αγαπάμε γκρίμπιτς, ειδικά μιά ποδιά που σκάει στο ξεκίνημα περίπου του ματς ήταν όλα τα λεφτά. αρκετά καλή εμφάνιση από τη μέση και μπροστά και μην ξεχνάμε πως γιά τη βέρντερ ήταν το 8ο ματς ε.
Kαλοί ήμασταν χθες, μου άρεσε ο Γκριμπιτς αλλά δεν μου άρεσε ο Μαρκάνο, πολλά λάθη. Χαβίτο ανεβασμένος. Ιμπαγάσα, Ριερα, Φουστερ πολύ καλοί, καλός και ο Ουρτάδο. Νομίζω ότι με τον Κοστάντσο θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Και τέλος ΧΟΛΕΜΠΑΣ κύριοι, τι μηχανάκι είναι αυτό??
Υ.Γ. Τζιμπουρ και Μιραλας είναι χώμα ε…
Μένει ο Γλυνιαδάκης, μάλλον…
^^οκ…κερνάει ο chrisp σήμερα
Τι σε κανει να το πιστευεις αυτο ;
Βλέπω ότι έχει καλή επικοινωνία με την άμυνα και αυτό είναι πολύ βασικό, θέλει παιχνίδια βέβαια…
εγω απο το λιγο που τον ειδα , τον βρισκω ασταθη
Προς το παρόν δε μπορώ να τον κρίνω ως τερματοφύλακα αλλά δε μπορώ να φανταστώ ότι είναι χειρότερος από Πάρντο.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το ύψος του. Σε κάποια sites που έριξα μια ματιά τον δίνουν 1,88 αλλά θα ορκιζόμουν ότι είναι τουλάχιστον 5cm πιο κοντός.
1,88 με τα τακούνια είναι…
Μου φαίνεται αδιανόητο, τερματοφύλακας με την εμπειρία του, αποκρούοντας, να στέλνει την μπάλα προς την μικρήτου περιοχή, αντί προς τα πλάγια…αυτό δεν το έκανε ούτε ο Πάρντο
…το Χαβίτουλίνι, ανεβαίνει…νομίζω ότι χρειαζόμαστε την γρηγοράδα του. και γιαυτό καλό είναι να ανέβει κιάλλο
:):!:
Ανακοινώθηκε και ο Howard…
“1”: Λούκας, Σλούκας, Κατσίβελης
"2": Σπανούλης, Ζήσης (?)
“3”: Παπανικολάου, Κέσελ, Πελεκάνος
"4": Χάουαρντ, Πρίντεζης, Ερτσέγκ
"5": Χάινς, Γλυνιαδάκης
Δηλαδή σχεδόν κλείσαμε, ε?
Δεν έχεις βάλει Βασιλόπουλο, ενώ εκκρεμεί ο Έρτσεγκ, αν και είναι πολύ δύσκολο να φύγει…
Έγραψα αυτούς που αναμένεται να πάρουν πάνω από 5 λεπτά συμμετοχής μέσα στη σεζόν.
Άλλες δύο μεταγραφές θα γίνουν. Ένας στο 5, που λογικά θα είναι ο Λάζος και ένας 2-3 που παίζει να είναι ο Γκετσεβίτσιους: http://www.sport-fm.gr/article/490778
Ο Λάζος πραγματικά ΔΕΝ πρέπει να έρθει.
Όπως και να 'χει, αυτή τη στιγμή μπορούμε να πάρουμε μόνο κοινοτικούς ή Έλληνες. Δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει σε θέση 5 σε τιμή ευκαιρίας.
Έρθει δεν έρθει, η ομάδα του χρόνου θα είναι σίγουρα ανταγωνιστική, αλλά από 'κει και πέρα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά.
Πολλά στοιχήματα θά’χει το ρόστερ του Ολυμπιακού φέτος:):!:
το συμβολαιο του νεστεροβιτς εχει λυθει??
Μονοετές ήταν με οψιόν δική μας που δεν ενεργοποιήσαμε.