Καλή αρχή…θέλει πολλή δουλειά ακόμα
…φαίνεται γκολκίπερ με καλές εξόδους, κάτι όχι και τόσο στάνταρ
:):!:
[B]Πρόταση Μπαρτσελόνα σε Παπαλουκά![/B]
Σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο 34χρονος γκαρντ που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, έχει στα χέρια του πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας από την ισπανική ομάδα, ενώ εξετάζει και άλλη μία προσφορά από την τουρκική, Φενερμπαχτσέ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ Fm, η πρόταση της Φενέρ είναι πιο συμφέρουσα οικονομικά, όμως το δέλεαρ της συμμετοχής στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης που είναι το ισπανικό, αλλά και του να αγωνιστεί σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως οι «μπλαουγκράνα», δεν αφήνουν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού αδιάφορο. Το ενδεχόμενο να πάρει την τελική του απόφαση άμεσα και να υπάρξουν ανακοινώσεις δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, αφού ο Παπαλουκάς θέλει να τελειώνει το συντομότερο δυνατό με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ώστε να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές και να ξεκουραστεί.
να παει. αν του δωσουν και 3 εκ οπως εμεις ακομα καλυτερα. το θεμα ειναι οτι εκει σιγουρα θα παιξει καλυτερα απο μας.
Μόλις άκουσα στο ράδιο ότι πιάσανε 5 μεξικάνους ποδοσφαιριστές ντοπέ, αναμεσά τους και ο Οτσόα
Απ’την πίκρα του που δεν τον πήραμε τα πήρε ο άνθρωπος:p :!:
οχι οτι ειπε κατι καινουργιο, αλλα οτι για επιθετικο προφανως δεν υπαρχουν βλεψεις προς το παρον και οτι με 3 ειναι καλυμενη η επιθεση.
…μπορεί να φύγει ο Πάντελιτς, όμως:):!:
να μην φυγει. μια χαρα ειμαστε ετσι.
Nαι ρε, τι συζητάτε; Tον Πάντελιτς τον θέλουμε και για του χρόνου οπωσδήποτε!
Kι εγώ θέλω να μείνει ο Παντελιτς είναι ότι πρέπει για να σου βάζει γκολ εκεί που κολάει η ομάδα. Βέβαια για Τσου Λου είναι πολύυυυ αργός.
O Κοβάσεβιτς ήταν πιο αργός.
Αυτός που πρέπει να πουληθεί είναι ο Ρόμενταλ και να ξεκινάει δεξιά ο Μιραλάς.
ο μιραλας να ξεκιναει κορυφη και να παρουμε ενα παιχτη τυπου γκαλετι, ειδικα για τα εκτος εδρας ετσι μας κοβω να παιζουμε και να μπαινουν σαν αλλαγη καποιος απο τζιμπουρ ή παντελιτς.
Αν βρούμε έναν Γκαλέτι με τα λεφτά που κόστισε τότε ο Γκαλέτι ασφαλώς.
Από την άλλη ο Τζιμπούρ είναι η επιτομή του σύγχρονου φορ, έχει αρχίδια, σκοράρει με όλους τους τρόπους (σε αντίθεση με Μιραλάς που αγνοεί τι πάει να πει κεφαλιά) και κυρίως δεν κρύβεται, αλλά σκοράρει σε όλα τα μεγάλα ματς.
συμφωνω, απλα ο μιραλας τα καλυτερα παιχνιδια του τα εκανε οταν επαιζε κορυφη και σε κοντρα αντεπιθεση. κατι που σκεφτομαι ταιριαζει γαντι για εκτος εδρας τσαμπιονς λιγκ. στα εντος αξιζει ισως να τους βαλεις μαζι, αναλογα βεβαια αν παρουμε δεξι χαφ/εξτρεμ της προκοπης ή οχι.
ριερα και παντελιτς δεν ειχαν κανει προετοιμασια περσι. κατι που σημαινει οτι θα πρεπει να παρουσιαστουν βελτιωμενοι φετος.
Εγώ θα έλεγα να δούμε λίγο τον Ρομενταλ στο τσου λου, δεν ξέρω ίσως να βρει χώρους και με την ταχύτητα του να μπορεί να δημιουργεί προβλήματα…
λαθος,τα καλυτερα ματς μας φετος,τα καναμε με τζιμπουρ και μιραλας να εναλλασσονται στην κορυφη και δεξια:wink:
για τα καλυτερα του μιραλας μιλησα…
τεσπα στα εκτος ειμαι κατα των 2 πιθετικων. in takis we trust…
…αυτής της άποψης είμαι κιεγώ:):!:
Χρειάστηκε 4 ώρες συνολικά όλη η διαδικασία αλλά έτοιμο το διαρκείας για φέτος!!
Πρωταση για μεταγραφικο μπαμ: Ronaldinho
Υπερ:
- Ειναι 31-32 περιπου στην ιδια ηλικα που ηρθε ο ριμπο
2.Τα χει παρει ολα οποτε δν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις
3.Λατρευει την ελλαδα και κυριως τα μπουζουκια:wink:
4.Και μεθυσμενος να γυρναει καθε μερα απο τα μπουζουκια θα βγαζει μια ρημαδοκαθετη και ενα φαουλακι θα το κανει γκολ
5.Και αν παιζει και τσου λου θα ειναι πιο σοβαρος
Kατα
-
Θα γυρναει μεθυσμενοσ καθε μερα και θα καταβροχθιζει ευκολοτερα 5 σουβλακια παρα 5 χιλιομετρα στο γηπεδο
-
Αρκετα ψηλο κασε με μεγαλα ποσοστα ρισκου
-
Θα επαναδραστηριοποιηθει ο Σεμος (και καθε Σεμος) για να του σπασει τα ποδια
-
Δεν ηταν ο ρονι που ηταν καποτε…
θελω αποψεις