Ολυμπιακός

Μεγάλη απώλεια, που αγωνιστικά, μπορεί και να αναπληρωθεί
…όμως έναν παίκτη με τόση καλή παρουσία και τέτοιο δέσιμο με τους οπαδούς, όταν τον χάνεις, χάνεις και σε γόητρο της ομάδας και του Μαρινάκη, άσχετα αν φταίνε πολλοί παράγοντες πέρα απ’την ομάδα και τον πρόεδρο
…τώρα λέμε ότι μας ανήκει, και τι θα κάνουμε;
…θα περιμένουμε δικαίωση, που μάλλον δεν θά’ρθει ποτέ;
:):!:

Μεγάλο κάζο η υπόθεση του Μιραλάς! [-X

Μας τα είχαν πρήξει πως θα μείνει και τελικά δεν είχαν συμφωνήσει σε τίποτα!

Δικαιώνεται η εκτίμηση μου πάντως του Ιανουαρίου πως ο Τζεμπούρ για αυτό είχε έρθει, για να υπάρχει και άλλος ένας γρήγορος φορ.

σημερα λεει οτι γυριζει το θεμα απο την πλευρα του παιχτη. τα βρηκανε μπαστουνια και τωρα τρεχουνε…

Mπορει και ο μανατζερ να εχει το ελευθερο απο τον παιχτη
και απλως να ειναι μαλακας ο μανατζερ.Δεν ειναι δα και τοσο
δυσκολο.

ε ναι αυτο συνεβαινε. τον εμπιστευεται πολυ. μονο που γυρισανε ολα μπουμπερανγκ.

Συμβόλαιο υπάρχει και άμα του αρέσει.

…πολύ καουραστικό αυτό το σήριαλ

…έτσι ακριβώς
:):!:

υπαρχουν ακομα ελπιδες:)
http://www.redplanet.gr/podosfairo/thetikos-o-proedros-gia-kevin.855469.html

το θεμα δεν ειναι οι ελπιδες, το θεμα ειναι οτι ο κοσμος εχει ξενερωσει, ειδικα οταν εχει ακουσει τοσες φορες θελω να μεινω και οταν ξερεις οτι μεχρι περσι ηταν στην αφανεια.

[B]Ένας μικρός Θρύλος![/B]

[B]Με θρυλική ανατροπή, 5-2 από 0-2[/B], οι έφηβοι του Ολυμπιακού διέσυραν τον Παναθηναϊκό και έφτασαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος! Μαγική εμφάνιση από τον Μπάμπη Λυκογιάννη ο οποίος πέτυχε χατ τρικ! Παρουσία περίπου 2000 θεατών διεξήχθη το παιχνίδι- με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι δύο ομάδες.

Εικόνα του αγώνα:

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά και στο 6ο λεπτό μετά από λάθος του Κρητικού, επωφελήθηκε ο Μαραθιανός και με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 1-0. Οι «πράσινοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 16?, όταν μετά από κόρνερ, ο Μπαντούνας δεν απομάκρυνε σωστά, η μπάλα κόντραρε στον Ανδριόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ισορρόπησαν και σταδιακά πήραν τον έλεγχο. Από μεταβίβαση του Ιωαννίδη και ιδανικό τελείωμα του Μπαντούνα μείωσε σε 2-1 στο 24? για να ισοφαρίσει σε 2-2 χάρη σε ένα πολύ δυνατό σουτ του Λυκογιάννη από αριστερά στο 36?. Ένα σκληρό μαρκάρισμα του Καστράτι (ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη) στον Λυκογιάννη, άφησε τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες στο 43?, για να έρθει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Λυκογιάννης, με εξαιρετική ατομική ενέργεια να νικήσει στο τετ-α-τετ τον Αναγνωστόπουλο και να «γράψει» το 3-2 υπέρ του Ολυμπιακού. Ο ίδιος παίκτης με απευθείας φάουλ, πέτυχε το 4-2 στο 57?, με τον Βέργο να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των Πειραιωτών στο 88? διαμορφώντας το τελικό 5-2! Στο ενδιάμεσο (73?) ο Κρητικός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Πάντος, Μουσκάι, Σωτηράκος, Παπαδιώτης (62? Π. Γεωργιάδης), Κρητικός, Διβανές (82? Κουκουράκης), Γκίνο (89? Γιαννόπουλος), Ιωαννίδης (71? Βέργος), Βουτσιώτης (64? Γκόγκιτς), Λυκογιάννης, Μπαντούνας.

Παναθηναϊκός (Βαγγέλης Σάμιος): Αναγνωστόπουλος, Φαφούτης (82? Κρασώνης), Βόσδου, Ρισβάνης, Καστράτι, Ανδριόπουλος, Γκαμάλ, Δώνης, Μαραθιανός (68? Ντάγκρας), Σταματάκης (46? Ομεράι), Γιαννιτσάνης.

Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει…

…ναι αυτό είναι αλήθεια…αλλά για να δούμε, δεν νομίζω να του κρατήσουμε κακία:):!:

http://www.youtube.com/watch?v=y6tqZinD2CA&feature=related

ΚΛΑΙΩΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ:lol::lol::lol:

τι σχολιασμος θεε μου!:lol::lol::lol:

Προσκυνω. Τιτανας ο εκφωνητης :lol3::lol3::lol3::lol::lol:

ηρακλης αντυπας ρε!!! παντα αντικειμενικα και ηπια…

εμεινε ο μιραλας τελικα.

Οπως εγραψε και ο “κοριος” Μαρινακης - Ενροτο σημειωσατε [B]1[/B]

Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ

μην τα ξαναλεμε ε? ολυμπιακαρες ολοι και στον ερασιτεχνη φραγκο…

…και με τα sms, δεν κάνουμε τίποτα:):!: