Δεν ήταν η χρονιά του φέτος αν και πέρυσι ήταν MVP της ευρωλίγκα. Η μεταγραφή του Σπανούλη μάλλον του έκανε ζημιά και η συνύπαρξη τους δεν ήταν και ότι πιο πετυχημένη. Αν και έχει συμβόλαιο που δύσκολα σπάει δεν θα μου κάνει και τρελή εντύπωση αν τελικά ενδώσουν στην Μπάρτσα οι Αγγελόπουλοι ειδικά αν το ποσό που δώσουν οι Καταλανοί είναι αρκετά μεγάλο.
Μπράβο στα παιδιά για το κύπελο
…άλλο ένα παιχνίδι με μικρή διαφορά, κάποτε τα χάναμε αυτά, άρα πάμε για συγκλονιστική σειρά τελικών
…εννοείτε ότι θα προτιμούσα την Ευρωπαική κούπα, αλλά και το κύπελο, με ενδεχόμενο νταμπλ, φαντάζει δελεαστικό
…μπράβο ρε Μπουρούσαρε
:):!:
καναμε καλη αρχη με το κυπελακι:D
αντε τωρα και το πρωταθληματακι
αρκετα λαθη η διαιτησια[-X
τελος παντων οτι εγινε εγινε[SPOILER]τον πουλο εξαστερε:!::)[/SPOILER]
Μπράβο στην ομάδα. Χτίζουμε αυτοκρατορία στο κύπελο
Για μένα και σήμερα φάνηκε ποια ήταν η λογική του σχεδιασμού του φετινού Ολυμπιακού. Να φτιαχτεί μια ομάδα κομμένη και ραμμένη για να χτυπήσει τον ΠΑΟ. Σχεδόν σε ό,τι άμυνα δοκίμασε ο ΠΑΟ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να βγάλει επιθέσεις και τα συστήματα του. Εξαιρετικά ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα και πολυφωνία στην επίθεση. Αν και ο τελικός της Ευρωλίγκα δεν αποδεικνύει πολλά πράγματα, αλλά παίκτες όπως ο Σόφο κάνουν τη διαφορά με όλες τις ομάδες εκτός από όταν αγωνίζονται κόντρα στον ΠΑΟ. Από τη στιγμή που ζήτησε τα κέρατα του για συμβόλαιο, δε χωρούσε στην ομάδα.
Κατά τα άλλα, το σημερινό ματς δεν έλεγε και πολλά για τους τελικούς των πλέι οφ. Δε νομίζω πως οι Τέπιτς, Καϊμακόγλου και Γλυνιαδάκης θα παίξουν σε κάποιο ματς και οι 3. Κάποιες στιγμές μου φάνηκε πως βλέπαμε φιλικό ανάμεσα σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό. Λες και κανείς δεν καιγόταν για τη νίκη.
Μπράβο για σήμερα στην ομάδα.Προσωπικά ενισχύεται η άποψή μου ότι η Ευρωλίγκα φέτος δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και ειλικρινά σκέφτομαι πόσο μεγάλη αυτοκτονία έκανε αυτή η ομάδα με την Σιένα.Το κρίμα στον λαιμό τους.
Σήμερα επιτέλους έπαιξε με σωστή βάση το ματς,έχοντας έναν ψηλό και στις δύο ρακέτες,συνταγή που μόνο επιτυχίες φέρνει στον Ολυμπιακό φέτος.Έτσι και ακόμα καλύτερα θα πρέπει να στηθεί και στους τελικούς(αν όλα πάνε καλά) και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
Οι αδυναμίες του ΠΑΟ είναι δεδομένες και μόνο αν κάνει κάποια αξιόλογη εμφάνιση ο Νικ Στεφάνης θα δημιουργηθούν προβλήματα,και πάλι όμως στα τελειώματα είναι κάτι παραπάνω από άθλιος αυτός.
Ένας Τεόντοσιτς με τις σημερινές απίστευτες πάσες του είναι επίσης απαραίτητος όπως και τα πολλά mid range σουτ,καθώς σε αυτόν τον τομέα μπορεί να χτυπήσει ο ΟΣΦΠ.
Σχετικά καλές αντιδράσεις στα picks του ΠΑΟ,αλλά ο Ράσο είναι και αυτός απαραίτητος στην προσπάθεια.Παίκτες επιπέδου Μπατίστ καταπίνουν αμάσητους ψηλούς και ψηλούς και πρέπει να υπάρχει ο (καλός) Μπουρούσης ή ο Ράσο.
Άσχημες εμπνεύσεις του Ντούντα στο δεύτερο δεκάλεπτο,κατά τα άλλα και νεύρο είχε και οδήγησε σωστά την ομάδα.
Το ξαναλέω,το πρωτάθλημα είναι αναγκαίο για αυτήν την ομάδα και πάντα είναι ο πρώτος στόχος.
Πολύ σωστό ποστ Κάρβου, με μόνη παρατήρηση ότι σε μένα τουλάχιστον έκανε μπαμ ότι ο Ολυμπιακός ήθελε αυτό τον τίτλο περισσότερο. Τεσπα.
