Ποιον χάλαγε?
Eμενα,αλλα εγω δεν ειμαι Πειραιακιας!!!
δεν θυμαμαι ποιος η ποιοι αλλα θυμαμαι που λεγανε οτι δεν ηταν και τοσο ευχαριστημενοι απο το παιχνιδι του και οτι ηθελαν περισσοτερα απο αυτον
ο καρβου!!! χαχαχα, οχι στον ολυμπιακο ταιριαζε γαντι ο μπελουτσις!! μακαρι να ξαναγυρνουσε, αλλα κομματακι δυσκολο.
οσο για την 35αρα, καλη μεν, αλλα αυτα μας εμειναν… να κοιταμε βιντεακια του 96 και του 97…
Καλος ο Μπελουτσι, αλλα δεν με τρελαινε κιολας, στα περισσοτερα ντερμπι ή πολυ σημαντικα ευρωπαϊκα ματς ηταν αορατος ή μετριοτατος.
- ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΕΡΥΣΙΝΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Από Τετάρτη 25/5/2011 έως και 15/6/2011
- ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ
Από Δευτέρα 20/6/2011
- ΘΥΡΕΣ & ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΘΥΡΑ - ΤΙΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΕΡΥΣΙΝΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ - ΤΙΜΗ ΝΕΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ 2011-2012 - ΣΥΝΟΛΟ ΘΕΣΕΩΝ
4, 5, 6, 21 - 320 ? - 320 ? - 5.120 θέσεις
1, 2, 8, 9, 19, 20 - 400 ? - 400 ? - 5.619 θέσεις
11, 17 - 700 ? - 700 ? - 2.168 θέσεις
12, 16 - 700 ? - 850 ? - 2.169 θέσεις
14, 15 - 1.000 ? - 1.100 ? - 2.156 θέσεις
33 - 2.000 ? - 2.000 ? - 469 θέσεις
VIP - 3.500 ? - 3.850 ? - 700 θέσεις
Για πείτε.
Δεν υπάρχει κρίση…
Το καλό είναι τουλάχιστον ότι οι τιμές κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με πέρσι πάνω κάτω παρότι φέτος έχουμε και CH L.
…κανένα δεν χάλαγε, απλά δεν τους χάλασαν και τα ευρώ της Πόρτο
…έλεγαν ότι διάλεγε παιχνίδια, πράγμα που δεν συμφωνώ
…εγώ πιστεύω ότι στα περρισότερα παιχνίδια ήταν πολύ καλός, και γιαυτό πήρε και την μεταγραφή
:):!:
ψηνεσαι για καμια 19-20 μηπως??? 8)
Γενικώς τα 400άρια κοιτούσα, με μια μικρή προτίμηση στη 2 (για αδιευκρίνηστο λόγο), αλλά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα και για 19-20.
Επειδή έχω κάποια έξοδα όμως, θα ξέρω τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου αν μπορώ να ανταπεξέλθω.
οκ θα το σζητησουμε τοτε αν ειναι.
Τι έλεγα εγώ; Καλό αστείο…:roll:
χμμμ πως εγω θυμαμαι να λες οτι δεν ηταν καλος και δεν ταιριαζε. ισως να σε μπερδεψα!! χιλια συγνωμη…:roll:
Εγώ πάντως αμφισβητούσα το αν ήταν τόσο παικτούρα. Ήταν καλός όποτε η ομάδα ήταν καλή, στα κακά της παιχνίδια (Μέταλιστ, Γαλατά, Σεντ Ετιέν, τα δυο ματς με βάζελο πχ) ήταν άφαντος.
Βέβαια σε σύγκριση με τον Φουστέρ είναι Μαραντόνα, αλλά και πάλι τα νούμερα (γκολ & ασίστ) του Φουστέρη δεν τα είδε ούτε με κυάλια! :lol:
By the way, το ρόστερ που έχουμε (+ τις μεταγραφές που έτσι κι αλλιώς χρειαζόμαστε) πόσο ιδανικό θα ήταν για 4-3-3 ρε πούστη.
α εσυ ησουνα… τι σου εφταιγε ο μπελουτσαρος ρε?? μια χαρα θα επαιζε με ερνεστο 8)
τσεκαρετε αυτο
χαχαχαχαχαχα!!!
Χαχαχα :lol: Ο,τι να 'ναι…
Εγω το εγραψα και χτες, ο Μπελουτσι στα δυσκολα ματς που η ομαδα χρειαζοταν καποιον να κανει την διαφορα ηταν οχι κακος, αλλα αφαντος.
οπως και να χει παλτο δεν ειναι.αλλα τωρα εχουμε φουστερ και δεν μασαμε…8)
…έτσι:):!:
Ας κόψουν και τα ημιτελικά των playoffs. Ειλικρινά…