Να δίνεις Ντέρμπισιρ για Σαλπιγγίδη είναι σίγουρα πλάκα!
ο ατρομητος βρήκε καινούριους φίλους βλέπω…καλή φάση
Μας έχει βαρέσει η ζέστη
σαλπιγγιδης λεει…LOL
Ωχ παναγια μου #-o
Το διαψεύσαμε για Σαλπιγγίδη:):!:
καλα δεν το πιστευαμε κιολας. αλλωστε αν ισχυε τον ειχανε στειλει με κορδελα.
Υποτίθεται, σήμερα θα ξεκαθάριζε το θέμα Σάντσες…όχι τίποτα άλλο,αλλά σαυτή την θέση δεν έπρεπε να ενισχηθούμε πρώτα απόλα:):!:
Έλα ντε! Δε μου αρέσουν ούτε τα σενάρια για Ντούσερ. Στα 32 του τον ξαναθυμηθήκαμε; Έλπιζα να παίρναμε παικταρά αμυντικό χαφ, αλλά το κόβω για μέτρια επιλογή. Τουλάχιστον πήραμε το βάσκο μάγο (θα ζήσουμε εντυπωσιακά “shredding” από Yeste μάγκες, θα το δείτε). Όσο τις φήμες για Σάλπι, ανακατεύομαι και στη σκέψη. Είναι ώρα για πλακίτσα τώρα;
Καλά, τα ανταλλάγματα που αναφέρηκαν παραπάνω είναι για γέλια, αλλά με αμιγώς αγωνιστικά κριτήρια δεν θα με χάλαγε ο κοντός. Δεν είναι ανώτερος και από τον Ρόμενταλ και από τον Χαβίτο;
To μόνο που θα λειτουργούσε ανασταλτικά για μένα θα ήταν αν στερούσε χρόνο συμμετοχής από το Φέτφα.
Ρε εχει καταλαβει κανεις σας ποιος κανει κουμαντο στον μπασκετικο Ολυμπιακο?
Tωρα για τον Hines ξεκαθαρη εικονα δεν εχω αλλα τα νουμερα του ειναι καλα
Τα αδέρφια τρέχουν την ομάδα. Βάσει των νέων δεδομένων, βεβαίως…
ο μονος που αυτη τη στιγμη μπορει να ερθει απο τον παοκ και να βοηθησει ουσιαστικα γιατι θα ενσωματωθει αμεσως στο συστημα ειναι προφανως ο βιερινια. αλλο αν ο παοκ δεν υπαρχει περιπτωση να τον δωσει στον οσφπ ,ακομα και αν η προταση ειναι καλυτερη απο οτι συλλογων του εξωτερικου
Βασικά, έχω την εντύπωση πως ο Ολυμπιακός, τόσο τον Βιερίνια όσο και τον Σαλπιγγίδη δε τους χρειάζεται αγωνιστικά. Περισσότερο τους θέλει για να πάρει έναν παίκτη (που θα παίζει όσα πληρώνεται) και να ξεφορτωθεί 3 συμβόλαια (Μήτρογλου + άλλοι 2) που ούτε θέλει να τα πληρώνει τζάμπα, ούτε ο Βαλβέρδε θέλει να τους έχει στις προπονήσεις.
Όπως έλεγα και στην περίπτωση Βιερίνια, είναι χαζομάρα του ΠΑΟΚ να μη το συζητάει καν. Αλλά επειδή “ΠΑΟΚ είσαι”, δε βλέπω να γίνεται καμιά μεταγραφή Σαλπιγγίδη στον Ολυμπιακό.
Δεν ξέρω πως θα μας φαινόταν πέρσι, μια τέτοια μεταγραφή,στο μπάσκετ, αλλά φέτος με τις υπάρχουσες συνθήκες, μια χαρά μου φαίνεται:):!:
Στο ποδοσφαιρο παρουσιαστηκε και ο Γεστε και πλεον ολοκληρωνεται σιγα, σιγα το ροστερ. Για Σαλπιγγιδη δεν τον θελω ουτε για πλακα, ο Βειρινια ειναι ευπροσδεκτος εννοειται, αλλα δεν το κοβω να τον δινει ο ΠΑΟΚ με την καμμια.
Ο Χαινς καλος ειναι, αλλα πρεπει να γινουν πολλες μεταγραφες ακομα και οπως ειχα ξαναπει χρειαζονται “εξυπνες” μεταγραφες που δεν θα χρειαστουν ενα καραβι λεφτα και θα προσφερουν πολυ.
Ήδη κάναμε πολλές μεταγραφές στο ποδόσφαιρο, δε θέλουμε άλλες, δε πα να είναι και ο Ντρογμπά.
Πολλοί παίκτες = πολλές γκρίνιες λόγω μη χρησιμοποίησης.
Για Χάινς δεν έχω ιδιαίτερη άποψη, ανασταλτικό το ύψος του για 4άρι, αλλά από τα ματς με Μπάμπεργκ τον θυμάμαι να έχει ελατήρια στα πόδια.
Ναι, αλλά τον ανασταλτικό μέσο που χρειαζόμασταν δεν τον πήραμε…
Δεν έχεις βρει ακόμα τον αντι-Στολτίδη και πας να παίξεις Ch.L.
…και πέρα αυτού, από τους 27 παίκτες που παίρνει στο Έρμελο, ωραίο δώρο γενεθλίων στον Ρόμενταλ, μόνο δύο είναι γηγενής, ο Φετφατζίδης και ο Βαλεριάνος, και αν σαυτούς προσθέσουμε; Ποτουρίδη, γίνονται τρεις
…άρα στην Ουέφα μπορούμε να δηλώσουμε μέχρι 24 παίκτες, και έχουμε τους 27+Ποτουρίδη+μεταγραφή αμυντικού μέσου
…άρα θα στεναχωρήσουμε κιάλλους
…αααα παγώνουμε και το θέμα Σάντσεζ#-o
:):!: