Ολυμπιακός

Αφού είναι βλάκες και δεν παίρνουν Γκσπούρνινγκ.

παντως αυτο με αμπαρη,ειναι πιο κακογουστο αστειο ακομα και απο το μιραλας +5 εκατομυρια.ελπιζω να ειναι μαλακια.

Τον Αυστριακό τον έχω νο 1 στη λίστα μου από την πρώτη χρονιά του στην Ελλάδα για την επόμενη μέρα του Αντώνη. Αν και η πορεία του τα δύο τελευταία χρόνια δεν είναι και η καλύτερη, πιστεύω κι εγώ ότι μας κάνει.

[SPOILER]Δε με ρωτάνε όμως οι μπετόβλακες…[/SPOILER]

Η πορεία του όντως δεν είναι και η καλύτερη, εκτίθεται όμως πολύ και από την ανύπαρκτη άμυνα της Ξάνθης.

Τεσπά, όντως πάντως θα έπρεπε να κοιτάξουν λίγο να υπάρχει και κάνας Έλληνας στο δυναμικό της ομάδας, έχουμε μείνει με Τόρο, Φέτφα (αν πάρει δηλαδή καμιά ευκαιρία που δεν το βλέπω), Αβραάμ, Μανιάτη συν Ποτουρίδη που επίσης δεν βλέπω να παίζει πάνω από 4-5 ματς συνολικά μαζί με κύπελλο.

εννοειται οτι πρεπει να υπαρχουν ελληνες στο ροστερ,αρκει να μην παιρνουμε τον καθε τυχαιο απλα για να λεμε οτι εχουμε.εγω συμφωνω με ελευθεροπουλο,τατο,φορτουνη(ή εναν απο αυτους τους δυο)και τουλαχιστον δυο παικτες απο αυτους που εχουν βγει απο τις ακαδημιες(δηλαδη κυριως τον κατσικογιαννη και ισως τον βαλεριαννο που λεγεται πως θα μεινει).

ο γκσπουρνιγκ ειναι πανεξυπνος τερματοφυλακας , στα τετ α τετ για παραδειγμα , βγαινει αναλογα με το ποιον εχει να αντιμετωπισει , αλλες φορες καθεται πιο μεσα ,αλλες φορες βγαινει γρηγορα κτλπ

για μενα θα ηταν ιδανικος για χαντμπολ αν δειτε και το πως αποκρουει με τα ποδια

Βασικά, για κάποιο λόγο εμένα μου έχει κολλήσει πως στο τέλος τον Ελευθερόπουλο θα πάρουμε. Είμαι σχεδόν σίγουρος για αυτό. Μπορεί να μην είναι το στυλ τερματοφύλακα που θέλει ο Βαλβέρδε, αλλά ικανοποιεί ένα πολύ σημαντικό κριτήριο της ΟΥΕΦΑ για τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Είναι από τις ακαδημίες μας. Φτηνός είναι, θέλει να έρθει, τελείως άχρηστος δεν είναι, εμπειρία έχει και μας λύνει τα χέρια για ένα θέμα που θα παιδεύσει τον Βαλβέρδε σε λίγους μήνες.

Σωστός για Τάτο, τον τσεκάρω 2 χρόνια τώρα και είναι πολύ κοντρολαρισμένος χαφ, το βλέπεις και στο βλέμμα του δηλαδή ότι δεν πολυαγχώνεται. Για Φορτούνη δεν έχω ιδιαίτερη άποψη. Θα έπρεπε επίσης να κυνηγήσει τον Τζαβέλα όσο μπορούσε ενώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν την ψάχνουν με Ντίμι Κωνσταντόπουλο για το τέρμα.

Επίσης, μεταγραφές τύπου Φέισα είναι στη σωστή γραμμή, δηλαδή να βρίσκουμε παίκτες-ταλέντα από Βαλκάνια. Αυτά που δε χωνεύω είναι οι δανεικοί από Ισπανία, ελπίζω εκτός του Μαρκάνο να μην έρθει κάνας άλλος. Btw, φαντάζομαι το 'χετε καταλάβει ότι αυτός θάναι το βασικό αριστερό μας μπακ για του χρόνου, ε?

Έδιτ: Σωστό και το από πάνω για Ελευθερόπουλο, αλλά ξέρω γω, έστω τραυματίζεται π.χ. ο Κωστάτζος (που ούτε κι αυτός μου εμπνέει κάποια σιγουριά) και έχει ματς Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πρώτη σέντρα που θα γίνει στην άμυνά μας, εγώ θα πεθάνω απ’ το άγχος μου. :lol:

ο φορτουνης θελει σαν τρελος να ερθει στον ολυμπιακο , απεριψε την προταση της αταλαντα .

