Ο Νίλσεν θα μείνει παιδιά?
Αυτό με καίει εμένα :!:
οχι , θα φερουνε λαζαρο παπαδοπουλο ομως!! πιστευω αναλαμβανουν τα παιδια της θυρας 7. παντα κοντα στην ομαδα και γνωστες μπασκετικης κουλτουρας…
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πάντως.
Ένα σωρό λάθος επιλογές κάνανε οι Αγγελόπουλοι όλα αυτά τα χρόνια. Τι περίμεναν, να μην υπάρχει κριτική απ’ τον κόσμο? Και μη λέμε και μαλακίες, ο μπασκετικός κόσμος του Ολυμπιακού στήριξε αρκετά τουλάχιστον μέχρι και το 2008/09 (θυμίζω 7000+ διαρκείας τότε).
Ήμαρτον πια με τα ψευτοδάκρυα. Έφυγαν γιατί δεν ήθελαν να ασχοληθούν άλλο και δε φταίει γι’ αυτό ούτε η διαιτησία, ούτε ο κόσμος, ούτε βέβαια οι παίκτες. Ας μην τους υπέγραφαν με αυτά τα συμβόλαια. Δεν νομίζω να ζήτησε ποτέ ο Πεν των 200.000 της Τσιμπόνα το 1 και βάλε εκατομμύριο που του έδωσαν οι Αγγελόπουλοι και το ίδιο ισχύει και για πολλές ακόμα περιπτώσεις.
Ερασιτεχνικό το μπασκετάκι στην Ελλάδα από του χρόνου, ειδικά αν φύγουν και τα χομπιτ. Πάντως όπως είπε και κάποιος πιο πίσω καλύτερα 8ος παρά κάθε χρόνο δεύτερος και να τρως και την ξενέρα. Γενικά το μπασκετ στην Ευρώπη αφορά λίγους πάντως.
Eγω βασικα τα περι ογδοων τα ελεγα με ειρωνικη διαθεση,αλλα τελικα ναι , αυτη η θεση μας ταιριαζει …
Ο Σπανούλης όταν λέει θα αποχωρήσει τι εννοεί ακριβώς; Συμβόλαιο δεν έχει;
Εγώ πιστεύω πως όλο και κάποιος θα βρεθεί να στηρίξει την ομάδα οικονομικά αν και σαφώς όχι στο ίδιο βαθμό. Πολλοί θα φύγουν σίγουρα, Τεόντοσιτς πιο σίγουρος από όλους μιας και θα φέρει χρήμα στα ταμεία που η ομάδα χρειάζεται τώρα. Απλά θα έρθουν παίκτες που απλά θα περισσέψουν από άλλου.
2 εκ ζητάει ο Παπαλουκάς ε; :lol::lol::lol: βρε τι άλλο θα ακούσουμε από αυτόν τον παίκτη.
Να χάσει το συμβόλαιο του ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα το βλέπω κάπως δύσκολο (αλλά όχι απίθανο). Πάντως μια καλή πρώτη κίνηση θα ήταν να φύγει από το ΣΕΦ για πολλούς λόγους πλέον θα ήταν καλύτερα.
Εσύ ειδικά τους έχεις ταράξει στη στήριξη φέτος. Μέχρι και “να φύγουν κι ας πάμε χειρότερα” έχεις υποστηρίξει. :roll:
Εγώ πάντως το βλέπω δύσκολο να μεταπειστούν, ότι και να κάνει ο κόσμος. Μην πω αδύνατο…
Δασκαλάκης, και στο βάθος Ανάκογλου (δύσκολο), και Τάτος
…μακάρι νά’ρθουν και να παίξουν
:):!:
και να τους παρουν, δανεικοι θα δοθουν.
ρε μονο εγω βλεπω οτι ο δασκαλακης ειναι αθλιος ?
τελειως αθλιος. 1000 φορες τον ελε κι ας μην τον παω. θα επιανε και για γηγενης.
Για Β’ εθνική καλός είναι μωρέ. :lol:
α ρε ράντο μιζαδόρε…
Όπως το λέει ο Νικολακο σήμερα, ας πιάσει ο Αργεντίνος και ποιος θα ασχοληθεί με τον-όντως άθλιο-Δασκαλάκη;;
Αυτό ακριβώς:):!:
Στο καλο να πανε αν δεν μπορουν. Που με τις κινησεις τους εδειξαν τοσα χρονια οτι δεν μπορουν, ανουσιες μεταγραφες, λαθος επιλογες σε πολλους τομεις… Δωσανε ενα καραβι λεφτα και παλι ουτε πρωταθλημα πηρανε, ουτε ομαδαρα εφτιαξαν και με τα μισα λεφτα θα μπορουσαν να ειχαν παρει καλυτερους και πιο χρησιμους παικτες…
…ναι αλλά είναι κιαυτή η διάδοχη κατάσταση, που δεν είναι και η πιο εύκολη:):!:
Ο Ζόραν Έρτσεγκ έχει λαμβάνειν 1 εκατ. ευρώ ετησίως για τα δύο προσεχή χρόνια, ποσό υπερβολικό για τα δεδομένα και (κακά τα ψέματα) για την προσφορά του. Ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε όχι στην αποδέσμευσή του, αλλά είναι απίθανο να βρει στην αγορά ομάδα που θα προσφέρει πάνω από τα μισά χρήματα εξ όσων εισπράττει στο λιμάνι. Ο Ματ Νίλσεν έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με 900.000 ευρώ, η Βαλένθια τον θέλει (σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό), αλλά δύσκολα θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ. Ο Μάρκο Κέσελ δεσμεύεται μέχρι το 2013 έναντι 350.000 ευρώ το χρόνο, αλλά ήδη έχει προταθεί σε διάφορες ομάδες και δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες στο να βρει αυτά τα χρήματα στο εξωτερικό.
Απίστευτα ποσά, ποιος φταίει που 3 παίκτες με ανύπαρκτη προσφορά κοστίζουν 2,3 εκ ευρώ (χωρίς εφορίες) το χρόνο στην ομάδα? Και ακόμα χειρότερα, έχουν και κλειστά συμβόλαια! Ας μην κλαψουρίζουμε λοιπόν άλλο για τους Αγγελόπουλους που σπατάλησαν τόσα λεφτά στην ομάδα. Με το 1/4 θα είχαν πάρει ένα τεχνικό διευθυντή της προκοπής για να κάνει σοβαρές διαπραγματεύσεις.
Με τα χρήματα που μπορούν να εξοικονομηθούν φέτος και σωστή έρευνα αγοράς, μια χαρά ανταγωνιστική (μιλάω και για ευρωπαϊκό επίπεδο) ομάδα μπορούμε να κάνουμε.