Ολυμπιακός

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά:):!:

Aπο αυτους που πρεπει ομως δεν ακουνε οπως φαινεται “ευχαριστω”…

Αφου καθαρισαν με συνοπτικες διαδικασιες ολους τους πελατες και εδειξαν πως ηταν,ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ η πρωτη δυναμη στην Ελλαδα,θεωρειται σχεδον βεβαιο πως ο Ντεσπειν ηδη την κανει προς Ιταλια μερια και συγκεκριμενα στην Πιατσεντζα,ενω και το σημαντικοτερο κεφαλαιο του Ελληνικου Βολλευ αυτη τη στιγμη ο Τζουριτς εχει ηδη προτασεις απο Ιταλια και ειναι προς την εξοδο.Φυσικα θα ακολουθησουν και αλλοι…

Σκατα στα μουτρα σας ρε (λεφταδες) Ολυμπιακαρες…

Αυτο. Αντε ρε μαλακες, τι εγινε σας τελειωσαν τα “ολυμπιακα” αισθηματα?

θεός karvou άπειρο γέλιο χαχαχαα ευχαριστούμε χαχαχαχ

http://www.sportdog.gr/article/28101/souvlakia-kai-striptizadika-gia-ton-gkabi-alves

Σουβλάκια και στριπτιζάδικα για τον Γκάμπι Άλβες!

Θυμάστε τον Γκάμπριελ Άλβες; Τον Ουρουγουανό φορ που είχε παίξει προ ετών στον Ολυμπιακό. Είχε παίξει, τρόπος του λέγειν, αφού μετά από λίγους μήνες δεν τον χωράγανε τα ρούχα του από το πάχος.

Σουβλάκια και στριπτιζάδικα για τον Γκάμπι Άλβες!

Ο “γύπας”, όπως ήταν το παρατσούκλι του πριν πατήσει στην Ελλάδα, γιατί μετά έγινε “γκόρντο” που σημαίνει χοντρός, είχε αδυναμία σε δυο πράγματα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη χώρα μας.

Στα σουβλάκια τα οποία είχαν γίνει μέρος της… διατροφής του μιας και χτύπαγε για πλάκα 3-4 την ημέρα και στα στριπτιζάδικα.

Είχε βγάλει κάρτα διαρκείας στα στριπτιζάδικα της Αθήνας και δεν είναι λίγοι αυτοί που ενθυμούμενοι την παρουσία του στον Ολυμπιακό, θυμούνται και τις χαιρετούρες που είχε με στριπτιτζούδες και ιδιοκτήτες τέτοιων μαγαζιών κάθε φορά που εμφανιζόταν για να δώσει τροφή στους οφθαλμούς του και όχι μόνο.

Καλά να είναι ο άνθρωπος εκεί που είναι τώρα, να ξέρει όμως ότι καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά η φήμη. Ακόμα τον νοσταλγούν κάποιοι και κάποιες στην Ελλάδα για το χαβαλέ που έκανε. Χαβαλές εξάλλου ήταν και η καριέρα του στον Ολυμπιακό…

Φυσικα δεν ξεχναμε τη συνθηματα που φωναζαμε τοτε “Εχει καβλες, ο Γκαμπριελ ο Αλβες”

Γιάννης… θενκς μου υπενθύμισες θρεντ που ήθελα εδώ και καιρό να ανοίξω.

Κάνω λάθος ή οι Πανουτσοκαρπετόπουλοι είχαν ως μονάδα μέτρησης για το κοντρόλ, την κλίμακα Άλβες?

αντε λοιπον!:slight_smile:

…άντε επιτέλους:):!:

δεν θα γινει κατι τετοιο τελικα συμφωνα με αυτο
http://www.redplanet.gr/podosfairo/torosidhs-2015-kai-arxhgos.851798.html

Λέτε να μην παίξουμε Ευρώπη;

γιατί?

Γιατί οι Έλληνες βουλευτές αυτό ζητάνε από την ΟΥΕΦΑ. Επειδή η ΟΥΕΦΑ στηρίζει τις ομάδες που στηρίζουν τη βία, να απαγορεύσει τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη του χρόνου. Πράγμα λογικό, αφού η ΟΥΕΦΑ είναι αυτή που δεν επιτρέπει στο κράτος να βάλει χέρι στην ΕΠΟ…

αστειότητες, όπου ανακατεύονται οι πολιτικοί τα κάνουν σκατά. τι ακριβώς θα πετύχει ο αποκλεισμός πέρα από το να εξαγριώσει τον κόσμο των ομάδων οι οποίες θα κινδυνέψουν και με οικονομική καταστροφή?

Εντάξει, ήδη οι περισσότερες είναι οικονομικά κατεστραμμένες!!! :lol:

είναι οι ρημάδες αλλά δεν υπάρχει λόγος να χειροτερέψει η κατάσταση.

Ναι, είναι βέβαιο ότι αν αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες από την ευρώπη θα σταματήσει η ανταλλαγή μολότοφ στην Αλεξάνδρας μεταξύ χανουμοβάζελων. Θα πέσουν σε περισυλλογή και θα πουν “κοίτα τι καταφέραμε με τις μαλακίες μας”.

Ε ποσταρε ο Αstaldo στο θρεντ της Σουπερλιγκ την αποφαση τους.

Ο Μιραλας του χρονου δεν βλεπω να παιζει σε εμας.Τα ονοματα των επιθετικων
που ακουγονται ισως και να ειναι και ενα μεσο πιεσης προς τον παιχτη παντως.
Να δουμε αν θα τσιμπησει.

Εγώ δεν είμαι τόσο βέβαιος για το αν είμαι κατά. Αρκεί να εφαρμοστεί το μέτρο μέχρι να φτιάξει η κατάσταση. Κι όχι μετά από ένα χρόνο, ενώ δεν έχει αλλάξει τίποτα, να επιστρέψουμε στην Ευρώπη. Τότε το μέτρο και δε θα έχει φτιάξει τίποτα και θα έχει κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό που ενώ ήταν υγιής θα χρεωθεί τα κέρατα του.

Από την άλλη, όσο θυμάμαι τη συνέντευξη του Μαρινάκη που αναφερόταν στους ανθρώπους του υπουργείου λες και είναι τρίχες από τα αρχίδια του, θα χαρώ που θα έχει φάει το πουλί. Κι ας έχω ξενερώσει τέρμα που δε θα δω ομάδα Βαλβέρδε στο Τσ.Λ.

Όπως κι αν έχει, ακόμη είναι νωρίς. Πιθανότατα κι αυτό κίνηση εντυπωσιασμού είναι. Στα δύσκολα θα εμφανιστούν στην ΟΥΕΦΑ όλοι συμφιλιωμένοι…

Πάντως, αν έχουμε στο μυαλό μας την Αγγλία για το συγκεκριμένο θέμα, η απόφαση για αποκλεισμό των ομάδων από την Ευρώπη ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου σε ένα σωρό άλλων μέτρων που αφορούσαν τα κλαμπς των οπαδών, τις ποινές για όσους έκαναν επεισόδια και το πώς μπορείς να βρεις εισιτήριο για ένα παιχνίδι.

Και πέτυχε να βγάλει τη βία από τα γήπεδα, όχι όμως και από την κοινωνία.

Προσωπικά σε μια εποχή γεμάτη εντάσεις, αν η απόφαση είναι “πονάει χέρι, κόψει χέρι” και μετά κρύβουμε το κεφάλι μας στο χώμα εγώ είμαι σαφέστατα κατά.