Ολυμπιακός

[B]Δυσφορία για Ουρτάδο[/B]

Βαρύ είναι το κλίμα στο “στρατόπεδο” του Ολυμπιακού για την απογοητευτική παρουσία του Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος χάνει τις ευκαιρίες που παίρνει από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Τα ξημερώματα επιστρέφει η αποστολή από την Ολλανδία

Αρκετά έχει βαρύνει το κλίμα τις τελευταίες ώρες στο “στρατόπεδο” του Ολυμπιακού με την παρουσία του Μοϊσές Ουρτάδο στα φιλικά των “ερυθρόλευκων”.

Ο Ισπανός μέσος έχει απογοητεύσει τους πάντες, στο μεγάλο λιμάνι με την αγωνιστική του συμπεριφορά, καθώς όχι μόνο δεν αρπάζει τις ευκαιρίες που του δίνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά φαίνεται πως χάνει και την εμπιστοσύνη του προπονητή του Ολυμπιακού.
Ο 30χρονος αμυντικός χαφ έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, καθώς η δυσφορία στους πρωταθλητές Ελλάδος είναι πλέον μεγάλη.

ενταξει χρειαζομαστε ενα χαφ σιγουρα. και αν ειναι πιο γρηγορος. αλλα τι παραπανω περιμεναν τετοια εποχη? να εχει γινει ο βιερα ξερω γω? πιο πολυ κακο ας πουμε για μενα κανει που δεν εχει παιξει καθολου ο φεισα και δεν ξερεις τι ψαρια πιανει.

…ενώ ο Κοστάνσο…μας έχει αφήσει με το στόμα ορθάνεικτο:):!:

o κοστάντζο εκτίθεται από την άμυνά του

…συμφωνώ μαυτό που έγραψες, αλλά κάνει και κάτι λάθη…τραγικά
…και μια και έγραψες για την άμυνα, μέχρι τώρα ο Παπάζογλου, είναι απ΄τους καλύτερους
:):!:

όταν ο ριέρα πηδάει γιά την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και δεν τη βρίσκει, δεν φταίει ο κονστάντζο…
o παπάζογλου είναι καρτάκιας και πρέπει να το προσέξει.

Παρ’ όλο που και εγώ με όσα έχουμε δεί ως τώρα από Κοστάντζο δεν μπορώ να πώ πως μου ενέπνευσε καμία ασφάλεια, συμφωνώ με Τραμπ: Tην Κυριακή στο 0-3 του Β’ ημισχόνου τον εξέθεσε ελεεινά όχι μόνο η άμυνα αλλά και η συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας…
Ας μην του δημιουργήσουμε κόμπλεξ από τον Αύγουστο, το έχουμε αυτό το χούι… :roll:

Για να δούμε και μεθαύριο…

Σωστός ο Mule. Πάντως απ’ ότι γνωρίζαμε και διαπιστώσαμε στα φιλικά, ο Κοστάνσο όντως έχει την τάση να κάνει καμιά ντριπλίτσα παραπάνω, λόγω μεγάλης αυτοπεποίθησης, αλλά από την άλλη είναι πάρα πολύ καλός με τα πόδια (σε βολέ και πάσες ξεπερνά σε ακρίβεια πολλούς μη τερματοφύλακες της ομάδας).

Η αξία του θα φανεί στα επίσημα. Εκεί η άμυνα δε θα είναι τόσο τρικυμιώδης, όλοι το ξέρουμε αυτό, ειδικά αν βελτιωθεί στα στημένα (το οποίο θα γίνει, δεν είναι βλάκας ο Βαλβέρδε).

Συμφωνώ, στα επίσημα θα φανεί και ο Κοστάνσο και η άμυνα, και εκεί θα δούμε αν ο Βαλβέρδε κερδίσει όλα αυτά τα στοιχήματα
…θα μπουν και οι Φέισα, Γέστε, και λογικά και ο αμυντικός χαφ, που λογικά θα αποκτηθεί
…πάνε να στείλουν τον Ουρτάδο;…μακάρι:roll:
:):!:

http://www.sport-fm.gr/article/491991

Να κάτι που πρέπει να απασχολήσει τους ιθύνοντες της ΚΑΕ…

επιτελους ωραιες εμφανισεις απο την puma.ελπιζω να τσιμπησω την πρωτη,η οποια ειναι τρομερη.

Πολυ γαματες οι νεες εμφανισεις, γουσταρω τρελα που ειναι παντου με ριγες και οχι με το κλασικο ασπρο ή κοκκινο πλαισιο πισω οπως τα προηγουμενα χρονια. Θα αγοραστει λογικα.

Μία με το 11 του Ριέρα θα την τιμήσω.

Γενικα καλες ειναι οι μπλουζες της Puma,αλλα εκεινη την γαματη με το στραβο μανικι που
ειχε η Μονακο το 2004 δεν την ειχαμε εμεις ποτε,γαμω την Umbro μου μεσα !

…πολύ όμορφες κλασικές εμφανίσεις…απλά ερυθρόλευκες…και ο Δαφνοστεφανομένος:bow2::):!:

Γαμώ την puma μου μέσα. Που είναι η adidas, η nike, οεο

ψηνομαι για μια του ουρταδο

…θά’ναι συλεκτική:p :slight_smile: :!:

ακριβως :smiley:

Πραγματικά από τα ονόματα δύσκολα θα μ’ έψηνε κάποιο να έβαζα. Ίσως έβαζα του Μέλμπεργκ, μου εμπνέει ένα σεβασμό, ή του Ibagaza. Να τυπώνουν άραγε ακόμα του Τζόλε; :stuck_out_tongue: