Ολυμπιακός

Κάνεις πλάκα, ε;

αν εχει 50-100 ευρω γιατι οχι… :smiley:

Όπως και νά’χει, πρέπει να πάρουν παίκτες…να δούμε ποιοι θά’ναι αυτοί…πάντως με την μέχρι τώρα κατάσταση, το βλέπω να είμαστε εμφανώς αποδυναμωμένοι, με την νέα περίοδο, οπότε δεν ξέρω αν μπορεί να το αντέξει αυτό ο Ίβκοβιτς
…ο οποίος όμως δεν γουστάρει τις βεντέτες, και η μόνη βεντέτα που θά’χει θά’ναι ο Σπανούλης
:):!:

ηρθε η ωρα για νεο αιμα… το παιδικο θα παιζει ανδρικο…:lol:

Βασικά νομίζω ότι έχω τονίσει πολλάκις ότι το περσινό ρόστερ το θεωρούσα κάκιστο. Αυτή τη στιγμή με τις αποχωρήσεις, έχει εξοικονομηθεί μεγάλο μέρος του μπάτζετ και θα εξοικονομηθεί κι άλλο αρκεί να διώξουμε Νίλσεν και να προταθεί χοντρή μείωση σε Ερτσέγκ… Είναι ευκαιρία να ξεφύγουμε από τη λογική των μπασκετικών γκαλάκτικος και να πάμε στη λογική ομάδας. Ο Παπανικολάου είναι μεγάλο κεφάλαιο, ελπίζω να αποδειχτεί αντάξιος και ο Σλούκας. Από κει και πέρα παίκτες-ευκαιρίες πάντα υπάρχουν.

Θελω να αναφερθω λιγο σε αυτα που λεγατε για Ζιοβανι. Ο μεγαλυτερος σε ουσια και προσφορα παικτης στην ιστορια του Ολυμπιακου ηταν με ευκολια ο Τζορτζεβιτς. Ο μαγος ομως και ο παικτης που εκανε πραγματα που δεν πιστευες στα ματια σου ηταν ο Ζιοβανι. Υπηρξαν πολλες φορες που μου εσπαγε τα νευρα και τον εκραζα, ειδικα στην Ευρωπη οταν καθυστερουσε την αναπτυξη της ομαδας, αλλα μετα του τα συγχωρουσα ολα για τις μαγικες στιγμες που μας ειχε προσφερει και μενουν ανεξιτηλες στην μνημη μας… Απλα απο αλλο πλανητη.

Τωρα για το μπασκετ χρειαζονται σοβαρες μεταγραφες ουσιας και πλανο για του χρονου. Σχεδιασμος και μεταγραφες που δεν θα στοιχιζουν πολυ και θα προσφερουν παρα πολυ. Το θεμα ειναι οτι μου φαινεται χλωμο να φτιαξουμε καλη ομαδα με τοσους καινουριους παικτες.

Παίδες , μην πάρει ΚΑΝΕΙΣ διαρκείας φέτος , σε ΚΑΝΕΝΑ άθλημα … Αν δεν πάρει ο δρόμο ο Μαρινάκης λόγω παράγκας + ο Βαλβέρδε λόγω ισπανικών τσουτσεκιών που φέρνει , αν οι Αγγελόπουλοι δεν φέρουν ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ αλλά σε καλή ΤΙΜΗ + δεν είναι “πιασμένος” ο Πηλοίδης του χρόνου , αν δεν πάρει ΠΟΥΛΟ ο Κουντούρης απ τον ερασιτέχνη ( ως Θύρα 7 ) + δεν γυρίσουν Τζούριτς , Φράγκος με προσθήκες τον Τζίμπα κ Ντάντε στους 50 πιστούς οπαδούς τους , μην πάει ΚΑΝΕΙΣ να πάρει …
Σε κάθε άλλη περίπτωση , αναμένω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ απ τα παραπάνω φυσικά πρόσωπα ή να μας κάνουν τα εισιτήρια για να πηγαίνουμε τζαμπέ , γιατί ως γνωστόν έχουμε τον πιο ΓΑΜΑΤΟ κόσμο στην Ευρώπη και το ΑΞΙΖΟΥΜΕ …

