Ολυμπιακός

Απολογούμαι για όλα! Ο Ολυμπιακός και οι συνεργάτες να νικάνε και οι άλλοι ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε…:stuck_out_tongue:

πως σε εκπλήσσει? διάβασε κανά ποστ σου σε αυτό το θρεντ σε μερικά χρόνια που θα ωριμάσεις και θα καταλάβεις πως ο ολυμπιακός θα είναι αιώνια πάνω από σένα :stuck_out_tongue:

Άλλο απολογούμαι ως οπαδός για τους μεγαλοκαρχαρίες που λες, δικαίωμα του καθένα τι θα πράξει και άλλο βάζω πλάτη στο μαγαλοκαρχαρία για όλες τις πουστιές που έχει κάνει επειδή με ταϊζει. Εκεί μετά δε μιλάμε για οπαδούς αλλά για έμμισθους υπαλλήλους. Δεν πάει προσωπικά σε σένα ή κάποιο άλλο από ‘δω, απλά πήρα αφορμή απ’ τα λεγόμενά σου.

Ο οπαδός ΔΕΝ πρέπει να έχει το παραμικρό συμφέρον, είτε οικονομικό, είτε κάποιας άλλης μορφής απ’ την ομάδα του, αλλιώς μετά απλά δεν λογίζεται ως οπαδός. Τέτοιους έχουν όλοι με προεξέχοντες που το έχουν αναγάγει σε επιστήμη τα καλόπαιδα του λιμανιού.

Α ρε Ρόμενταλ, γιατί να μην είσαι Ισπανός, και πρώην παίκτης του Βαλβέρδε…κρίμα:):!:

τον εδιωξε τελικα? θα προωθηθει η παιχταρα που λεγεται χαβιτο? ε ρε γλεντια…

Το Χαβιτουλίνι είναι καλό για μπακ-απ, και με τον Δανό θα έκαναν ΄μια καλή δεξιά πτέρυγα…αλλά ο Βαλβέρδε δεν γουστάρει
…πάντως δεν έφυγε ακόμα, απλά είπαν στον μανατζέρ του να του βρει ομάδα
:):!:

Τι κολλημα εχουν φαει με τον Ρομενταλ ρε πουστη μου !?!
Λες και δεν ξερανε τι παιχτη πηρανε…

Παικταράς.που όμως τα δίνει όλα με την Εθνική Δανίας, αλλά πιστεύω ότι στο τσάμπιονς-λιγκ, θα ήταν μια ποιοτικότατη λύση…μακάρι ακόμα και τώρα να μείνει:):!:

Δεξιά θα παίζει ο Μιραλάς, χωνέψτε το :!:

οχι!! :stuck_out_tongue:

Καλά, όταν θα βλέπετε τις ενδεκάδες θα μου λέτε “τα γραφες, αλλα δε σε πιστεύαμε”. 8)

Ο Ρόμενταλ είναι πολύ καλός παίκτης αλλά είναι χέστης και στα ελληνικά ματς που πέφτει κλωτσιά και υπάρχουν άσχημα γήπεδα, κρύβεται. Στην Ευρώπη όντως θα μπορούσε να είναι καλή λύση αλλά τι να τον κάνεις για 6-10 παιχνίδια. Τώρα βέβαια, σε σχέση με την αστειότητα που λέγεται Χαβίτο εγώ μάλλον θα τον προτιμούσα.

Θεός!Καντάρια χιούμορ!

Αυτό που γράφει ο Κάρβου ακριβώς! Στο ίδιο θρεντ πριν από μερικές εβδομάδες είχα γράψει πως απέναντι στον Κόκκαλη νιώθω την ευγνωμοσύνη που νιώθουν τα παιδάκια στα φτωχά χωριά της Κολομβίας απέναντι στους βαρόνους της κόκας.
Πόσο πιό ξεκάθαρα να το γράψω;

Προφανώς και η λογική επειδή επεξεργάζεται την “υποκειμενική αλήθεια” που γράφεις μπορεί να οδηγεί σε εντελώς διαφορετικά συμπεράσματα. :wink:

Απλά από την περασμένη δεκαετία οι οπαδοι του ΠΑΟ θελήσατε (για συγκεκριμένους, λόγους που είχαν να κάνουν με την πορεία της ομάδας σας και την απόσυρση του “καπετάνιου”) να απενδυθείτε την ιδιότητα του οπαδού και να διεκδικήσετε τον τίτλο του “αντικειμενικού φιλάθλου”. Κάτι που τελικά δεν υπάρχει γιατί όλοι μας μαζί με τα ομαδικά αθλήματα σε μικρή ηλικία αγαπήσαμε και ομάδες, όποιος το αρνείται αυτό λέει ψέματα!
Έτσι φτάνουμε λοιπόν εγώ να θεωρούμαι “τυφλωμένος” επειδή είμαι Ολυμπιακός και γράφω μέσα από το φίλτρο του οπαδισμού μου που δεν μπορώ να αρνηθώ, αλλά -προς Θεού- να μην ισχύει το αντίστροφο και για τα όσα γράφεις εσύ!

Τέλος, σχετικά με αυτό που λες πως δεν σου απάντησα: Δεν πρόλαβα/μπόρεσα να βρώ online όσα στοιχεία χρειαζόμουν να δώ κατά πόσο ισχύουν αυτά που λες για τους ξένους μας το 81-82, θα το ξαναψάξω πάντως. Πάντως βρήκα πρόσφατο φύλλο του Φωτός με αφιέρωμα στο μπαράζ του Βόλου και είδα πως στο μπαράζ εμείς είχαμε μόλις έναν ξένο στην ομάδα (Εσταβίγιο) ενώ από εσάς έπαιξαν 2 (Νικολάε, Ντόκεν). Και η αλήθεια όπως την θυμάμαι εκείνη την χρονιά μετά από τόσα χρόνια είναι πως θυμάμαι να αγωνίζονται οι Νοβοσέλατς, Άλστρομ, Εσταβίγιο αλλά όχι ταυτόχρονα…
Μήπως ο Άλστρομ είχε φύγει τον Δεκέμβριο και αντικαταστάθηκε; Eiιλικρινά δεν θυμάμαι καλά, μιλάμε για 30 χρόνια πίσω, πήγαινα τετάρτη δημοτικού… #-o
Αφού επιμένεις θα το ψάξω πάντως, θα στείλω ερώτηση και στον Κο Μπαρμπή! :stuck_out_tongue:

Δυστυχώς συμφωνώ! Αλλά ο Ρόμενταλ δεν μιλάει Ισπανικά…

#-o

Δεν έχω την ίδια όρεξη με χθες να μπω σε τέτοιες συζηήσεις. Απλά για να μη μείνει αναπάντητο θέλω να καταλάβεις τι συ γράφω. Δε μίλησα για αντικειμενικούς φιλάθλους του ΠΑΟ και υποκειμενικούς του ΟΣΦΠ, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αναφέρομαι κατά περίπτωση. Δε γενικεύω και σε παρακαλώ να μην το κάνεις κι εσύ τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με εμένα. Λέω κάτι πολύ συγκεκριμένο όμως. Το να λες ότι ο Κόκκαλης τα χρόνια που ήταν ενεργός απλά “προστάτευσε τον Ολυμπιακό από το να μη αδικηθεί” είναι προσβολή της λογικής σου πάνω από όλα και υποβιβάζει την εγκυρότητά σου ως συνομιλητή (θεωρώ εγώ). Μπαίνω στον πειρασμό να το αναλύσω παραπάνω, αλλά αν δεν το δέχεσαι έτσι απλά όπως σου το γράφω, δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι στη συνέχεια.

Ο Χαβίτο είναι καλός για μπακ-απ
…ο Ρόμενταλ ποστεύω ότι θα ήταν καλύτερος και στο πρωτάθλημα από πέρσι
:):!:

δεν ξερει ισπανικα, πρεπει να φυγει

Συγγνώμη αλλά δε θα ήταν λίγο γελοίο η 4η επιλογή σου για δεξί χαφ να παίρνει τόσα λεφτά; Μπροστά από τον Ρόμενταλ θα είναι οι Μιραλάς, Φετφατζίδης και Γέστε, ενώ ο Χαβίτο στο ελληνικό πρωτάθλημα θα βοηθήσει πολύ περισσότερο από τον Ρόμενταλ που τα ματς στην Ελλάδα τα έβλεπε ως αγγαρεία και αναγκαίο κακό για να πάρει τα λεφτά του.

Κι ας είναι σε ιδανικές συνθήκες ο Ρόμενταλ 5 κλάσεις ανώτερος του Χαβίτο.

Εγώ δεν είμαι κατά του Χαβίτο…ίσα, ίσα τού’χω μεγάλη αδυναμία, απλά τον Ρόμενταλ τον είχα για πρώτη επιλογή, λόγω της ποιοτητάς του σαν παίκτης:):!:

Πολλες μεταγραφες γινονται και δεν μου αρεσει.Και ο Γεστε οπως ολα δειχνουν ερχεταιhttp://www.gazzetta.gr/article/item/209104-kokkinos-o-geste