χαχαχα…λέμε για τον ίδιο που όποτε κέρδιζε η μιλαν και δεν ειχε ευρωπαϊκό αγώνα μεσοβδόμαδα, έπαιρνε την ιδια νύχτα αεροπλάνο και πήγαινε στα μπουζούκια??
μεχρι και με τον πηλαδακη τα έχει πιει ο αθεόφοβος!!!
Πωπωπώ, που το ανακαλύψατε αυτό το λαβράκι ρε παιδιά???
Εγώ έχω ακούσει για έναν Αντριάνο, σέντερ φορ λέει, καλός είναι?
ΠΕΙΤΕ :!:
ο ζουνινιο περναποκατω τι σου λέει??
Φερτε και το Ροναλτινιο ρε.Λες και δεν πονανε αρκετα τα ματια μας με ολους αυτους τους αμπαλους που εχουμε φερει στο ελληνικο πρωταθλημα.Απο παππουδες γεματοι ειμαστε.Κανενα πιτσιρικα να ανεβασουν οι ομαδες μπας και δουμε λιγη μπαλα.Σιγα μην ξανακατεβασουμε και τον Βαζεχα να παιξει.
ακόμη και τώρα ο βαζεχα θα εβαζε περισσότερα απο τον κουζεν!! (άσχετα που τον πηδηξαν φετος)
Στα χαφ πονάει η ομάδα, τον Τσαλουχίδη θα φέρουμε, δίδυμο με Μακελελέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα.
με ταραξατε στην ειρωνεια παλι
ε μα η πρωτη λεξη στο ποστ σου εβγαλε ματια… χαχαχαχα
Κι εκεί που σου περνάνε τα νεύρα για την τραγική αποτυχία του μπάσκετ, διαβάζεις πρωινιάτικα ότι “βασικός στόχος” είναι ο Νίκος Ζήσης.
Στο διάολο όμως. Άσχετοι.
καλα φετος θα πεσει γελιο στο μπασκετ, ολο και λιγοτεροι θα πηγαινουνε.
Λες και πέρσι πηγαίνανε πολλοί…
και την Παχατούρα, για αριστερό μπακ, αν και έπαιζε κυρίως δεξιό μπακ:p :!:
Τι σας λεει η μεταγραφη του Ιβαν Μαρκανο? Σαν ονομα τον ξερω λιγο, αλλα δεν γνωριζω πολλα. Ακουγονται θετικα σχολια, ξερει καποιος για τι παικτη μιλαμε?
Αντε γεια… Ελεος…
ξέρει κανείς τι θα κάνετε με τον γκαλιτσιο??
Θα είναι βασικός σέντερ φορ.
Αν δεν ικανοποιήσει στα φιλικά, θα τον δώσουμε στον Ολυμπιακό Βόλου.
καλό, αλλά η μαλακία είναι οτι μετά το αστείο δεν μου έδωσες και μια απάντηση
Ρε κρίμσον πλάκα μου κάνεις?
Το ότι ο Βαλβέρδε δεν θέλει ούτε να τον βλέπει είναι γνωστό, το πού θα πάει σιγά μην έχει αποφασιστεί από τον Ιούνιο.
ε καλά δεν είμαι και βοηθός του εεεεερνεστο βαλβεεεεερδε να ξέρω αν τον κρατάει ή αν τον διώχνει/πουλάει.!!
δεν είπα που θα πάει…τι θα τον κάνετε ρώτησα.
ναι, ναι…ξέρω…ούτε εσύ είσαι βοηθός του βαλβερδε και το ξέρεις…
O Βαλβέρδε θα έπρεπε να είναι βοηθός μου αλλά αυτές είναι οι αδικίες της ζωής.
Το ότι θα δοθεί κάπου είτε ως αντάλλαγμα είτε δανεικός είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο.
χαχαχαχα…
για πες και την άποψη σου ποιος απο τους δυο λέει ψέμματα…
ο παοκ που λεει οτι αρνήθηκε την πρόταση του ολυμπιακού μέσα σε 3 λεπτά, ή ο ολυμπιακός που λεει οτι δεν έκανε ποτέ καμία πρόταση??