Ολυμπιακός

Η αντεπίθεση συνεχίζεται…

Δύο παίκτες σε δύο μέρες και οι δύο μαζί 3 μέτρα μπόϊ

http://www.olympiacosbc.gr/page.ashx?pid=2&aid=27299

…και οι δυο παίκτες πρέπει να δείξουν κατά πόσο μπορούν να παίξουν σε τόσο υψηλό επίπεδο
…πάντως τα στατιστικά του καθένα στον τομέα του, είναι ικανοποιητικά
…προφανώς, και οι δύο, δεν φτάνουν μισθολογικά τον Γκόρντον, κάνοντας πράξη την μείωση του μπατζετ
:):!:

Εντάξει στη λογική της μείωσης και της γενικότερης “διόρθωσης” οι μεταγραφές είναι λογικές. Τώρα τι σχεδιασμός έχει γίνει για το καθαρά αγωνιστικό πλάνο, είναι πολύ νωρίς…

Με βάση τα νούμερα και τα σχετικά videos, ο Kalin Lucas είναι εκρηκτικός και καλός σκόρερ (το παρατσούκλι του είναι “too easy”) με μεγάλο προσόν την ταχύτητα. Με τέτοιο ύψος ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα στην άμυνα και να μη θέλει μια μπάλα μόνος του στην πείθεση. Είχε και κάτι τραυματισμούς παλιότερα.

http://www.draftexpress.com/profile/Kalin-Lucas-5308/

Μάλλον σωστή μεταγραφή. Μπορεί να βγάλει μάτια. Από χαρακτήρα δεν ξέρω μόνο.

Το επικρατέστερο σενάριο για τη θέση 2-3 (μάλλον 2) είναι ο Jon Diebler. Δείτε για τi σουτέρ μιλάμε:

http://www.redplanet.gr/basket/eksetazetai-o-fonias-tzon-ntimpler.1196286.html

Αν και δεν κάνει πολλά εκτός του να σουτάρει τρίποντα, με τέτοια ποσοστά (πάνω από 50% πέρυσι) η παρουσία του μπορεί να καταργήσει τη ζώνη και τις προσαρμογές εναντίον του Ολυμπιακού (αν τον πάρουμε). Ψηφίζω υπέρ χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μου φαίνεεται ότι το Μτιέμπλερ, τον απέριψε ο Ίβκοβιτς, γιατί δεν παίζει άμυνα
…πάντως κιεγώ θάθελα να τον πάρουμε, αλλά μετράει η γνώμη του Ίβκοβιτς
:):!:

Αυτο ακριβως σκεφτομαι και εγω, δεν εχουμε παρει εναν ανασταλτικο μεσο στο στυλ του Στολτιδη που θα τρεχει σαν σκυλος και θα ανακοπτει τις επιθεσεις των αλλων ομαδων, που θα μαρκαρει παικτες και χωρο…

Για το μπασκετ δεν εχω ιδεα για τους παικτες που πηραμε, αντε να τους δουμε και αυτους…

Όχι πως τα φιλικά του Ιουλίου έδειχναν ποτέ τίποτα (πέρα από την τεχνική κάποιων πιτσιρικάδων που μόνο εκεί τους βλέπουμε…) αλλά χθες η ομάδα δεν βλεπόταν…

Τρελό κωλοβάρεγκεμ έπεσε! :stuck_out_tongue:

αυτος ο ουρταδο δεν τον κοβω να μενει και πολυ ακομα ετσι που παει .αντε ενα χαφ να κοβει και αν τρεχει λιγο ρε γμτ.

Από πέρυσι ήδη ανύπαρκτος ήταν…
Αλλά όπως ξέρεις οι Ισπανοί παίχτες σε αυτή την ομάδα θα πάρουν άπειρες ευκαιρίες μέχρι να πάρουν πόδι…
Θυμήσου τον Όσκαρ! #-o

ναι ρε γμτ. ενταξει ειπαμε, αλλα απο ενα σημειο και μετα κατανταει κουραστικο. ας τον διωξουν τωρα να τελειωνμουμε. κι ολους οσους δνε παιζουνε. την εχουνε καταβρει ολοι και αραζουν στο συμβολαιο.

*ο ριερα έπαιζε στην θέση του φουστερ, ή κάνω λάθος…?

μια που είδα σχεδόν όλο το φιλικό…
πολύ κακός ο ολυμπιακός χθες…οι αντίπαλοι έκαναν επίθεση όποτε ήθελαν, και με όποιον παίχτη ήθελαν…στο χώρο του κέντρου ο ολυμπιακός έκοβε μόνο αν έκανε λάθος η άλλη ομάδα…άντε και αν πίεζε ο τοροσιδης όταν έπαιζε. και ανάπτυξη 0
ο χαβιτο ολο προσπαθούσε και ολο τίποτα δεν έκανε, ο μελμπεργκ σα να μεγάλωσε, ο ριερα ακόμη πιο αργός, ο ουρταδο ειναι καλος για την αελαρα, και τέλος ο φετφατζιδης πρέπει να αρχίζει να ελέγχει το πόδι του…
το μόνο κάλο που είδα ήταν έναν καινούριο που δεν τον ξέρω, στο δεύτερο ημίχρονο…αντε και όπως λέει μια εφημερίδα “αυτός είναι ο ολυμπιακός…ακόμη και όταν παίζει άσχημα, δεν χάνει.!” :lol:

