Ολυμπιακός

ελπιζω να βρεθει αξιος αντικαταστατης[SPOILER]δεν μιλαω για παρντο[/SPOILER]

Έτσι! Η τελευταία του μεγάλη εμφάνιση που θα θυμάμαι είναι αυτή στο Emirates πριν ενάμισυ χρόνο, ο Βενγκέρ είχε τρελαθεί!

Εγώ θυμάμαι και τον Σαργκάνη, αλλά:

1. O Νικοπολίδης κέρδισε περισσότερους τίτλους στην καριέρα του με σύλλογο και εθνική
  2. Αντίθετα με τον Σαργκάνη μετακινήθηκε “προς τα πάνω”, στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας! :twisted:

Λοιπόν επειδή είστε άμπαλοι όλοι σας και το πάτε στις επιτυχίες, τους τίτλους κτλ. (wtf?), και τυφλώνεστε από την πώρωση και το της “μεταπήδησης από το βάζελο στη Θρυλάρα”, να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε:

1. Οι σπουδαιότεροι τερματοφύλακες που έβγαλε η χώρα είναι οι εξής: Σαργκάνης, Οικονομόπουλος, Κελεσίδης, Κωνσταντίνου.
  2. Ακόμα και ο Ηλίας Ατματζίδης (στα καλά του χρόνια, μην αρχίσετε πάλι τις παπαριές για τα γκολ που έτρωγε όρθιος προς το τέλος της καριέρας του) ήταν καλύτερος του Νικοπολίδη.
  3. Σ’ αυτές τις επισημάνσεις δεν επηρρεάζομαι από το μίσος μου για τον προδότη κηπουρό, γιατί αναγνωρίζω ότι σίγουρα είναι ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας της τελευταίας δεκαετίας. [U]Της τελευταίας δεκαετίας και μόνο όμως.[/U]

ε,νομιζω οτι επηρρεαζεσαι λιγο απο το μισος σου οταν μου λες οτι ο ατματζιδης υπηρξε καλυτερος του νικοπολιδη.
και να δεχτω οτι ολοι οι προηγουμενοι που ανεφερες ειχαν περισσοτερο ταλεντο και καλυτερα αντανακλαστικα απο τον αντωναρο.οσον αφορα ομως τη γενικοτερη αντιληψη του παιχνιδιου,τις τοποθετησεις του κατω απο το τερμα και το πως κατευθυνε την αμυνα του,ειναι σαφως καλυτερος απο τους προαναφερθεντες πιστευω.

εκανα το διαχωρισμο απο θεμα ταλεντου. γιατι κακα τα ψεμματα και για μενα οι παλιοτεροι ειχαν παραπανω, αλλα τοτε ηταν αλλιως οι συνθηκες. ο νικοπολιδης αρεσει δεν αρεσει ειναι ο καλυτερος ελληνας τα τελευταια 10-15 χρονια. δεν τιθεται θεμα αν ειναι καλυτερος του σαργκανη ή του κελεσιδη πχ, γιατι δεν ειναι. αλλα ειναι ο πιο επιτυχημενος. ρε σεις πηραμε το euro χαρη στις εμφανισεις του, πλακα κανουμε?
εκτος απο καλος παιχτης εχει και καλο χαρακτηρα, ουτε τον θυμαμαι ποτε να ξενυχταει πχ ή να αλητευει σαν κατι ελευθεροπουλους που ειχαν ταλεντο αλλα μυαλο μηδεν.
και αυτο για τον ατματζιδη ειναι αστειο ετσι??? :slight_smile:

Εμένα δε με απασχολεί καθόλου αν ήταν ο καλύτερος.
Έδωσε ό,τι μπορούσε στην ομάδα και αυτό μου αρκεί.

Από κει και πέρα το ότι μένει ο Βαλβέρδε τελικώς μου φαίνεται θετικό κυρίως για το θέμα της Ευρώπης. Είναι δεδομένο ότι θέλει να γυρίσει στην Ισπανία και να δουλέψει σε ομάδα από μεσαία και πάνω. Για να το καταφέρει αυτό πρέπει οπωσδήποτε να πετύχει κάτι καλό σε διεθνές επίπεδο, άρα πρέπει να ρίξει βάρος εκεί.

Τουλάχιστον του χρόνου δε θα έχει πια καμιά δικαιολογία ν’ αποτύχει.
Προετοιμασία θα κάνει, προκριματικά δεν έχει, πρώτο λόγο στο ρόστερ και τις μεταγραφές έχει.

Ξέρετε κάτι; Με πείσατε. Θα το πάω ακόμα παραπέρα όμως: ο Νικοπολίδης είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας ever. Ποιός Λεβ Γιασίν ας πούμε… ο Αντωνάκης έχει καλύτερη αντίληψη του παιχνιδιού :!:

ποιος είναι ο λόγος που πρέπει να είναι ο καλύτερος.?? το πολύ κάλος δεν σας κάνει?

