Ολυμπιακός

Ναι ε? Εγώ τον περίμενα να πάρει τη θέση του Τζόρτζεβιτς στα αριστερά, ώστε να ισορροπήσει λίγο το θέμα με τον Γκαλέτι( όσον αφορά τις πλευρές). Είμαι περίεργος πάντως να δω τι ενδεκάδα θα έχουμε τη χρονιά που έρχεται.

αν ο Νούνιεζ έχει και φέτος τα περσινά κιλά και την περσινή τααααχχχχχχυυυυττττττηηηηηττττταααααα του, προβλέπω να παίζει τρίτη θέση αριστερά από τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα.

Αργούμε, αργούμε πολύ…
Ο Ίβιτς θα τα χε κλείσει εδώ και 2 μέρες. ΄

Τεσπά, λέγεται ότι είναι σχεδόν τελειωμένη του Ντούσερ (φυσικά αν δε δω υπογραφη δε χαίρομαι), ο οποίος είναι δύναμη στα αμυντικά χαφ. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια στασιμότητα για στόπερ.

Για μπάσκετ, γράφτηκαν φήμες για Μορίς Έβανς (τον θυμόμαστε όλοι φαντάζομαι). Μακάρι…

αυτός που όταν τελείωσε η περίοδος φορμαρίσματος μας, μας παράτησε στα κρύα του λουτρού για να μη χαλάσει τα ποσοστά του, έτσι ώστε τη νέα περίοδο να βρει καλύτερο συμβόλαιο σε κάποια άλλη ομάδα?

…και που ήταν απλήρωτος για μήνες. :wink:

ο οποιος επαιζε στους lakers. μακαρι να ερθει, επαιζε πολυ καλα σε μας στην αρχη μεχρι που ο σωκρατης ανακαλυψε κατι καβουρια…

Πέρυσι 7 ματς στους Lakers και μετά ανταλλαγή και 68 ματς στους Magic.

O Μπελούτσι έκοψε τα μαλλιά του…

Αλήθεια??
Να η μεγάλη μεταγραφή του Θρύλου φέτος!

Κουρεμένος Μπελούσι!!

Τα μαλλιά του μου τον έκαναν συμπαθή και δεν τον έβριζα. Φέτος θα φάει κράξιμο! :stuck_out_tongue:

¶ντε να δούμε μήπως με την αλλαγή κουρέματος υπάρξει και αλλαγή στην απόδοση του και δικαιολογήσει τα λεφτά του…

Ε, ρε κόψιμο όλοι με τον Μπελούσι.

Λες και είναι ο πρώτος Αργεντίνος που μετά από 2μηνο απραξίας και πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση από τους υπόλοιπους, δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες του την ΠΡΩΤΗ φορά που ήρθε στην Ευρώπη…

Άντε να κλείσουμε αμυντικό, χαφ και φορ να συμπληρωθεί η ενδεκάδα για του χρόνου.

Ευτυχώς πήραμε σοβαρό προπονητή! “Όλοι πλην από 5-6 πρέπει να χάσετε κιλά, Νούνιες… εσύ 10”!!! :bow2:

Ξεκλεψα λιγο χρονο στο σπιτι που δουλευα σημερα και διαβασα το Φως.
Στη λιπομετρηση ο Νουνιες ειχε απο τα μεγαλυτερα ποσοστα.Απο κοντα και
οι Ντομι,Νταρκο ενω πανω απο το μεσο ορο ειχε και ο Γκαλεττι και αλλοι 2-3.
Πολυ αργει το θεμα Ντουσερ και δεν αισιοδοξω για καλο τελος.

Εχω διαρκειας στο καραισκακη χαμηλα και τους βλεπω απο κοντα…
Αυτος ο Νουνιες εχει εναν πατο τεραστιο…:stuck_out_tongue:

Ανακοινώθηκαν τα διαρκείας στο μπάσκετ και έχουν τις ίδιες τιμές με πέρυσι!!!
Τι να πει κανείς για τους Αγγελόπουλους; Μεγάλοι μάγκες πραγματικά! Κατά 90% θα πάρω!

καλα τι να λεμε, ειναι απιστευτοι. αυριο θα κλεισω!

παει και ο Ντουσερ! η σιγουρια τους μαρανε, ο Ιβιτς τις ειχε κλεισει τοσοκαιρο τις μεταγραφες. πωπωπ θα φτασει αυγουστος παλι για να συμπληρωθει το ροστερ. #-o

Ρε, όσοι θέλετε να κλείσετε διαρκείας στο μπάσκετ πείτε για τι τιμές θέλετε, να μαζευτούμε να κλείσουμε μαζί να κάνουμε rocking κερκίδα!!

μεσα σε αυτο :smiley: . θα σου πω αυριο, γιατι εχς και δυο παιδια απο τη δουλεια!