Πού το διάβασες αυτό;
μεγάλη ψυχή, τεράστιος σκόρερ αλλά ο Μίλος είναι μεγάλη αγάπη. τσογλανάκι, σέρβος, αδιάφορη φάτσα, απίστευτη αίσθηση του χώρου και τρομερό μπασκετικό ένστικτο. οκ βαριέται λίγο σε φάσεις, αλλά πιστεύω ότι θα αφήσει εποχή στο άθλημα. Θα δούμε.
Πάντως με Λάζο πάμε για την μεγάλη ανατροπή ε
βεβαια λεει πως το ρεπορταζ ειναι του σπορτντογκ,οποτε ας ελπισουμε να ειναι ακομα μια απο τις γνωστες παπαριες τους.
δεν μου φαινεται περιεργο που θα τον παρουν αφου δεν εχουμε και κανα σεντερ. απλα εχουν καθυστερησει καποια χρονια μωρε…
Btw, αρνητικά τα αποτελέσματα του ντόπιγκ κοντρόλ του Μππουρούση…
Υπήρχε κανείς που περίμενε να βγουν θετικά;
Όλοι περιμέναμε να βγουν αρνητικά, τα δείγματα του Μοουρούση…μακάρι νά’ναι πραγματικά καθαρός
…δύσκολα μας βλέπω με ανταγωνιστικό ρόστερ του χρόνου, μόνο με Σπανούλη, που δεν είναι και ο ηγέτης
…στο ποδόσφαιρο, λέτε να κινηθούμε για Βιτόλο;…πολύ τραβηγμένο μου φαίνεται, θα ξαναδιαταραχθούν οι σχέσεις μας με τον ΠΑΟΚ, και δεν είναι και Σάντσες
:):!:
σαν σημερα πριν 12 χρονια ηρθε στον ολυμπιακο ο μεγαλυτερος ποδοσφαιριστης που πατησε το ποδι του στα χωραφια μας.μαγε σε ευχαριστουμε για τις σπουδαιες στιγμες που μας χαρισες…
…έχεις δίκιο
…Τζιοβάνι σευχαριστούμε:bow2:
:):!:
ουαου σοβαρά τώρα θεωρείτε πως ο Τζιοβάνι είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από την ομάδα; Εμένα αυτό που μου έχει μείνει από τον Τζιοβάνι είναι η “απουσία” του από τους αγώνες του champions league. Στα δύσκολα ματς ήταν ο απόλυτος περιπατητής. Ομολογώ μου κάνει εντύπωση :-s
λοιπον,αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα,αλλα θα προσπαθησω να στο εξηγησω συνοπτικα.
εγω προσωπικα και πιστευω και αρκετοι αλλοι ολυμπιακοι πιστευουμε πως αυτα που μας εκανε ο Ζιο να δουμε στο γηπεδο,δε μετριουνται και δε συγκρινονται ουτε με μια απλα καλη ευρωπαικη πορεια ουτε με καποιο τιτλο.απο την αλλη μερια,ακομα και αυτη η ανυπαρξια για την οποια μιλας ειναι ατοπη εν μερει,διοτι στις δυο πρωτες του χρονιες στην ομαδα ηταν πρωτος σκορερ της στο champions league και παροτι ειχε δυο κακες χρονιες στη συνεχεια(2001-2002,2002-2003)δεν ηταν και τραγικος,παροτισε αρκετες περιπτωσεις καθυστερουσε το παιχνιδι της ομαδας.
απο την αλλη,μονο και μονο για την ακολουθη στιγμη,εγω του συγχωρω τις οποες κακες στιγμες του http://www.youtube.com/watch?v=oacAuv2qyiM
Το ποιος ήταν ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που πέρασε από τον Ολυμπιακό είναι κουβέντα χωρίς νόημα.
Για τους εραστές όμως του ποδοσφαίρου ως άθλημα και νοοτροπία και μακριά από τις ισοπεδωτικές λογικές της βιομηχανίας του πρωταθλητισμού, ο Ζιοβάνι υπήρξε ίσως το ομορφότερο παράδειγμα που πέρασε από τη χώρα μας. Το ότι την επόμενη μέρα μετά από ένα ματς, στο σχολείο θέλαμε να μιμηθούμε κάποια από τις επινοήσεις του (κάτι που, ας πούμε, δεν θυμάμαι να συνέβη ποτέ με τον αξεπέραστο Τζόλε), αποδεικνύει το μεγαλείο του παίκτη αυτού.
Και μόνο το γκολ με Γαλατά και η ασίστ σε Τζόρτζεβιτς στο 1-0 με τον Παναθηναϊκό το 2001 αρκούν…
+και εκείνο το γκολ με τον ΠΑΟΚ, στο οακα, στο 4-0:):!:
Και εκείνο το γκολ από τη σέντρα σχεδόν κρεμώντας τον τερματοφύλακα του Ηρακλή στο ματς κυπέλλου το 2001…
Είναι πάρα πολλά. Μακράν ο μεγαλύτερος “βιρτουόζος” παίχτης που πέρασε και δέθηκε και με την ομάδα και τον κόσμο -γιατί τεχνική είχε και ο Ριβάλντο αλλά ποτέ δεν κατάλαβε που έπαιζε για αυτό και κα κατέληξε εκεί που κατέληξε.
Από άποψη ουσίας, συνεισφοράς σε νίκες, αθλητικών προσόντων κλπ. ο Τζόλε σίγουρα υπερίσχυε. Αλλά ναι, ο Ζιοβάνι μας έδινε αυτό το κάτι άλλο που μας έκανε να θέλουμε να πηγαίνουμε γήπεδο με την ανυπομονησία για το τι θα δούμε, που αυτή τη στιγμή δεν μας το προσφέρει κανένας παίχτης μας δυστυχώς…
Ο Ντέταρι παλιότερα το είχε αυτό σε πολύ μικρότερο βαθμό. Θαύμαζες το πως κατέβαζε την μπάλα από μία μακρινή μπαλιά με την ευκολία και την άνεση που ανοίγεις μία πόρτα π.χ. και ξέρεις πως πάντα θα την ανοίξεις.
πάντως μπορεί να λέμε για ανούσιες ενέργειες, ή οτι άλλο, αλλά αυτά ειναι για τους προπονητές…οι οπαδοί δεν μπορούν να εχουν το μυαλό μόνο στην αποτελεσματικότητα…θέλουν να δουν και κατι που να τους αρέσει, και αν μην εχει αποτέλεσμα…
αν και γινόταν περισσότερο παλιά αυτό, εξακολουθεί να ισχύει
Και ο Μαυροκεφαλίδης τελείωσε. Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης. Μια χαρά πάμε. Και η αβεβαιότητα συνεχίζεται…
γιατι το βολλευ πηγε πισω? εφυγαν τζουριτς και φραγκος κοψοχρονιας…:lol:
ενταξει με εξαιρεση την μπαλα που εχει τα φραγκα του μαρινακη τα αλλα τμηματα θα περασουν τραγικες στιγμες κι αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες.
οπως ηταν στις αρχες της δεκαετιας του 90 πχ.
θελω επιστροφη σε παπαστρατειο… :lol:
[SPOILER]και πριν 2 μηνες ελεγαν οτι θα παρουν το γηπεδο του ελληινκου στο μπασκετ…:lol::lol:[/SPOILER]
κι απο το πολο εφυγε ο αφρουδακης…
Και τυπικά στο Μιλάνο ο Μπουρούσης, Άντε να μετριόμαστε να δούμε πόσοι θα βγούμε στο τέλος… Ε ρε πίκρες.
βασικα η κατασταση ειναι εφαμιλλη της ιδιας της χωρας. τωρα απο την αλλη οπως ειπε και ο κρισπ τα εγκληματα που εγιναν με τα λεφτα που σκορπιστηκαν θα μπορουσαν να ειχανε διαχειριστει αλλιως. αλλα τωρα τι να κανουμε, οτι εγινε εγινε και καληνυχτα.
Εγώ λέω να πάρω διαρκείας πάντως.