…καλώς ή κακώς στο ποδόσφαιρο έχουν πουληθεί πολλά διαρκείας, και δεν βλέπω να τους χαλάει η Ισπανοποίηση του Ολυμπιακού
…εμένα με χαλάει στο μεγάλο βαθμό που γίνεται
…για τους Αγγελόπουλους, δεν νομίζω να ασχοληθούν ούτε φέτος με Πηλοίδη και λοιπά, και παίκκτες σε καλή τιμή μάλλον θα φέρουν, αλλά για την αξία τους και κυρίως την προσφορά τους…,θα τα λέμε εδώ του χρόνου
,στον ερασιτέχνη να δύγει ο Κουντούρης, που όπως πάει θα του φύγουν όλοι οι παίκτες σε όλα τα τμήματα, αλλά ξέρεις και κανέναν να ενδιαφερθεί για να τον αντικαταστήσει;

αυτον τον ντελφινο που γραφουνε καποια σαιτ τον ειχα απωθημενο πριν λιγα χρονια. πιστευα οτι εδενε καλα την περιφερεια και ειχε και καλο σουτ. αλλα με τα δεδομενα τα φετινα φυσικα και δεν περιμενω κατι τετοιο.

Ναι, εδώ δεν κρατήσαμε το Λούκας και τον Λουκάς, θα φέρουμε τον Ντελφίνο…

το ιδιο λεμε, απλα αναρωτιεμαι γιατι τα γραφουνε εφοσον ξερουν την κατασταση. στην μπαλα φερνουν αυτον τον γεστε. για μενα αχρειαστος παιχτης. καλυτερα ενα χαφ ακομα ή να δωσουν τα λεφτα στα αλλα τμηματα, ημαρτον.

Πείτε μου ένα λόγο γιατί να κρατήσουμε Μαυροκεφαλίδη με τα λεφτά που του έδιναν οι Ρώσοι. Επειδή έχει καλό σουτ από μέση απόσταση?

Με τα λεφτά που πήρε στη Ρωσία, πολύ καλά έκανε και έφυγε. Επαγγελματίας είναι, αν δε μαζέψει τώρα το κασέρι, πότε θα το πάρει; Και από τη στιγμή που η διαφορά ήταν αρκετά μεγάλη και όχι “συζητήσιμη”, ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει…
Η γνώμη μου, όμως για τον παίκτη είναι καλή. Καλό σουτ από μέση απόσταση, αλλά και συνεχής βελτίωση τα δύο τελευταία χρόνια, καλός ριμπάουντερ, αρκετά καλός τεχνίτης χαμηλά στη ρακέτα, χρησιμοποιεί έξυπνα το σώμα του και αρκετά εκρηκτικός, αν και το όλο σουλούπι του ξεγελάει… (θυμηθείτε το κάρφωμα από τα πλάγια στη μούρη του τσαρτσαρή μέσα στο Οακα) Αυτά. Τα είπα και ξεθύμανα…:slight_smile:

Εντάξει δεν είναι μόνο το καλό σουτ από μέση απόσταση, είναι καλός και στο post αρκετά εκρηκτικός μπορεί να ξεκινήσει ντραιβ από έξω απέναντι σε πιο αργούς ψηλούς ενώ μπορεί να σουτάρει καλά και υπό πίεση. Γενικά έχει αρκετούς τρόπους για να σκοράρει και τα τελευταία χρόνια έχει πολύ μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι του. Σταθερότητα δεν έχει ακόμα ενώ επίσης και η άμυνα είναι ένα από τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει.

Τώρα με τα φετινά οικονομικά δεδομένα φαντάζομαι δύσκολα κάνεις τέτοια συμβόλαια. Αλλά σε αυτό φταίει και η οικονομική πολιτική που έχει ακολουθήσει η ομάδα τα τελευταία χρόνια.