δεν εχω καταλαβει προς τι τοσος ντορος για το ονομα του
καταρχην εχει παιξει παρα πολυ λιγο
εχει δειξει οτι ξερει να χειριζεται καλα τη μπαλα και να τη κουβαλαει αλλα μεχρι εκει
εχει πολλα νεκρα σημεια στο παιχνιδι του και αργει να παρει αποφασεις για το ποτε θα πασαρει
και εχει καβαλησει και το καλαμι

εχει σιγουρα μελλον αλλα αν παει στον ολυμπιακο θα χαθει οπως χαθηκαν κι αλλοι . καλυτερα να μεινει αλλη μια χρονια στον αστερα και να παιζει βασικος ή να παει εξωτερικο

τον τζαβελα δεν τον θελει ο ερνεστο(μεγαλη μαλακια,ανετα θα μπορουσε να σταθει)για να παιξει ο μαρκανο.εμενα παντως δε με χαλαει και ο χολεμπας για βασικος αριστερος μπακ,αν δουλεψει λιγο της επιστροφες του.

οσο για κωνσταντοπουλο,ηταν πολυ κοντα για ενα διαστημα,αλλα ψιλοεγκατελειψαν την περιπτωση μετα την εμφανιση του με την μαλτα.βεβαια δεν μπορει να αποτελει κριτηριο ενα μονο ματς,υποτιθεται οτι τον παρακολουθουν ολη τη χρονια.

Στις καφετεριες/μπαρ του Χαιδαριου που κλεινει καθημερινα κατι 5ωρα, εχουν διαφορετικη αποψη παντως.Τον βλεπουν πολυ αγχωμενο . :!:

Btw, σήμερα διάβασα κάπου ότι ο Ατρόμητος έχει για τον Τάτο πρόταση 1 εκ ευρώ. Από τη φοβερή και τρομερή…Βιντεότον

Γιατί, δεν κάνουν καλό καφέ εκεί?

Όχι, αργούν πολύ να τον φέρουν…:stuck_out_tongue:

Το αντιθετο βασικα.Δν σηκωνει τα τηλεφωνα ο Γεωργατος να του προτεινει καποιο αντιστοιχα καλο μαγαζι στο μικρολιμανο για να προχωρησει τη μεταγραφη !

Οκ,το γαμησα.Καλος παιχτης ειναι,ελπιζω μονο να μην εχει τα μυαλα που δειχνει,γτ θα παει χαμενος.

O Tάτος πέρυσι στον Ατρόμητο στην αρχή δεν ξεκινούσε καν βασικός…
Στη μέση της χρονιάς μας προέκυψε ως μεταγραφικός στόχος διαφόρων… :-k

Είναι από τις περιπτώσεις που με το που θα γραφτεί το όνομα του για μας θα κάνει μπάσιμο καμία ΑΕΚ να τον τσιμπήσει τάζοντας του χρόνο συμμετοχής στη “νεανική” της ομάδα και μετά θα πουλάνε πρωτοσέλιδα η “Ψώρα” και το “βαρύ σκορ” για κανένα μήνα: “Κίνηση ματ Αδαμίδη πήρε τον Τάτο μέσα από τα χέρια του Μαρινάκη! Το παιδί δήλωσε χανούμι από τα γεννοφάσκια του: η μάνα μου φορούσε φερετζέ” κλπ. :stuck_out_tongue:

Αυτά βέβαια αν ο Σπανός δεν παραμένει στραβωμένος από τον τελικό κυπέλλου, ανα και συνήθως στις μεταγραφές ξεχνιούνται αυτά… :wink:

Εμενα δεν με τρελαινει ο Τατος, ναι καλος παικτης ειναι, αλλα δεν ξερω αν εχει οτι χρειαζεται για να σταθει στον Ολυμπιακο. Τον Φορτουνη θα τον ηθελα παντως, οπως και τον Ελευθεροπουλο που θα ερχοταν και κολυμπωντας…

O Φορτούνης τι ακριβώς έχει εκτός από το γκολ που είχε βάλει στην ΑΕΚ?

Μου αρεσει περισσοτερο σαν παικτης και θεωρω οτι εχει μεγαλυτερα περιθωρια εξελιξης απο τον Τατο. Προσωπικη γνωμη ετσι?

Ναι, αλλά εγώ σε ρωτάω γιατί σου αρέσει, ποια είναι τα στοιχεία του που ξεχωρίζουν.

Βάζω στην άκρη το ότι τον συγκρίνεις με παίκτη που παίζει σε διαφορετική θέση.