Γουστάρω Ζιλμπέρτο στον Ολυμπιακό, να γυρνάμε μαζί στα τζαζόμπαρα! :D:lol:
Θα σας τον επιστρέψουμε σε πακέτο και θα τον κάνετε αρχηγό, να ηγηθεί της προσπάθειας σας για άνοδο, αυτό δεν θέλεις να ακούσεις;
Γουστάρω Ζιλμπέρτο στον Ολυμπιακό, να γυρνάμε μαζί στα τζαζόμπαρα! :D:lol:
Θα σας τον επιστρέψουμε σε πακέτο και θα τον κάνετε αρχηγό, να ηγηθεί της προσπάθειας σας για άνοδο, αυτό δεν θέλεις να ακούσεις;
και με κορδέλα αν είναι δυνατόν… τώρα είναι αργά…τον χειμώνα που χτυπιόταν και αυτός και η λαρισα να έρθει, τον δώσατε στον αντίπαλο της λαρισας(τρομερή έκπληξη:p) και κατάφερε να κάνει 3 ασίστ και 2 γκολ σε 9 συμμετοχές βοηθώντας να πέσει …η λαρισα!!
πάντως μπορεί να είναι λίγος για τον ολυμπιακό, ή να τον κοροϊδεύετε και γενικότερα, αλλά είναι μια χαρά παίχτης για μένα…
Πήρε τις ευκαιρίες του. Και επί Ζίκο και επί Βαλβέρδε. Δεν μπορεί να τα βάλει με κανέναν πέρα από τον εαυτό του…
Πέρσι με τον Τοροσίδη να είναι πότε κεντρικό χαφ και πότε τραυματίας, ο Γκαλίτσιος ήταν σχεδόν όλη τη χρονιά βασικός και δεν έδειξε καμία βελτίωση. Ντάξει έχει μια καλή σέντρα (και αυτή όταν είναι στατικός, όχι εν κινήσει), είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και τρέχει αρκετά, αλλά είναι άτεχνος, δεν βοηθά στην ανάπτυξη και, κυρίως, όταν μαρκάρει κάνει βήματα προς τα πίσω αντί να πέσει πάνω στον αντίπαλο.
εχει κανεις αποψη για αυτον τον φεισα που λεγεται οτι κλεισαμε απο την παρτιζαν?
το ονομα για τα χαφ παντως που εχει ακουστει για τα χαφ και με ενθουσιαζει περισσοτερο,ειναι του οριολ απο την δευτερη ομαδα της μπαρτσα,ειναι παρα πολυ καλος παικτης και σε μικρη ηλικια κιολας.
Εγώ, έχοντας παρατήσει το μάνατζερ εδώ και πολλά χρόνια, δεν έχω την παραμικρή ιδέα ποιοι είναι όλοι αυτοί οι περίεργοι που είτε παίρνουμε είτε γίνεται σίριαλ η μεταγραφή τους. Δηλαδή διαβάζω “ο Μαρινάκης ΓΡΑΠΩΣΕ τον Μαρκάνο μέσα απ’ τα χέρια της Οσασούνα” και κλαίω απ’ τα γέλια.
Επίσης… ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΝΤΣΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!
ας τους κρινουμε οταν ειναι ωρα. το σιγουρο ειναι οτι ή φουστερ θα βγουν ή οσκαρ :lol:
αυτον ομως στο μπασκετ μπορουμε να τον κρινουμε…
:lol::lol::lol: το βαρελι δεν εχει πατο…
πάντως νομιζω πριν την λαρισα δεν έπαιζε δεξί μπακ…
το μεταγραφικο μπαμ του αιωνα ακουει στο ονομα Βιειρινια
Μήπως τους πιάνουμε κώτσο; Να δώκουμε κάτι παραπάνω;;;;
Μαλακα ο,τι θελουν γραφουν… Εγω λεω να τους δωσουμε Μιραλας, Ριερα και 10 εκ. για τον Βιεϊρινια… Επισης δεν μου απαντησε κανεις, αυτος ο Μαρκανο τι λεει τον ξερει καποιος?
8)8)8)
Ναι, ναι…
Και Τροροσίδη και Ιμπαγάσα θα τους δώσουμε για τον Βιεϊρίνια και θα μετονομαστεί και το Καραϊσκάκη σε “Γιώργος Κούδας” #-o:lol:
Καταλαβαίνω την αγωνία κάποιων να πουλήσουν φύλλα Ιούνιο και σε καιρό κρίσης αλλά ας διατηρούν και κάποια προσχήματα αληθοφάνειας…
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΠΟ ΠΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ!!!
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ…
Ο Ολυμπιακος ετοιμαζει μυθικη προταση για Σισε…
10 εκ ευρω στον βαζελο και 3 εκ ευρω στον παιχτη.Μολις ολοκληρωθει η μεταγραφη θα δωσει τον Μιραλας και τον Σισε στον παοκ (κερασμενα και τα συμβολαια τους) + 5 εκ ευρω για τον Βιειρινια.
Συνολικα το κοστος της μεταγραφης θα φτασει στα 30 εκ ευρω αν υπολογισουμε οτι Μιραλας και Σισε θα εχουν 3 χρονια συμβολαιο με τον παοκ.
Εγω θα κερασω τις μπυρες…
Εγώ λέώ να τους αγοράσουμε και 2.235 διαρκείας, ώστε να λένε την επόμενη στις εφημερίδες για την απίστευτη τρέλα διαρκείας, που ανεβάζει τον αριθμό των πωλήσεων στα 6.107,2344%8xyz (2χ-6,8*3α/π)
Καλα παει απο προγραμματισμο η ομαδα παντως.
Ηδη εχουμε παρει δυο παιχτες και τον Φεισα (ή μηπως οχι ?).
Αν σκεφτεις οτι αρχιζουμε και Σεπτεμβρη τα επισημα παιχνιδια μπορω να πω
οτι παμε καλα.
Όντως πάει καλά, αλλά αν φύγει και ο Τόρο, που δεν είναι και η συμπαθειά μου, πάει καλά και το σχέδειο αθελληνοποίησης
…δεν έχω κανένα θέμα με τους ξένους, και δεν της ‘‘πατρίς θρησκεία οικογένεια’’, αλλά όπως και να το κάνουμε οι Έλληνες παίκτες πονάνε πιο πολύ την φανέλα
Υγ. δεν υσχύει πάντα αυτό, αλλά συνήθως έτσι είναι
:):!:
ψηλά στη λιστα του ολυμπιακού ο αμπαρης
*τυχεροί…τον αφήνουμε και ελεύθερο
…αυτός δεν είναι που δεν ήθελε νά’ρθει με τίποτα πριν τρία χρόνια;
…πάντως νομίζω ότι θα κάνουμε κίνηση για Δασκαλάκη
:):!:
ο Δασκαλακης ειναι απο τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ τερματοφυλακες στη superleague
και ο αμπαρης εννοειται