Ολυμπιακός

προλαβαινουν…!! ακομα και να αργησει να παιξει, δηλαδη να τον εχουμε απο νοεμβρη και μετα, ποσο χειροτερος θα ειναι απο κατι αλλους?? τεσπα. κανας ελευθερος δεν παιζει?
στην χειροτερη θα υπογραψει ο cozy!!! :smiley:

Χαχα, μπα, δεν είμαι σε φόρμα :stuck_out_tongue:

Πάντως κι εμένα δε με χαλάει να μείνει ο Ράσο. Φέτος ήταν ο καλύτερος παίκτης νομίζω. Απλά δεν ξέρω μετά τον τραυματισμό σε τι κατάσταση θα γυρίσει. Κυρίως σε αυτή την ηλικία (χμ, ακούγεται λες και είναι παππούς, τέλος πάντων, καταλάβατε).

…κάνουμε νεανικό ρόστερ, που θα δικαιολογήσει, και την επόμενη αποτυχία μας
…απ’την άλλη ποτέ δεν ξέρεις…με νέους φιλόδοξους παίκτες μπορεί να συνεργαστεί καλύτερα ο Ίβκοβιτς
:):!:

lol, η μπαλα στη νοβα απο του χρονου

…καλά αυτό πια το ξέραμε:):!:

τι θέματα έχετε και εσείς.:stuck_out_tongue:

Φοβερά θέματα, κλυδωνίζεται το σκάφος!

Λοιπόν μάλλον έκλεισε και ο Γκετσεβίτσιους και από θέμα προοπτικής είναι ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ομάδας. Η πιτσιρικαρία που μαζεύτηκε (και λογικά θα τρώει σίδερα ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων) είναι μόνο καλοδεχούμενη.

Σίγουρο το διαρκείας για φέτος.

Από τον τύπο που ορκιζόταν ότι δεν θα ξανασχοληθεί γιατί εσιχαθηκακεν.

Oι σουίτες είναι για τα ξενοδοχεία, τα γήπεδα έχουν κερκίδες!
Δεν τις ξηλώνουμε εντελώς να βγεί ένα διάζωμα ακόμα εκεί πάνω με οικονομικά εισητήρια να γεμίσει το Καραϊσκάκη γαυρίλα;
Aρκετά πιά με τις άδειες πολυθρόνες των vip από κάτω που γεμίζουν μόνο στα ντέρμπυ και τα ευρωπαϊκά. Δεν μας ταιριάζουν αυτά.

^^ εδώ έχει σουίτες η λαρισα πλέον.!! :stuck_out_tongue: (πάντως συμφέρει…βλέπουν τα ριπλει απο τις τηλεοράσεις τους και ξέρουμε κάθε φάση τι είναι:p βγαίνουν οι ορδές τρέχοντας σε περίπτωση λάθος σφυρίγματος.ειδικά από τo bar/εστιατόριο…)

Κωλοτούμπα! :smiley:

Έκανε σεφτέ ο Μιραλάς:):!:

(αν και δεν το βλέπω το ματς επειδή παίζω στο psp, μόνο τα γκολ και τις φάσεις)
ο ολυμπιακός παίζει σε ματς πολο στην ολλανδια…3-4(κερδίζει) και δυο δοκάρια στο ματς., στο 55!.

[B]edit[/B] συνεχίζεται το πολο…4-4…
[B]2ο edit[/B] πολο συνέχεια, 5-4 χάνει ο ολυμπιακός…η άμυνα μπάζει απο παντού

Φάγαμε και πέμπτο…με το πρωτοπαλίκαρο του καπετάν Βαλβέρδε…τον Ουρτάδο
…πάμε για ρεκόρ γκολ
…αλλά και ο Κοστάνσο…πέντε τα τεμάχια
…βγήκε ο Ουρτάδο, και μπήκε ο Μοντέστο…επιτέλους
:):!:

τι βλεπετε φιλικα μωρε. πηγαινετε κανα μπανιο…:lol:

μπάλα ρεεε.!!! εδώ ανυπομονούμε να αρχίσει η β’ εγώ και ο stef :smiley: (καλά εμείς δεν έχουμε και γήπεδο πλέον)

[B]edit[/B] τεραστιος αλεφας

[B][I]? Το κεντρικό σου δίδυμο στα χαφ δεν υπήρχε, Ουρτάδο-Σουμπίνιο πιο αργοί και από τον Επιτάφιο[/I][/B]

Μία ομαδούλα που τη βγάζει με παίκτες μικρούς, είδες να έχει έναν έξω αριστερά παικταρά που τον έκανε τον Τοροσίδη του αλατιού, όποτε ήθελε τους πέρναγε και τους ξαναπέρναγε! Τα ίδια προβλήματα είχε και ο Χολέμπας με τον έξω δεξιά της Χέρενβεν. [B]Κι έχεις πληρώσει εσύ τόσα εκατομμύρια τον Ριέρα! Ο ανύπαρκτος, με άλφα κεφαλαίο.[/B]

χωρίς πλάκα τώρα…αυτοί οι παίχτες της χερενφειν που λέει ο αλεφαντος πρέπει να κοστίζουν καμιά 10αρια εκατομμύρια…πολύ μπάλα οι άνθρωποι…και όταν λέμε μπάλα, δεν λέμε τσαλιμάκια και κόλπα…

ο ριέρα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. αποκλειστικοί υπαίτιοι γιά την εικόνα της άμυνας οι δύο μέσοι. κατά τα άλλα τον βαλβέρδε τον πειράζει ο πάντελιτς…

η πλάκα είναι οτι και εμένα(οσο έβλεπα)ο ριερα μου άρεσε.! (να και μια πρωτοτυπία!)…πρώτη φορά τον είδα να τρέχει, να σκυλιάσει…
πάντως στο κέντρο ενα χάος.!! πιστεύω και εγω αν έπαιζα, 10 κατεβασιές στην περιοχή του ολυμπιακού, με την μπάλα τις έκανα…πρέπει να πάρετε και ποιον εκεί…οχι απλά να κόβει, αλλά κουμαντάρει κιόλας…

*μην με βρίσετε

ο ουρτάδο δεν κόβει ούτε με βαλέ που λέει και ο αλέφαντος. αυτός και ο δασκαλάκης οι αδύναμοι κρίκοι της προετοιμασίας μακράν από τον τρίτο…

Καλό είναι να δοκιμάζει ο Βαλβέρδε τη βασική άμυνα με άλλους χαφ να ξέρουμε και που βρισκόμαστε. Εντάξει ο Ουρτάδο πλέον ούτε αυτός πρέπει να το πιστεύει το όλο θέμα με αυτόν. Με ένα καλό μαυντικό χαφ και Ιμπαγάσα, Φέισα και Γέστα (προυπόθεση οι δύο τελευταίοι να κάνουν αυτά που έχουν δείξει παλιότερα) θα πάμε καλά.