Εντάξει,το πρώτο ημίχρονο το προσπερνάω.
Τον Ολυμπιακό τον έσωσαν επιθετικά κάποια ξεσπάσματα που είχε.Θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς αλλά αντί για αυτό επέλεξε να σουτάρει για 3.Έτσι όμως δίνει το δικαίωμα στον ΠΑΟ να πιστεύει πως ακόμα και αν παίξει τόσο χάλια όσο σήμερα,η έδρα σπάει.Εντάξει τα πράγματα φυσικά και δεν είναι τόσο απλά.
Σχετικά καλό διάβασμα στα drive του Διαμαντίδη,ο οποίος κράτησε τον ΠΑΟ ζωντανό,και όπως και να το κάνουμε είναι μεγάλος παίκτης.
Προς το τέλος και οι δύο coach τα έμπλεξαν λίγο με τις διαφορές κτλ.
Στον τομέα της άμυνας τουλάχιστον όμως παρουσιάστηκε σχετικά καλός,και στα επιθετικά ριμπάουντ επίσης.
Το έχω πει και το πιστεύω,ένα πρωτάθλημα είναι ότι πρέπει,και το πρώτο που πρέπει να πάρει αυτή η ομάδα.-
Ναι, ε;
Kαι γιατί δεν θα είμαστε στο Final Four όταν με τον Γιαννάκη είμασταν και τα δύο προηγούμενα χρόνια;
Ας μην ήταν ο Χαλπερίν χθες βράδυ και τώρα θα λέγαμε άλλα…
κατι ακουσα οτι η ΕΡΤ δεν θα δειξει την φιεστα.αληθευει?:-s
Μάλλον ναι…τι να πεις:):!:
Ξενερώσατε, μμμ; Ε, δεν πειράζει, έτσι θα έχετε από σπόντα το συναίσθημα που ισχυριζόσασταν ότι σας διακατείχε μετά το ντέρμπι. Για φιέστες είμαστε τώρα;
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Το τι καντηλια εριξα χθες για σπανουλη δε λεγεται, παραλιγο να κανουν το ακατορθωτο αν χαναν με 4 ποντους στην παραταση. Πρωτη φορα εβλεπα τον ζοτς να γελαει στον παγκο μεσα σε αγωνα.
Τη φιέστα την δείχνει το Σπορτ - Πλας…για όποιον τό’χει:):!:
βασικα ποιος την χεζει και την φιεστα. το μονο που αξιζει ειναι να αποχαιρετηθει ο νικοπολιδης.
αυτο που λεει ο σαμις.μονο αποθεωση για τον μεγαλυτερο ελληνα γκολκιπερ ολων των εποχων.
Καλό!
popo ti evale o trelos…
απλα εκνευριστικος ο σπικερ
γκολαρα ο φουστερ
Ωχ βρέχει:):!:
ποιος ειναι τοτε?
καλυτερος ελληνας δεν ειναι, αλλα ειναι σιγουρα ο πιο επιτυχημενος…
καλα ο πιο επιτυχημενος ειναι σιγουρα,αλλα απο αυτα που εχω δει απο εκεινον και απο αυτα που εχω ακουσει και ψιλοδει για παλιοτερους τερματοφυλακες μονο με σαργκανη-οικονομοπουλο μπορει να συγκριθει.αλλα οκ,αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.
ενταξει αλλες εποχες εκεινες. παντα θα το λεω, ειχαν πολυ ταλεντο οι παλιοτεροι ειδικα ορισμενοι,αλλα δεν ηταν το ποδοσφαιρο επαγγελματικο ή δεν υπηρχαν τα σηεμρινα χρηματα και οι ευκαιριες. τεσπα. ο αντωνης ειναι σιγουρα μεσα στους 5 καλυτερους (απο θεμα ταλανετου ειναι που χανει εμ αλλους) ελληνες και σιγουρα ο πιο επιτυχημενος. μονο αυτα που εκανε στο euro φτανουν νομιζω…
τετοιο τερμα θελω να βρουμε ρε γμτ, να σου εχει σιγουρια και εμπειρια, κι ας ειναι 30-32 γιατι με τα ταλεντα εχουμε πηξει στην μαλακια…
Δεν ξέρω αν είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας γκολκίπερ (σημ. ανασυντάσσω: "δε με ενδιαφέρει αν είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας γκολκίπερ). Πέτυχε σε Ελλάδα και Ευρώπη και ήταν πληρέστατος τερματοφύλακας. Ειδικά την περίοδο 2002-2007 ήταν κατ’εμέ μέσα στους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη. Από το positioning του και τον τρόπο που κατεύθυνε τις άμυνες του μέχρι και στα βολέ του και τη διαχείριση του σώματος του ήταν άψογος. Δεν ήταν απλά ένας τερματοφύλακας αλλά ένας ηγέτης που βοηθούσε παντού.
Τεράστιο respect στον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα που έχω ζήσει και θυμάμαι.