω…

υ.γ Σπανουλη ελεος ρε.Πονανε τα ματια μας :!
υ.γ.2.Τζαμον Γκορντον-Λουκας ΜΟΝΟ !