Ολυμπιακός

Τα παντα ρει που έλεγαν και οι αρχαιοι ημών πρόγονοι :!:

Μήτρογλου, Σουμπίνιο, Παπάζογλου, Επστάην, και Γκαλίτσιος, μετά το Πάσχα στο Ρέντη
…να δούμε θα μείνει κανένας
:):!:

Εγώ θέλω να μείνει Μήτρογλου και Επσταιν

Γκαλίτσιος,Σουμπίνιο και Παπαζογλού…είναι καμμένα χαρτιά

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=48825&catid=117 :lol:

Λοιπον, λεω να κανω μια προταση εφοσον δεν εχουμε ποδοσφαιρικα δρωμενα πλεον (που να συμμετεχει η ομαδα μας) να κανουμε μια προβλεψη-προταση για το ποιον θα θεωρουσατε ποιο ρεαλιστικο μεταγραφικο(και ονομα καλο) στοχο στην νευραλγικη θεση των χαφ.
Σκεφτομουνα απο καιρο ποιος μπορει να ειναι ο ποιο εφικτος και αποδοτικος(συμφωνα μ αυτο π λειπει στον θρυλο)και μπορω να πω πως απο πολλες προοπτικες ειναι ο Μαθιου Φλαμινι.
Τωρα θα μ πειτε δεν ειναι φαντεζι ,ειναι ομως σκληρος δυνατος, εχει ολα τα στοιχεια ενος κεντρικου χαφ(παιζει ανετα και αμυντικο και κεντρικο) επιπεδου τσαμπιονς λινγκ ειναι σε καλη ηλικια και απο τιμη αν θες να κανεις την διαφορα πιστευω το αξιζει.
Για αλλες μεταγραγες υπαρχει καιρος ακομα αρκετος να δουμε τι θα γινει αλλα σ αυτην την θεση πρεπει να δωθει πολυ μεγαλη προσοχη γιατι απο εκει (για μενα τουλαχιστον)περαν του τερματοφυλακα πρεπει να ξεκιναει το χτισημο μιας καλης ομαδας.Αυτα ακουω αποψεις…:stuck_out_tongue:

Ματιέ είναι η -σχετικά σωστότερη- προφορά του ονόματος του. Φυσικά και δεν θα με χάλαγε στον θρύλο.

Σαυτό μαζί σου…αλλά κιαυτό δύσκολο το βλέπω:):!:

Μιας και η σεζό έλαβε μαγικό (λέμε τώρα) τέλος για την ομάδα μας, ας δούμε λίγο το ρόστερ ενόψει νέας και πάντα με δεδομένο ότι το 4-4-1-1 του Βαλβέρδε δεν αλλάζει με τίποτα.

[B][U]Τερματοφύλακες:[/U][/B]

Να πως την αλήθεια μου, θα ήθελα να μείνει ο Πάρντο γιατί πλέον είναι δυο χρόνια στην ομάδα και την ξέρει. Είναι σημαντικό να ξέρει ο τερματοφύλακας την άμυνά του. Αλλά δεν θα ήθελα να είναι και ντε φάκτο βασικός. Να έρθει δηλαδή κάποιος που να τον κοντράρει, μπας και αποφασίσει να βελτιωθεί. Ο Κωνσταντόπουλος είναι καλή λύση, για τον Σηφάκη δεν έχω καλή γνώμη (ειδικά εφόσον θα χρειαστεί να δαπανηθούν και αρκετά χρήματα), οι Γιακούποβιτς, Μάχο είναι μετριότητες. Απορώ γιατί ακόμη κανείς δεν κάνει λόγο για τον Γκσπούρνινγκ.

[B][U]Αριστερά μπακ:[/U][/B]

Μπράβο, Χολέμπας και Λεονάρντο δανεικός. Έχω αλλάξει αρκετά άποψη για τον Μπράβο, ήταν από τους πιο σταθερούς τις τελευταίες δύο σεζόν, αλλά και πάλι μια αδιαφορία μου τη βγάζει. Συν ότι αμοίβεται με πολλά. Ο Χολέμπας είναι άριστος για αναπληρωματικός, οπότε μάλλον χρειάζεται κάποιος να αντικαταστήσει τον Ισπανό, ο Τζαβέλας θα ήταν ιδανική λύση αλλά ανέφικτη όπως φαίνεται. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει καεί πλήρως το χαρτί του Βραζιλιάνου.

[B][U]Δεξιά μπακ:[/U][/B]

Με Τοροσίδη και Μανιάτη, είμαστε καλυμμένοι πλήρως.

[B][U]Στόπερ:[/U][/B]

Ο Αβραάμ βελτιώθηκε απίστευτα φέτος αλλά ο Μέλμπεργκ ήταν σε καθοδική πορεία. Του χρόνου μάλλον θάναι λίγο χειρότερα, γι αυτό στόπερ επειγόντως. Αν είναι ο Παπασταθόπουλος, κάνουμε πάρτυ.

[B][U]Αμυντικά χαφ:[/U][/B]

Ο Βαλβέρδε παίζει με ένα κόφτη και έναν με πιο επιτελικό ρόλο. Πρόπερσι ήταν οι Πατσα-Ντουντού, φέτος οι Μοντεστό-Ιμπαγάσα. Οι τελευταίοι άριστοι για ελληνικό πρωτάθλημα, ανεπαρκείς για Ευρώπη. Οπότε θέλουμε αντίστοιχα δυο βασικούς χαφ. και ο Ιμπαγάσα θα είναι μπακ-απ πολυτελείας.

