…και πω να γίνεται…ο πρώτος με τον δεύτερο;:):!:
Ας το δίνουν απευθείας στον πρώτο…:):)
μονο στην περιπτωση που θα ειναι ο ολυμπιακος πρωτος διαφορετικα θα παιζουν οι 2 πρωτοι:p[SPOILER]εννοωντας τον ολυμπιακο δευτερο8)[/SPOILER]
Τα τελευταία 2 χρόνια έχω ξενερώσει στο Καραϊσκάκη όσο ποτέ παλιότερα, για πολλούς και διάφορους λόγους, κάποιους είμαι σίγουρος πως τους φαντάζεστε όσοι μιλάμε αρκετά για Ολυμπιακό. Σκεφτόμουν σοβαρά φέτος να μην ανανεώσω μετά από 12 συνεχόμενα χρόνια που έπαιρνα διαρκείας.
Αλλά επειδή βλέπω τον Μαρινάκη να κρατά τις τιμές στα περυσινά επίπεδα (τουλάχιστον στη θύρα μου τη 12) και ξέρω πως θα νιώσω “κάπως” να παίζει η ομάδα εντός -ειδικά σε Ευρωπαϊκά ματς- και εγώ να μην είμαι μέσα, σκέφτομαι να ανανεώσω.
Και βλέπουμε…
και τυπικα τελος ο ραουλ μπραβο…
Μάλιστα…
Το έχω ξαναγράψει πως εν όψει Ch.L. τον ήθελα…
Να δούμε ποιός θα έρθει στη θέση του…
φαβορι για την θεση του τερματοφυλακα ο κοσταντσο της βασιλειας. αργεντινος ετων 31. και αλανι μεγαλο… εχει και μαλλακι…!!!
Δεν είναι άσχημη περίπτωση:):!:
Και εγω τον ηθελα τον Μπραβο, ηταν πολυ σταθερος και πιστευω οτι θα προσφερε. Και για αυτο που λεγαμε πιο πισω, αν και δεν υπαρχει συγκριση στην τεχνικη, στην ουσια προτιμω Φουστερ απο Μπελουτσι.
καλος ο μπραβο αλλα οταν ανεβαινε μπροστα στην επιθεση ξεχναγε μετα να επιστρεψειπολυ αργες επιστροφες.κατα αλλα απο εμπειρια τσου λου εχει αρκετη
…όλα τα αριστερά μας μπακ, ακόμα και ο τρισμέγιστος Γεωργάτος, το ίδιο πρόβλημα είχαν
…σου λέει αριστερός και πίσω, δεν πάει…μόνο μπροστά
:):!:
επιστρεφει και ο νταρμπισαιρ μετα τον υποβιβασμο της μπερμιγχαμ
Εγω τον θελω τον Αγγλο…
Αντε αυριο αρχιζουν οι τελικοι των play off, για να δουμε…
Σίγουρα κάποιος κυνηγός θα καταλήξει ΜΠΑΟΥΓΚ αν είναι να προχωρήσει του Βιεϊρίνια.
Παίζει να είναι και ο Ματ
Έχω ζαλιστεί με όλα αυτά τα ονόματα…ειλικρινά θέλω να δω ποιοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία…κιαυτό κολλάει και με τους δανεικούς, όπως ο Νταμπηρσάηρ:):!:
δεν εχουμε αναγκη απο τετοια εμεις:p
καλο ταλεντο λενε αυτος ο ντιντακ, αλλα αξιζει να παρεις παιχτη δανεικο χωρις οψιον αγορας?
Υπαρχει οψιον αγορας για του χρονου το καλοκαιρι… και μενα παντως καλο παιχτακι μου φαινεται, μακαρι να τον παρουμε. Στο wikipedia , χωρις βεβαια να αποτελει και την πιο αξιοπιστη πηγη, τον εχουν ηδη ως δανεικο στο Ολυμπιακο…
κάνε όνειρα απόγονε του στόλου
δεν κανουμε ονειρα, εχει συζητηθει. με 3-4 εκ ευρω και μητρογλου εχει ερθει.