Όταν το φωνάζετε στο μπάσκετ όμως, πώς ακούγεται;
Στον πάτο της πισίνας και πάλι τα πράσινα βατραχάκια, μην το παραλείψουμε και αυτό.
δεν το φωναζουμε το λεμε απο μεσα μας:roll:
ποσα χρονια εχουμε να παρουμε πρωταθλημα ουτε και εγω δεν θυμαμαι.φετος ειμαι πολυ αισιοδοξος[SPOILER]η πολυ αισιοδοξια θα με φαει:p[/SPOILER]
Κοίτα, γεγονός είναι ότι φέτος σας έχουμε 3/3 και πάμε και για play off. Αν σας πάρουμε το πρωτάθλημα, θα μιλάμε για πιθανή αλλαγή ισορροπιών. Το κύπελλο πέρσι ήταν για να σηκώσουμε κεφάλι, το κύπελλο φέτος είναι για να σωθεί η χρονιά μετά την αποτυχία στην ευρωλίγκα, αλλά αν κατακτηθεί και το πρωτάθλημα θα έχει γυρίσει κατά πολύ η υπόθεση. Δεν μιλάω για αυτοκρατορία, δεν μειώνω αυτό που γίνεται για καμιά δεκαετία και βάλε, απλά σου λέω ότι τώρα, μετά τις 3 συνεχόμενες νίκες κάτι πάει να γίνει. Μπορεί να το πάρετε εσείς το πρωτάθλημα και να μην έχουμε ανατροπή της κατάστασης γενικά.
Με το 3/3 πάντως εν μέρει το δικαιολογώ το σύνθημα, οψόμεθα για το πρωτάθλημα.
Πάντως το 96 μετά το 73-38 φωνάζαμε μόνο “Να ποιοι είναι οι πρωταθλητές”, δεν είχε βγει αυτό νομίζω…
Razor για να σε βοηθήσω στην απορία σου,
πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο Σημίτης
το νόμισμα της χώρας ήταν η δραχμή
αρχιεπίσκοπος ήταν ο Χριστόδουλος
οι μεταλλάδες έβριζαν τους Μετάλλικα που έκοψαν τα μαλλιά τους
και οι Paradise Lost μόλις ανακάλυπταν το μαγικό κόσμο των Depeche Mode…
Ωραίες εποχές, όχι σαν τα σημερινά σκατά :!:
τα θυμαμαι ολα αυτα:)
:lol3::lol3::lol3::lol3:
Good for you man!
γιατι γελας?επειδη εχουμε τοσα χρονια να σηκωσουμε πρωταθλημα?
θα το παρουμε φετος
θεός razor Με την πιο αθώα απάντηση ever,…
Γελάει γιατί είναι χάχας :!:
ξερω οτι ειναι αθωα η απαντηση που εδωσα
!! ακόμη καλύτερα.!
TΙ πιθανότητες υπάρχουν να χάσει τρία ματς ο Ομπραντοβιτς στα play-off, μιας και δεν μιλάμε για νοκ-αουτ αγωνες σαν το σημερινο?
Απλή διωνυμική κατανομή είναι αυτό, αρκεί να ορίσουμε το “p”, όπου “p” η πιθανότητα νίκης του Ολυμπιακού σε ένα ματς με τον Παναθηναικό.
ω μαλακες, πολυ ανεβαινει το επιπεδο για ενα οπαδικο τοπικ…
Μπάσκετ αλάνας χθες αλλά σημασία έχει ο τίτλος αλλά και το 3-0. Για πρωτάθλημα δεν λέω μεγάλες κουβέντες γιατί ο παο είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να τα φέρει όλα τούμπα(κυρίως λόγο Ομπραντοβιτς).
Βλέποντας μετά και λίγο τον ποδοσφαιρικό παο δεν είχα καμία όρεξη να πειράξω τους φίλους βάζελους που ήταν μαζί μου, θλίψη.
Για ξαναπέστο αργά αυτό…
Κι εγώ σ’ αγαπώ :):!:
Καλά λένε ότι για το μέσο οπαδό το μπάσκετ είναι αρκετά πιο δύσκολο από το ποδόσφαιρο…
Πάντως για να το κάνεις έτσι πρέπει να ξέρεις εκ των προτέρων πόσους αγώνες θα παίξουν στους τελικούς.