ρε συ γρακχο για ελληνα μιλαμε τα τελευταια χρονια. τι δεν καταλαβες? σου ειπα δεν ηταν καλυτερος του οικονομοπουλου ή του σαργκανη, αλλα πιο επιτυχημενος. οπως και αν εχει βοηθησε πολυ. η συγκριση με τον γισιν ειναι επιεικως αστοχη μιας και δεν μιλαω για ξενους.

Μα όχι ρε, όχι, για πρωινό τον έχει το Γιασίν ο Αντωνάκης λέμε.

Θα μ’ αφήσεις να σας δουλέψω λίγο ρε; Που όλο το πας στο σοβαρό;

χαχαχαχ δεν πρεπει να πω το ιδιο??? :stuck_out_tongue: καλη συνεχεια.

Καλά ρε Γράκχο, μέχρι και τον Γιασίν πρόλαβες? 8O

Ναι ρε.
Τί Σταλινικό Απολίθωμα θα ήμουνα;

:):!:

@ Mule
Ο οποίος Βενγκέρ εκείνο το βράδυ είχε πει πως η εμφάνιση του Νικοπολίδη εκείνο το βράδυ ήταν η καλύτερη εμφάνιση αντίπαλου τερματοφύλακα που είχε δει στην έδρα της Άρσεναλ. Ήταν μεν το κύκνειο άσμα του Αντώνη, αλλά η εμφάνιση ήταν επιπέδου Βαν Ντερ Σαρ. 80% εμπειρία και 10% ευλιγισία σε αντίθεση με Ελευθερόπουλο στο Μάντσεστερ που ήταν 100% ευλιγισία . Βέβαια, όλοι θυμόμαστε τις μεγάλες εμφανίσεις του Ατματσίδη στα σημαντικά ματς :stuck_out_tongue:

Ήμουν χθες μέσα, πραγματικά μεγάλες στιγμές η αποθέωση στον Αντώνη αλλά και στον Ερνέστο! Τώρα για μπάλα τι να πούμε? Κρίμα που τελείωσε τόσο νωρίς το πρωτάθλημα και θα κάνουμε τόσους μήνες να ξαναδούμε την ομάδα να παίζει σοβαρό παιχνίδι.

Τώρα θα γεμίζουμε τις ώρες μας με ονόματα…ονόματα…ονόματα…καλά θα περάσουμε:):!:

ανανεωσε ο αβρααμ μεχρι το 2015, θα παιρνει 750 χιλ το χρονο… ε λεφτα ρε γμτ…

Πηγα στην φιεστα προχθες, αν και η ξενερα μετα το ματς με τον βαζελο μου ειχε μεινει. Ηθελα να αποχαιρετησω τον [B][SIZE=“3”]ΑΝΤΩΝΑΡΟ[/SIZE][/B] ομως… Και ειδα και την ομαδα σε μεγαλα κεφια, ειδα γκολαρα Φουστερ, ειδα και αλλη μια φιεστα (η 6η που εχω παει) και δεν με χαλασε καθολου… Και με 13 βαθμους διαφορα δεν νομιζω να υπαρχει και πολυ αμφισβητηση οτι το πρωταθλημα το πηρε η ομαδα που το αξιζε. Δεν πιστευω οτι ολα θα ηταν διαφορετικα αν μας ειχε νικησει ο βαζελος που επρεπε κανονικα να νικησει… Θα ηταν απλα μικροτερη η διαφορα.

Απο εκει και περα πολυ θετικο που εμεινε ο Βαλβερδε και μπορει να χτισει την ομαδα για του χρονου οπως θελει. Και με την διοικητικη κατασταση που υπαρχει στον Παναθηναϊκο θα ερθουν πολλες κουπες ακομα και ευκολα μαλιστα. Το οτι δεν θα ειναι ανταγωνιστικο το πρωταθλημα βεβαια δεν μας κανει καλο για την Ευρωπη…

Ο Αντωναρος δεν ξερω αν ηταν ο καλυτερος ελληνας τερματοφυλακας, ηταν ομως απο τους πιο ολοκληρωμενους σε ολους του τομεις, ο πιο πετυχημενος, αυτος που σηκωσε το ευρωπαϊκο και ενας αψογος χαρακτηρας και επαγγελματιας. Αντιο Αντωναρε δεν θα ξεχασουμε την προσφορα σου.

Μην ξεχνάς ότι κιεμείς πέρσι τέτοιο καιρό, στην ίδια και χειρότερη κατάσταση είμασταν, και να που είμαστε φέτος
…σαυτά τα μεγέθη, για Ελλάδα μιλάμε, τα πάντα είναι ρευστά
:):!: