Ολυμπιακός

Είχα δίκιο δηλαδή ε?Εγκαταλείπεις?8O

Ναι ρε.
Δύσκολα νικάς έναν βλαμμένο.

μετά από κάμποσα deletes, στο επόμενο θα πέσει και πόντος ποινής… :slight_smile:

Ετς ετς…:bye:

Μάγκες,τελικά εγώ θα εγκαταλείψω γιατί βαρέθηκα.(έχασα και τον House για χάρη σας#-o )!!!

Μακαρι να ερθουν και οι 3.Ο Ντουσερ επαιζε στην φοβερη και τρομερη Λα Κορουνια με
Τρισταν,Μακαι και λοιπους.Ο Ντουντα εχει εξαιρετικο ποδι.Δυσκολα να ερθουν και οι 3,
μακαρι ομως!

Aπο ποιον θα της παιρνει τις καρτες.:-k Απο αυτον που τις επαιρνε και ο Ζε Ηλιας που μονο στην Ευρωπη γεμιζε τα μπλοκακια των διαιτητων??

Απ’ αυτόν που τις έπαιρνε και ο Τσιρίλο. :slight_smile:

προταση

να γινει μια λιστα χρηστων απο τον καρβου που επιτρεπεται να ποσταρουν στο τοπικ των μονιμων και επισημων πρωταθλητων ελλαδος,μιας και οι υπολοιποι σπαμμαρουν συνεχεια :stuck_out_tongue:

οι ηθικοι πρωταθλητες ας ποσταρουν σε δικο τους τοπικ και οταν κα ποτε καταφερουν να παρουν τιτλο (ας ειναι και κυπελλο :lol: ) δε θα χρειαζονται πλεον να ποσταρουν σε αυτο το τοπικ για να παρουν αρωμα τιτλου (ας ειναι και κυπελλο :lol: :lol: )

αντε μωρε αθκαρατε ελα στο θρυλο :har:

Ο Ολυμπιακός από ότι φαίνεται θα τους κλείσει και τους 3 και μετά θα ρίξει λεφτά για την απόκτηση ενός φορ (και θα συνεχίσει να κυνηγά τον Αβραάμ). Άντε να δούμε. Από ότι φαίνεται το ρόστερ θα ολοκληρωθεί σχετικά νωρίς. :wink:

Τελικά ο Τοροσίδης θα μείνει ή θα φύγει? Έχει ακούστει τίποτα από όταν τελείωσε το Euro?

μενει λογικα, αλλωστε δεν ακουστηκε τιποτα για μεταγραφη του, ουτε εχει ακουστει ονομα μπακ για ολυμπιακο που λογικα θα τον αντικαθιστουσε

Γκαλίτσιος?

αν πραγματικα πηραν τον γκαλιτσιο για να τον αντικαταστησει ειναι για γελια οι ανθρωποι και στο λεω αυτο ως λαρισαιος, τον παρακολουθουσα 4 χρονια. δεν ειναι ετοιμος ακομα για επιπεδο ολυμπιακου καλα καλα ουτε για πρωταθλημα, μη γινει καν λογος για τσουλου.Βεβαια υπαρχουν και οι παντος, λεοναρντο…
Παντως εχω και εγω πολυ καιρο να ακουσω για μεταγραφη τοροσιδη, οποτε λογικα δε θα γινει κατι.
Θα δουμε…

Εγώ πάντως τον Γκαλίτσιο φέτος τον είδα εξαιρετικό και πιστεύω ότί είναι έτοιμος για 11άδα.

Στο μπάσκετ, Πάρκερ μάλλον πάπαλα και κάτι ακούγεται για Finley που είναι 35 ετών. Ελπίζω όχι…

Ωραία θα ήτανε να παίρναμε τον Παπαδόπουλο για επίθεση μιας και στο βάζελο δεν κάνει. Πιστεύω θα έκανε πολύ καλό δίδυμο με τον Κοβάσεβιτς. Απόψεις?

αν ειναι να παρει τον οσκαρ, τοτε δεν τον χρειαζεται και εχει και τον νουνιες ακομα. αλλωστε νομιζω οτι ο παπ εχει φθινουσα πορεια εδω και 2-3 χρονια.

Ti να τον κανουμε τον Παπαδοπουλο?..μπορουμε να παρουμε πολυ καλυτερους…Τεσπα.
Ο Ντουντα εκλεισε ή ου ακομα?Λενε οτι εχει γινει προφορικη συμφωνία.

χιχιχιχιχι…ξερει να δινει απαντησεις ο εορταζομενος!
(σορυ επρεπε να το απαντησω αυτό…)

κι αυτο->

ΕΓΡΑΨΕΣ!:smiley: Ωραια ιδεα…

Ερώτηση: Ο Νούνιες σε ποια θέση θα παίξει φέτος??? Εγώ όπως το βλέπω το πράμα , ο Νούνιες θα είναι αλλαγή του Μπελούσι . Η θέση του θα είναι μπροστά από τα 2 αμυντικά χαφ, ανάμεσα από τα 2 ακραία χαφ και κάπου κοντά στον σέντερ φορ. Αρκετά ελεύθερος ρόλος δηλαδή , που πιστεύω ότι ταιριάζει και σε αυτόν αλλά και στον Μπελούσι.

Eκεί κάπου θάναι κι αυτός ο Όσκαρ πάντως… :-k