Δεν υπάρχει λόγος να βιάζουμε συμπεράσματα. Στα αμυντικά χαφ ο Ουρτάδο και ο Μοντεστό είναι βαριά κορμιά και δεν υπήρχε πιθανότητα να έπαιζαν καλά σε φιλικό στην αρχή της χρονιάς. Όπως και με τον Στολτίδη όλα αυτά τα χρόνια, που μέχρι να παίξει αρκετά σερί παιχνίδια, δεν άντεχες να τον βλέπεις. Ο Φέισα που μας κόστισε τόσα εκατομμύρια, δε τον έχουμε δει ακόμη. Μην ξεχνάτε πως ως αμυντικό χαφ, μπορούμε να βάλουμε τον Τοροσίδη αν χρειαστεί. Έτσι κι αλλιώς, ο Μανιάτης δεν είναι κακός για να τον αντικαταστήσει. Για μένα το μεγάλο ερώτημα συνεχίζει να είναι ο αντι-Ιμπαγάσα. Λένε πως αυτός θα είναι ο Γέστε, οπότε μένει να περιμένουμε να τον δούμε.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε Ιούλιο και καταστροφολογούμε και ψάχνουμε ΠΑΝΤΑ +1 μεταγραφή. Ανεξάρτητα από το πόσες έχουμε κάνει πριν το εκάστοτε φιλικό. Πάντα στη θέση που έχουν προαποφασίσει οι δημοσιογράφοι, ψάχνουμε παίκτη. Εγώ μόνο 2 χρονιές θυμάμαι τον κόσμο του Ολυμπιακού και τους δημοσιογράφους να είναι ευχαριστημένοι από τα φιλικά του Ιουλίου. Μία το 99 που η χρονιά έληξε με 3 αλλαγές προπονητών (Μπάγεβιτς, Μπιγκόν, Μαντζουράκης) και μία το 2007 που ρίχναμε 5άρες σε Βέρντερ και Μπλάκμπερν και στο Ch. L. μας γάμησαν άσχημα.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες οι παίκτες δεν είχαν παίξει ποδόσφαιρο ούτε για ένα σερί 45λεπτο. Δηλαδή τι περιμένατε να βλέπατε χθες; Νίκη 0-3 και τους παίκτες να είναι πιο γρήγοροι από τους Βέλγους που σχεδόν τελειώνουν την προετοιμασία τους; Εγώ δεν περίμενα τίποτα να δω και για αυτό δεν είδα καν το ματς.

@ Crimson
Ο Μέλμπεργκ έχει σκάρτη μια εβδομάδα προπονήσεων.

Συμφωνώ, εκτός από το Τοροσίδης -> αμυντικό χαφ.

Επίσης δεν πρέπει να μιλάμε για αντι-Στολτίδη για 2 λόγους:

1. Δεν είναι και τόσο εύκολο να τον βρεις γιατί τέτοιοι παίκτες σπανίζουν. Αν ήταν άλλης υπηκοότητας, θα είχε κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη. Τον έκαψαν οι παρουσίες του Ολυμπιακού στο Τσ.Λ. και η μη κλήση του στην εθνική όταν έπρεπε.

2. Ο Στολτίδης τα καλά του ματς τα έκανε με εξάρι δίπλα του να τον καλύπτει. Είτε ήταν ο Καρεμπέ, είτε ο Τουρέ, είτε ο Λεντέσμα και ο Πατσατζόγλου. Αντι-Στολτίδης υποτίθεται ότι ήταν ο Ντουντού (και όντως κάλυψε επάξια τη θέση την πρώτη του σεζόν) και πέρσι σε αυτή τη θέση έπαιξε ο Ιμπαγάσα (προφανώς με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και εκείνος και έτρεξε και μάρκαρε όσο άντεχε).

Και για αυτό και δεν έγραψα για αντι-Στολτίδη. Πως ήταν παρόμοιο βαρύ κορμί έγραψα :wink: Εξάλλου, όπως έχω πει και για την περίπτωση Τζόρτζεβιτς- Γκαλέτι είμαι φανατικά κατά του να ψάχνει “αντι-Τζόλε” και “αντι-Γκαλέτι”. Έτσι καταστρέφεις ομάδες. Χίλιες φορές Ιμπαγάσα στη θέση του Στολτίδη παρά κάποια μετριότητα που θα έπαιζε όπως ο Στολτίδης.

[B]karvou[/B] συγγνώμη, αλλά δεν παρακολουθώ το ρεπορτάζ του ολυμπιακού.:stuck_out_tongue:

και θυμήθηκα πως λέγεται αυτός που μου άρεσε κάπως,φεισα

Μην τον κλαις…τον πάει πολύ ο Βαλβέρδε, και στην προηγούμενη συνεργασία τους ήταν πάντα βασικός:):!:

πότε θα διώξουμε αυτό το ΠΑΛΤΟ τον Πάντελιτς?
Ο βαλβέρδε διώχνει μήτρογλου και κρατάει το σέρβικο παλτό:(

Όταν διώξουμε και σένα από το φόρουμ.

^αυτα…[SPOILER]…ΕΙΝΑΙ:p[/SPOILER]

Κάνε όνειρα