Παιρνω διαρκειας στο ποδοσφαιρο τα τελευταια 12 χρονια.Αν παρω και στο μπασκετ με βλεπω σιγουρα για διαζυγιο…
Πιο πολυ θα βλεπω τον θρυλο απο τον γιο μου και δε λεει…
Ρε τσακάλι λέμε ο Χρυσικόπουλος!! Πωπωπωπώ πώς τις κλείνει έτσι τις μεταγραφές! :lol: :lol:
Έτσι, χτυπάτε κι άλλο, που φέτος δεν θα μπορώ να πάρω εγώ.
θα σου δινω το δικο μου, οταν θα παιρνεις αδεια…
με τόσα λεφτά, δε θέλω τον Αβραάμ. Ας τον πάρει ο ΠΑΟ να χαρούν κι όλας πως μας “νίκησαν” και έπιασε αυτούς κορόιδο ο Σκόρδας…
ε καλα, αφου εχετε βρει καλυτερο μην τον παρετε !!!
άπειροι καλύτεροι υπάρχουν. Ειδικά η θέση του στόπερ είναι η πιο κατσαπλιάδικη θέση για αυτό και μπορείς να βρεις παικταράδες με λίγα λεφτά…
Θα συμφωνήσω με την ατάκα του Τσώχου. Ο ΠΑΟ λέει στην Άρσεναλ, πως της δίνει 2 εκ.€ για τον Τζιλμπέρτο Σίλβα (βασικός στην Εθνική Βραζιλία) γιατί έχει ο παίκτης μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα. Στον Άρη δίνει 2,5 και παίκτες για ένα στόπερ, που δεν έχει θέση ούτε στην Εθνική Ελλάδος, του χρόνου μένει ελεύθερος και δεν έχει διάθεση να ανανεώσει? Ας τον πάρει ο ΠΑΟ… Εξάλλου κάθε καλοκαίρι, ο ΠΑΟ είναι ο πρωταθλητής των εντυπώσεων. Εμένα ποτέ δε με χάλασε!
ΥΓ. Πάρτε τον Λέτο από την Άρσεναλ!!!
Εγώ πάντως λέω να τον πάρουμε εμείς τον Αβραάμ.
Για διαρκείας στο μπάσκετ με ψήνει. Στο ποδόσφαιρο πάμε σούπερ(3) χαχαχα
Εντωμεταξύ στο ποδόσφαιρο έχουν πουληθεί ήδη 12.000 διαρκείας! :dunno:
Edit: Απέσυρε την πρότασή του ο ΠΑΟ, ένα βήμα από τον Θρύλο ο Αβραάμ…
Ο Λετο Λιβερπουλ παιζει ρε.Και γαμαει στο Μανατζερ :Ρ
Aπο Metrosport
Στα “ερυθρόλευκα” ντύνεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι Πειραιώτες τα έχουν βρει με τον Άρη για τη μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού. Από ώρα σε ώρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ για την απόκτηση του 24χρονου άσου.
2,5 εκ νομιζω η τελικη προσφορα.
Πολλά λεφτά νομίζω για αμυντικό. Κάτσε να κλείσει πρώτα για φέτος είμαστε στον αέρα εντελώς. Ξέρουμε εδώ και 5 μήνες τις θέσεις που θέλουμε ποδοσφαιριστές και αντί να καλύψουμε αυτές
- Πήραμε τον Γκαλίτσιο( Πάτσα, Τοροσίδης, Πάντος παίζουν στην ίδια θέση)
- Παπαδόπουλο(οκ επένδυση στο μέλλον)
- Πήραμε τον Κόβατς και διώξαμε Σηφάκη #-o
Οκ είναι δεδομένο ότι ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ θα μας συφιλιάσουν στο ποδόσφαιρο. Πάλι καλά που χουμε το μπάσκετ
δεν θελω να το παιξω ειδικος του ποδοσφαιρου και ετσι,πιστευω ομως οτι ο παπαδοπουλος τα αξιζει τα χρηματα…
δυνατος αμυντικος,πολυ καλος στο μαν του μαν,καλουτσικη τεχνικη…θα ναι πιστευω βασικος στη εθνικη για πολλα χρονια μολις φυγει ο κυριακος…
βεβαια να προσθεσω οτι για champions leagueβασικος δεν ειναι ακομα ετοιμος…
2,5 εκατομύρια για Παπαδόπουλο… Ε, ρε τι άλλο θα ακούσουμε… Έτσι ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τα πεταμένα λεφτά του Παναθηναϊκού για τον Χριστοδουλόπουλο… Αν και τώρα που το σκέφτομαι ο Παναθηναϊκός με κάπου εκεί έχει πάρει και τον Κλέιτον οπότε προηγείται 2-1…
Όλοι δουλεύουν για την ΑΕΚ.
6-0 στο πρώτο φιλικό με ένα αυστριακό καφενείο.
Καλές εμφανίσεις από τους πιτσιρικάδες.
Τι βλάκας είμαι έλεγα να το δω και το ξέχασα.
ειναι δυνατον να πληρωσε ο κοκκαλης 2,5 μυρια για τον παπαδοπουλο τη στιγμη που σε 6 μηνες θα μπορουσε να τον παρει free με το νεο νομο:-k :-k :-k …ειδικα τη στιγμη που ο παπαδοπουλος ηθελε ολυμπιακο:-k :-k :-k
κατι μου βρωμαει…
Το ότι θέλουμε αμυντικό ΑΜΕΣΑ ίσως, ειδικά μετά τη φυγή του Σέζαρ;
Έντιτ: Τι κάρφωσε ο Μέγας Λιονέλ ρε αδερφέ μου.
αν γινοταν αυτο ισως ο παιχτης να ενεδιδε και να ανανεωνε ωστε να μην μεινει σε απραξια και βαζανε νεο ορο στο συμβολαιο με περισσοτερα λεφτα ως ρητρα. και αν δεν ανανεωνε θα υπεγραφε εναν παιχτη το δεκεμβρη να τον εχει του χρονου το καλοκαιρι με ενα χρονο αγωνιστικη απραξια…
Όχι και πεταμένα λεφτά ο Παπαδόπουλος…
Έχει δηλαδή στην Ελλάδα πολλά καλύτερα σεντερ μπακ? (Βγάλε έξω τον Παπασταθόπουλο)
Δεν αναφέρομαι στην αγωνιστική αξία του. Μάλλον όπως τα περιγράφεις είναι. Η οικονομική του αξία όμως δεν είναι πάνω από 800.000. Με αυτή την έννοια είναι πεταμένα λεφτά. Το να χαλάς 1.700.000 ευρώ παραπάνω από όσο αξίζει αυτός ο παίκτης αφαιρώντας τα από το μπάτζετ που έχεις μεταγραφές είναι πέταμα λεφτών.