Στέκομαι ιδιαίτερα στο σημείο που λέει ο Κάρβου ότι ο Ολυμπιακός φέτος έχει χτιστεί στη λογική του να νικάει τον ΠΑΟ στα κρίσιμα ματς. Άλλο ένα επιχείρημα που ενισχύει το συλλογισμό μου ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα. Και πραγματικά θα είναι ευχής έργον, για να έχουμε κι εμείς ένα παραπάνω κίνητρο να ενισχυθούμε σε θέσεις όπου εμφανώς πονάμε - με πρώτη και κύρια τη front line.
Ναι σιγά μην ήξεραν στον Πειραιά τι πρόκειται να κάνει ο Ζοτς.
Απλά στον ΠΑΟ πήραν κάποιες αποφάσεις και συνέχισαν.Ούτως ή άλλως στην θέση που χωλαίνει φέτος ο ΠΑΟ έχει δύο παίκτες απλά δεν του βγαίνουν τόσο καλά.
Χμ… εδώ δεν συμφωνώ. Λογική η χρησιμοποίηση και των 3 και το πιθανότερο είναι να τους δούμε και στους τελικούς. Ο Παο δεν μπορεί να παίζει με 4-5 παίκτες συνέχεια (σήμερα ουσιαστικά μόνο με 2), χρειάζεται και θα χρειαστεί και μετά όλους όσους είναι στον πάγκο. Ο Γλυνιαδάκης παίζει λόγω απουσίας του Νεστέροβιτς αφού σωματικά είναι ο μόνος που μπορεί να τον αντικαταστήσει.
Εγω παντως ειμαι απο αυτους τους γραφικους που νοιαζονται ακομα για το μπασκετ και τη στηριζω την ομαδα.Επισης πιστευα οτι θα κερδισουμε σημερα (το χα γραψει χτες αλλωστε) και ευτυχως επεσα μεσα.
Ειχα πει και μετα τον αγωνα του σεφ οτι ο Ντουντα τον εχει μελετησει καλα τον φετινο παο (ασχετα με τις ματσαρες που χει κανει φετος,επιμενω πως ειναι εμφανως χειροτερη ομαδα απο αλλες χρονιες) και αυτο φανηκε σε ενα ακομα παιχνιδι.Ημασταν καλυτεροι σε ολο το ματς και επιπροσθετως αυτη τη φορα διαχειριστηκαμε σωστα τα τελευταια sec του ματς,πραγμα πολυ πολυ θετικο για τη συνεχεια.
Συμφωνω πως φανηκε οτι το θελαμε περισσοτερο απο τους αλλους ,αλλα για μενα ηταν ΠΟΛΥ σημαντικο (για τους τελικους που ερχονται) οτι το κατακτησαμε για ψυχολογικους φυσικα λογους.καμμια σχεση με το περσυνο δλδ που δν μου “ειπε” τπτ τοτε.
Γενικα ωραιο ματς και διαιτησια για γελια μεχρι δακρυων.
Θα δουμε ωραιους -και τους πλεον αμφιρροπους- τελικους το μονο σιγουρο.
Μπραβο στα παιδια, το πηραν παναξια το κυπελλο. Ειχαν περισσοτερο παθος απο τον Παναθηναϊκο και το ηθελαν παραπανω. Μεγαλη εμφανιση απο Μπουρουση, ισως η καλυτερη του την φετινη χρονια, οπως επισης και πολυ καλοι οι Τεοντοσιτς, Μαυροκεφαλιδης. Το τριποντο του Τεοντοσιτς 3.25’ πριν το τελος ηταν πραγματικα επικο.Ο Ντουντα δειχνει να εχει διαβασει πολυ το παιχνιδι του Παναθηναϊκου και αυτο ειναι απιστευτα θετικο εν’οψει play-off… Αν παρουμε και το πρωταθλημα θα ειναι επιτυχημενη η φετινη χρονια, παρα τον ηλιθιο αποκλεισμο στην Ευρωλιγκα.
[B][SIZE=“3”]ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΑ Π…[/SIZE][/B]
Τί να πεις κι εσύ ρε κακομοίρη που τρως τα πράσινα τα ΠΕΗ εδώ και 13 χρόνια;
Έβγαλε κι η μύγα κώλο…
[SPOILER]Ειλικρινά δεν είχα σκοπό να κάνω κανένα τέτοιο ποστ, ούτε με πείραξε η ήττα ούτε αμφισβήτησα το δίκαιο της κατάκτησης του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, αλλά εσείς οι γαύροι δεν τρώγεστε με τίποτα, δεν έχετε καμία συναίσθηση της πραγματικότητας, πού βρίσκεστε, πού βρισκόμαστε εμείς… Πάρτε ένα πρωτάθλημα πρώτα μωρέ και ΤΟΤΕ, κάντε καζούρα… Μέχρι τότε όμως μην πανηγυρίζετε τα κύπελλα ρεεεεε, γίνεστε αστείοι…[/SPOILER]