Δεν καταστροφολογώ. Ποτέ τα φιλικά του Ιουλίου δεν είναι για να βγάλεις συμπέρασμα, απλά το συγκεκριμένο παραήταν… Δεν υπήρχε όρεξη ούτε από αυτούς που περιμένουν αυτά τα παιχνίδια για να φανούν.
Αλλά όταν γράφω για αντι-Στολτίδη δεν κρίνω από αυτά τα ματς αλλά από την περυσινή χρονιά: Eκεί τους είδαμε και τον Ουρτάδο (δεν κάνει) και τον Μοντεστό (φιλότιμος αλλά δεν ξέρω αν θα σταθεί στο Ch.L.)
O Iμπαγάσα όπως γράφετε και εσείς κάνει άλλη δουλειά.
Με αυτό που γράφει ο Κρισπ, συμφωνώ πως δεν βρίσκεις τέοιο παίχτη κάθε μέρα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να παρατάς την αναζήτηση, ούτε να λες πως “επέλεξαν πως χρειαζόμαστε παίχτη σε αυτή τη θέση οι εφημερίδες”.
Χρόνια κράζω για τον Χελάκη που ζητάει μεταγραφές για να πουλάει φύλλα αλλά αυτό δεν σημαίνει και να μην βλέπουμε τι γίνεται…
Για τα 6ρια που είχε δίπλα του ο Στολτίδης έχεις εν μέρει δίκιο: To 2004-05 είχε φύγει ο Καρεμπέ και έπαιζε δίπλα του η φλωράτζα ο Καφές με μηδαμινή ανασταλτική συνεισφορά. Αντίστοιχα και το 06-07 δεν είχε καλό εξάρι δίπλα του (πάλι τον μαλάκα τον Καφέ είχε!)
Για να είμαι ειλικρινής ποτέ δε συμμερίστηκα την κατήφεια για Ουρτάδο ούτε και πέρσι (πριν τραυματιστεί). Είναι το βασικό αμυντικό χαφ της Εσπανιόλ του τελικού κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με 39 ματς εκείνη τη σεζόν. Δεν είναι Καρεμπέ αλλά ούτε και Ρέζιτς. Στον Ολυμπιακό μια χαρά μπορεί να σταθεί κατά τη γνώμη μου.
Όπως και νάχει, δεν μπορείς μόνο να παίρνεις παίκτες, πρέπει να δίνεις κιόλας. Θες φορ? Πούλα Μήτρογλου και Πάντελιτς. Θες χαφ? Πούλα τον Ουρτάδο ή τον Μοντεστό. Ετσι πάει, αλλιώς βρίσκεσαι ξαφνικά με 40 συμβόλαια και 50 δόσεις χρωστούμενες σε ομάδες.
Για παράδειγμα, πήραμε με πόσα λεφτά τον Φέισα και ο παίκτης που ουσιαστικά αντικατέστησε ο Σέρβος, αφέθηκε ελεύθερος (ο Γ. Παπ.). Αυτό για μένα είναι σφάλμα, μπορείς τουλάχιστον να τον χρησιμοποιήσεις ως αντάλλαγμα.
Anyway, θα τα δούμε στο γήπεδο όλα. Φέτος ο Βαλβέρδε δεν έχει την παραμικρή δικαιολογία, αφού όλα έγιναν και γίνονται όπως τα θέλει. Και τα περί πρωταθλήματος-δουλειάς και τσ.λ.-διασκέδασης τα ακούω βερεσέ. Αν αποτύχει στην Ευρώπη θα είναι ασυγχώρητος.
Ενταξει ηρεμησα τωρα, θα τα σαρωσουμε ολα του χρονου…:lol:
Για το ποδοσφαιρο αυτο που εχω να πω ειναι οτι προσπαθω να μην πεφτω στην παγιδα και βγαζω συμπερασματα απο τα φιλικα, γιατι αλλο τα φιλικα και αλλο τα επισημα παιχνιδια απο πολλες αποψεις. Προετοιμασια ομαδας, σημαντικοτητα αγωνα, κουραση, χρονικο σημειο μεσα στην σεζον… Αυτο που πιστευω ομως ειναι οτι η ομαδα χρειαζεται εναν αμυντικο χαφ.
Πολύ καλή εμφάνιση, τρεξίματα και αμυντική λειτουργία στο Α’ που είδα.
Τελικές προσπάθειες για κλάμματα αλλά στρώνει αυτό.
Γκρμπιτς =
Βασικός οπωσδήποτε.
Ουρτάδο άψογος επίσης.
Με το κέντρο άμυνας υπήρχε θέμα στα στημένα, για μένα εκεί είναι το πρόβλημα και εκεί θα έλεγα ότι ίσως χρειαζόμασταν μια γερή μεταγραφή.
Πίεση ψηλά και συνεχής…αλλά έφταιγε πολύ και η ΤΡΑΓΙΚΗ άμυνα της βρεμης…αυτοί δεν βάζουν μυαλό…
ο Γκρμπιτς τρώει άνετα τον χαβιτο για πρωινό…ο οποίος χαβιτο παίζει λες και πήγε στον ολυμπιακό απο τα κατω πετραλωνα.
ριερα σε ρυθμούς τραμ-τραμ.οκ…ο ριερα εχει πόδι, κρατάει μπάλα,αλλά ρε παιδί μου, 1,5 μέτρο να ανοίξει την μπάλα, την έχει χάσει
o φουστερ με διαψεύδει αβέρτα…να μάθω που τον κορόιδευα.
αν ο ολυμπιακός θέλει να κάνει κάτι(οχι ελλαδα), θέλει παίχτη στο κέντρο και πάγκο ο ριερα(ναι είμαι εμπαθής…έβλεπα τώρα τον αρη και ειδα καστιγιο και σολτανι να παίζουν σε ολο το γήπεδο)…άντε και λίγο πίσω καμιά κίνηση
είμαι…αλλά τον βλέπεις σε ενα ευρωπαϊκό ματς εκτός έδρας να βοηθάει πραγματικά?? ειδικά όταν τον βλέπω πίσω, μου φαίνεται τοσο άκυρος…κοντά στην περιοχή μου αρέσει…εκεί φαίνεται η όποια ποιότητα του…μια καθετη, ενα σουτ, εκεί κάτι μπορεί να κάνει. φέτος πάλι από αριστερά θα παίζει? 2 φορές που τον ειδα έπαιξε πολύ στη θέση του φουστερ και δεξιά…