[B][U]Αριστερά χαφ/εξτρέμ:[/U][/B]

Αν μείνει ο Ριέρα θα κάνει μεγάλη χρονιά, ειδικά στην Ευρώπη. Το δηλώνω κι αν πέσω έξω, βρίστε με ελεύθερα. Για μπακ απ του τώρα υπάρχει ο Φέτφα, υπάρχει ο Επστάην που δύσκολα μένει πάντως, μετατίθεται και ο Μιραλλάς στην ανάγκη. Για τον Αμπντούν που ακούγεται έχω καλή γνώμη αλλά δε σημαίνει ότι θα τα καταφέρει σε τέτοιο επίπεδο. Δείχνει να μασάει στην κλωτσιά.

[B][U]Δεξιά χαφ/εξτρέμ:[/U][/B]

Ρόμενταλ και Χαβίτο. Ιδανικά θα πουλούσαμε τον πρώτο σε καμιά Ολλανδία/Σκανδιναβία και θα τον αντικαταστούσαμε με κάτι πραγματικά καλό. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό όμως.

[B][U]Μεσοεπιθετικοί:[/U][/B]

Νομίζω είναι προφανές, μας αρέσει ή όχι, ότι ο Φουστέρ δεν βγαίνει. Οπότε λείπει μπορεί να καλύπτει είτε ο Μιραλάς, είτε ο Φέτφα, είτε ακόμα και ο Ιμπαγάσα.

[B][U]Φορ:[/U][/B]

Θεωρητικά, είναι η πιο πλήρης θέση με φορ κάθε τύπου. Παρολαυτά κανείς δεν έχεισίγουρη θέση στην ομάδα του χρόνου, απ’ ότι διαβάζω. Δε χρειαζόμαστε ενίσχυση πάντως.

να κάνω απο τώρα μην το ξεχάσω μετά? (η βρίζεστε μόνο μεταξύ σας:p)

ο παπασταθοπουλος παντως λενε οτι ερχεται μονο αν του εξασφαλισουν θεση βασικου,οποτε μελμπεργκ ή αβρααμ θα πρεπει να μεινουν εξω.και προφανως δεν πρεπει να βγει ο αβρααμ οποτε παμε για μελμπεργκ παγκο.σε περιπτωση που δεν προχωρησει του παπα παντως,προτιμω χιλιες φορες τον μορα απο αμυντικους τυπου σανκαρε κυριως αλλα και ντουγκλαο.

Ντουγκλάο ή Σανκαρέ θα είναι για μπακ-απ Αβραάμ.
Μόρας θα είναι για μπακ-απ Μέλμπεργκ μιας και έχει την ικανότητα να κατευθύνει την άμυνα.

Η αλήθεια είναι ότι και με Παπασταθόπουλο-Αβραάμ δίδυμο έχεις δύο εξαιρετικούς στόπερ, κανένας όμως δεν έχει (προς το παρόν) ικανότητα να κατευθύνει την άμυνα για το τεχνικό οφσάηντ πχ.

αυτη τη δουλεια μπορει να την κανει και ο τερματοφυλακας ισως,αρκει ομως να ειναι εμπειρος και οχι παρντο και με τον καιρο(και εχοντας μαζι του τον μελμπεργκ ηδη δυο χρονια)θα μπορει να το κανει και ο αβρααμ πιστευω.
απο την αλλη θα ελεγα να μην καψουμε απο τωρα τον ποτουριδη και τον παπαζογλου,ιδιαιτερα τον πρωτο που παροτι εκλεισε κακα τη σεζον,ειχε δειξει καλα στοιχεια στους πρωτους του αγωνες.

Έκλεισε ο Πρίντεζης…

φευγει ο καραχαλιος,διαλυεται και ο ερασιτεχνης…

οσον αφορα τον πριντεζη σιγουρα θα βοηθησει πιστευω,χρειαζομασταν εναν ψηλο.

…επιτέλους

…κρίμα…ελπίζω κάτι να βρεθεί τελευταία στιγμή
:):!:

Η ομαδα στο βολλευ εσπασε και την εδρα του Ηρακλη.Τους εχει κανει ολους πελατες φετος και παει για το πιο αντρικειο νταμπλ των τελευταιων ετων !

[SPOILER]ΣΚΑΤΑ στα μουτρα αυτων που με τις ΔΙΚΕΣ τους μαλακιες και μονο πανε να διαλυσουν (μεταξυ αλλων) τα δυο ποιο ενδοξα τμηματα του συλλογου(πολο-βολλευ)[/SPOILER]

Μπραβο στην ομαδα του βολλευ, δικια μας και φετος η κουπα…

Ο Πριντεζης χρειαζοταν και χαρηκα που ηρθε, θα βοηθησει πολυ στους τελικους των play-off και στον τελικο κυπελλου. Παντως φετος ελπιζω σε πρωταθλημα, υπεραισιοδοξος?

Μαθια,ο νεος τεχνικος διευθυντης

Άντε να δούμε και μαυτόν:):!:

Συμφωνώ και δέχομαι να με βρίσετε κι εμένα. Διαβάζω στα ρεπορτάζ που μπλέκουν το όνομα του Ριέρα για να φέρουμε τον Γιοβάνοβιτς και τρελαίνομαι. Ήδη το μισό μας κέντρο του χρόνου θα είναι νέοι παίκτες (ίσως και παραπάνω) και πάμε να δώσουμε και τον 4ο;

Δυστυχώς για τον Ριέρα, ο κόσμος φέτος περίμενε να δει έναν Τζόρτζεβιτς στα νιάτα του και λίγοι εκτίμησαν αυτά που έκανε ο Ριέρα στην πρώτη του χρονιά. Του χρόνου κι εγώ τον βλέπω να κάνει πολλά πράγματα.