@stef : Ειρωνικό ήταν το ποστ :stuck_out_tongue:

Για Μαυροκεφαλίδη , άκουσα μια συνέντευξη του στην ΕΡΑ εχθές και έλεγε ότι δεν ήθελε να φύγει . Και ότι ήταν ο μόνος παίχτης , μαζί με τον Γκόρντον που τους ήθελε ο Ολυμπιακός και δεν έμειναν . Ο Τζαμόν λέει περίμενε , αλλά τον τρομοκράτησε η ανακοίνωση των Αγγελόπουλων :stuck_out_tongue: Για Μαυροκεφαλίδη , δεν εξήγησε ακριβώς όμως γιατί δεν έμεινε , γιατί και αυτός ήθελε πολύ και ο Ολυμπιακός ήθελε και τους Αγγελόπουλους προσκυνάει . Μ ένα ποσό γύρω στα 750.000 θα έμενε πάντως μάλλον . Εξάλλου και η Κίμκι έδινε ακόμα περισσότερα και παίζει και Ευρωλίγκα , αλλά πήγε Σπαρτάκ λόγω Δέδα… Κατα τ άλλα , συμφωνώ ότι έχει βελτιωθεί τρομερά …

Ριμπάουντερ είναι μέτριος και ακόμα χειρότερος στα μπλοκ-άουτ. Στην άμυνα χάνει τις περισσότερες προσαρμογές στα πικ εν ρολ. Στο 1-1 ο Μπατίστ τον πήγαινε καροτσάκι μέχρι το καλάθι. Το σώμα του ενίοτε το χρησιμοποιεί σωστά και ενίοτε γελάει το σύμπαν όταν είναι φάτσα με το καλάθι και επιλέγει να κάνει πίβοτ γύρω απ’ τον εαυτό του. Ντράηβ έκανε πρώτη φορά τότε με τον Τσαρτσαρή. Επίσης το (όντως βελτιωμένο) σουτ του το βλέπαμε μόνο στα πρώτα ημίχρονα των μεγάλων ματς. Στα δεύτερα κρυβόταν.

Γενικά σε σχέση με τον παίκτη που ήρθε το 2007 η διαφορά είναι ασφαλώς χαώδης, αλλά για τους καιρούς που ζούμε ακόμα και τα 700 χιλιάρικα που του έδιναν ήταν άψογη προσφορά. Τώρα αν οι Ρώσοι έχουν άφθονο χρήμα να ξεπλύνουν, τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή. Βρίσκουμε άνετα ισάξιο και με τα μισά λεφτά.

Η ομάδα πλέον θέλει καμικάζι, όχι επαγγελματίες.

Το 2002 που πουλήσαμε φτηνά πρωτάθλημα και f-4 μεν, αλλά γενικά σταθήκαμε άψογα θυμάται κανείς τι ρόστερ είχαμε? Φορντ, Ρισασέ, Παπανικολάου και όλοι οι άλλοι απλώς μαχητές.

Προσωπικα αν και τον εκτιμω για την βελτιωση του, δεν με πολυνοιαζει που εφυγε ο Μαυροκεφαλιδης. Αυτο που με νοιαζει ειναι ποιον θα φερουμε στην θεση του και γενικα τι κινησεις θα κανει η ομαδα.

Αυτός της Μπαρτσελόνα, το 4άρι δεν είναι και άσχημη επιλογή
…ο Σλούκας γύρισε στον Ολυμπιακό;

Ο Σλουκ είναι πίσω και λογικά με αναβαθμισμένο ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων. Πράγμα που εμένα προσωπικά δε με χαλάει καθόλου. Καμικάζι, όπως λέει και ο Κρισπ.

Παρολαυτά, οι ευκαιρίες χάνονται:

Στη Νίζνι ο Μαριάνοβιτς

Παραμένει στη Ρωσία ο πανύψηλος «γίγαντας», Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, που υπέγραψε συμβόλαιο με τη Νίζνι. Ο Σέρβος σέντερ (2,21μ.) που ανακοινώθηκε από το ρωσικό σύλλογο, είχε υπογράψει πέρυσι για τρία χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά στη συνέχεια τέθηκε εκτός πλάνων και στο δεύτερο μισό της σεζόν δόθηκε δανεικός στη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο 22χρονος σέντερ σε σύνολο 17 αγώνων στη Λιθουανία, είχε κατά μέσο όρο 5,6 πόντους και 3,5 ριμπάουντ, σε 9,6 λεπτά συμμετοχής.