Αν τηλεφωνούσαμε όμως…
απο την στιγμη που ζητησε ο ιδιος συναντηση με τον μαρινακη χωρις την παρουσια του μανατζερ του υποψιαζομουν κατι τετοιο:D
ετσι μπραβο παιχτουρα μου!8)
Καλοί Ρόμενταλ, Παπάζογλου απόψε, για τον Παπάζογλου, μακάρι να μείνει…νά’χουμε και κανά Έλληνα:):!:
οντως θελουμε ελληνα γιατι πηξαμε στους ξενους:)[SPOILER]μακαρι να παιζει σε πολλα ματς βασικος ο φετφα[/SPOILER]
Ευτυχως που υπαρχουν και οι Βαζελοι και στελνουν κανενα μηνυμα για τον ερασιτεχνη παντως .Τι ?Δεν με πιστευετε ? Να οριστε δειτε. :!:
[SPOILER] http://infrared.redplanet.gr/2011/05/10/xazepsate_apo_th_fapa_reeee/ [/SPOILER]
[SPOILER]Τι τους εφτιαξε ο θεουλης ρε ??[/SPOILER]
[SPOILER]:lol: :lol: [/SPOILER]
[SPOILER]:lol2: :lol2: :lol2:[/SPOILER]
[SPOILER] :lol3: :lol3: :lol3: [/SPOILER]
Μουνί τα έχει κάνει ο Μήτρογλου και με εκνευρίζει γιατί τον θέλω αυτό τον παίκτη στην ομάδα και τον θέλω να γίνει παικταράς! Όχι να κάψει τον εαυτό του!!!
Μα είναι δυνατόν ρε ηλίθιε, να έχεις κάνει γαμιστερή σεζόν στον Πανιώνιο και όταν φεύγεις ο Λεμονής να λέει τα χειρότερα για τη νοοτροπία σου και τη τεμπελιά σου και να πηγαίνεις στην προπόνηση του Βαλβέρδε αγύμναστος, ξενύχτης και με πολύ περισσότερο λίπος από ότι έπρεπε;
Δηλαδή τόσο δύσκολο σου είναι να μη φας σουβλάκι μετά τα μπουζούκια και να συνεχίσεις να παίζεις στον Ολυμπιακό; Έλεος!!!
καρβου ας προσεχε. και γω τον θελω, αλλα προφανως αυτος δεν θελει καταβαθος ετσι που τα εχει καταφερει. δανεικο ας τον δωσουν μοναχα, μην τον χασουμε.
δεν ηξερα οτι κανει τετοιες μλκιες ο πουστης:-s
Δυστηχώς τις κάνει όπως φαίνεται
…πάντως είμαι κατά της λογικής, πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι…κάποιος πρέπει να τον βάλει στον σωστό δρόμο, γιατί και ταλέντο και γκολτζής είναι
:):!:
:lol::lol::lol:
Φοβεροί αυτοί που το φτιάξανε!
By, by Pardo
…δύο τερματοφύλακες τώρα
…ο Μητσάρα νά’ναι ο ένας;
:):!:
edit…ok γράψε λάθος ορθογραφικόν!
Τον αγοράσαμε?
:lol::lol::lol:
τι ειχαμε,τι χασαμε!
…και τώρα μάλλον φεύγει και ο Ρόμενταλ