Ωραία, προσωρινή ανακωχή από τα ισπανο-καταλανικά.
Λίγοι κρατούν υπ’ όψη τους ότι ο Ριέρα πριν έρθει είχε πάνω-κάτω 1,5 χρόνο απραξίας και ουσιαστικά δεν έκανε καν προετοιμασία πέρσι αφού λόγω των διαπραγματεύσεων με τη Λίβερπουλ, προπονούταν χαλαρά για περιοριστεί κάθε πιθανή περίπτωση τραυματισμού.
Το αποτέλεσμα ήταν σε κάθε σημείο της σεζόν να έχει αρκετά μειωμένη εκρηκτικότητα σε σχέση με τους περισσότερους αντιπάλους του. Παρολαυτά, έχει άψογο κοντρόλ της μπάλας και αίσθηση χώρου που λίγοι παίκτες εδώ διαθέτουν. Συν καλό μακρινό σουτ και σέντρα.
και ασιστς έβγαλε αβέρτα και διάθεση για μαρκάρισμα (πράγμα που ο Γιοβάνοβιτς του Μουντιάλ ΔΕΝ είχε) και επικίνδυνος εντός περιοχής και ήταν από τους λίγους που πήγαιναν μπροστά τη μπάλα και βοηθούσαν τον Ιμπαγάσα στο οργανωτικό κομμάτι. Αν κάποιος κάτσει να μετρήσει πόσες φορές ο Ιμπαγάσα πάσαρε τη μπάλα στα αριστερά και πόσες στα δεξιά θα βγάλει ένα ποσοστό σαν την κατοχή της Μπάρτσα με τον ΠΑΟ.
Ο Γιοβάνοβιτς από το λίγο που τον έχω δει είναι αριστερό εξτρέμ κι όχι αριστερό χαφ. Δε θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της ομάδας το ίδιο με τον Ριέρα, όπως δε βοήθησε ο Ρόμενταλ. Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το σκέφτονται εκεί στο λιμάνι. Εκτός αν το σκέφτεται μόνο ο μάνατζερ του Γιοβάνοβιτς και λίγες εφημερίδες…
Εγω εχω τις αμφιβολιες μου για το αν θα ειναι εντυπωσιακα καλυτερος του χρονου οπως λενε οι αποπανω,αλλα ειμαι σιγουρος για δυο πραγματα.1.σιγουρα θα ειναι βελτιωμενος και 2.Οτι ειναι πολυ καλος παιχτης (αυτο γτ το αγαπημενο “σπορ” στην Ελλαδα ειναι η απαξιωση…)
Οποτε και εγω θελω να μεινει,αλλα στην δεξια πλευρα να παρουμε κατι πραγματικα καλο,για να ισορροπει το παιχνιδι της ομαδας .Γτ οπως και να το κανουμε ο Ριερα Τζολε δν ειναι για να παρει την ομαδα στις πλατες του.
Και εγω πιστευω στον Ριερα, ειναι πολυ ποιοτικος παικτης και ανεβαζε επιπεδο την ομαδα με την παρουσια του. Μπορει να μην ειναι ηγετης ή να μην πηρε καποιο ματς μονος του, αλλα ειχε ουσια στο παιχνιδι του και ας μην εκανε καμμια φοβερη χρονια…
χεχε…δεν “κάνει” καμινάδες…άπλα σε αγώνες τσου λου οι αντίπαλοι δεν θα περιμένουν την κίνηση του κάθε ριερα και την βοήθεια που θα εχει αυτός…ουτε θα αρκεί μια απλή κίνηση προς τα μέσα…
βέβαια ολα αυτα ειναι στον αερα, απο την στιγμη που κανεις δεν ξερει τι προσθήκες θα κανει ο ολυμπιακός.
Εγω τον θελω τον Ριερα.Μια χαρα παιχτης ειναι.
Το ολο ξυλωνουμε την ομαδα και παμε απο την αρχη που παει να γινει δεν μ’αρεσει.
Απο την αλλη το ξεκινανε νωρις και ελπιζω να ειναι ετοιμοι για το ΤσουΛου του
χρονου.
O κόσμος τούμπα τους έχει έρθει. Και έριξαν άλλη ομάδα στα χαρτιά και πήραν τίτλο με διαιτητική εύνοια και μετά οπαδοί τους τα έκαναν γης μαδιάμ! :lol:
Χθες αυτοί γκρέμισαν μέσα σε ένα βράδυ ότι φτιάχναμε εμείς με τόσο κόπο. Ειλικρινά εξεπλάγην, που υπάρχουν και οπαδοί άλλων ομάδων, που κάνουν χειρότερα από μας. Αν μου το έλεγαν χθες τέτοια ώρα θα έλεγα “αποκλείεται”. Εκτός του ότι εμείς είμαστε οι χειρότεροι, ο μύθος λέει ότι είμαστε και οι μόνοι… χου χου χου…
αυτοι μαλιστα. ψυχαρες με τα ολα τους. μονο κ μονο για αυτους μερικα μηνυματακια αν και το χω ξαναπει, το συμβολαιο του ρομενταλ να τους εδιναν κι αυτων και του πολο. το αξιζουν πολυ παραπανω…
Τελικά είναι σαδιστές οι βολλευμπολίστες μας δεν εξηγείται αλλιώς, γουστάρουν να δίνουν ελπίδες στους αντιπάλους και μετά να τους παίρνουν την μπουκιά μέσα από το στόμα, σήμερα γύρισαν σετ από το 18-23 και τέζα οι γριές :lol:
χίλια μπράβο στην πιο ολυμπιακή ομάδα του συλλόγου και δεν ξεχνάμε να στέλνουμε μήνυμα στο 54080 για να δείξουμε έμπρακτα τα συγχαρητήριά μας
Μπραβο στα παιδια για την κουπα, απληρωτοι και επαιζαν με ολη τους την ψυχη… Αυτο να ειναι μηνυμα για ολους. Και μιλαμε για ομαδα που εκανε νταμπλ με πολυ μικρο μεσο ορο ηλικιας και εχει μελλον μπροστα της.