Ολυμπιακός

Πολύ ωραία η καινούρια εμφάνιση, μου θυμίζει τις παλιές! Και επιτέλους δεν υπάρχει αυτό το άχαρο πλαίσιο για τον χορηγό.

Ακριβως, οπως και το πλαισιο πισω.

Φιλικο σημερα με την Γουεστ Μπρογμουιτς, αντε να δουμε λιγη μπαλα αν και τα βαριεμαι τα φιλικα, καθε καλοκαιρι ανυπομονω να αρχισουν οι επισημες υποχρεωσεις…

ανεκτιμητης αξιας:):stuck_out_tongue:

Αποκαλυπτήρια απόψε…άντε να δούμε:):!:

τι εχασε ο χολεμπας ρε…

Προβλέπω μεγάλα γλέντια στο τσ.λ. με αυτήν την άμυνα.

χαχαχαχα…και τόση ώρα δεν έμπαινα να το πω για να μην τα πάρει κανείς chrisp…:lol:
αν και στο ματς με την χερενφειν ήταν ακόμη χειρότεροι.!!! πάντως φάση και γκολ είναι στην άμυνα…δεν σας βλέπω καλά

χαλαρα ομως… αυτος ο κοστανσο ζωντανο σκιαχτρο ειναι. Ετσι και πεσουμε πανω σε καμια μπαρτσα :lol::lol:

Δεν έχω δει καν το ματς για να καταλάβεις, αλλά η άμυνα ήδη από πέρσι κάνει νερά.

Απλώς οι εφημερίδες αποφάσισαν ότι θα τραβήξει το σταυρό του μαρτυρίου ο Ουρτάδο και κάτι Μέλμπεργκ, Αβράμηδες, Μοντέστοι και Χολέμπες τη σκαπουλάρουν κανονικότατα.

Επίσης απορώ ποιος εισηγήθηκε τη μεταγραφή ενός τερματοφύλακα που έπαιζε στην Ελβετία.

ο τερματζης μικρός πρέπει να έπαιζε άλλη θέση…δεν εξηγούνται οι τρίπλες…που τις κάνει όταν έρθει ο αντίπαλος κοντά.!! να δω να χάσετε κανένα ματς ετσι στην ευρωπη και να πεθάνω στο γέλιο…(ασε που νομίζω ότι “κολλάει” σε μερικές φάσεις)

πάντως 3 φορές κατέβηκαν οι αντίπαλοι σας και στην μια φάγατε γκολ, και στην άλλη πέρασε δίπλα απο το δοκάρι…το άλλο γκολ αν και δεν το είδα είναι απο φαουλ…

θέλετε σεντερ μπακ(! ναι !..ίσως και αριστερό μπακ), κλασικά κάποιον στο κέντρο, και σοβαρότητα τα πλάγια μπακ…καλά τα επιθετικογενοι μπακ, αλλά αμα είναι να σου κάνει οτι θέλει η κάθε χερενφειν απο τα πλάγια, καληνύχτα ζωή…

Εγώ θέλω να βάλουμε τον σούπερ-κοριό να μας αποκαλύψει τη συνομιλία Βαλβέρδε-διοίκησης για να δω τι λόγο σκαρφίστηκε για να μην έρθει ο Τζαβέλας.

Δε φταιει κανεις αλλος, εγω και οσοι αλλοι πιστεψαν οτι φετος που υπηρχε χρονος, και εμεινε δευτερη συνεχομενη χρονια ο ιδιος προπονητης θα γινοταν σχεδιασμος της προκοπης.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα πέταγε…17 τελικές??? Απέναντι σε αγγλική ομάδα, έτοιμη που την άλλη βδομάδα ξεκινάει πρωτάθλημα ε! Έχει προβλήματα πίσω, αλλά κατα κάποιο τρόπο δεν φοβάμαι τόσο την άμυνα μας, θα βρουν τα πατήματα τους αργά ή γρήγορα. Ο Κοστάντσο δεν ήταν τόσο κακός αλλά στο δεύτερο γκολ δεν πηδάει καν. Ελπίζω να βελτιωθεί σύντομα.

Λοιπόνε, είδα τα στιγμιότυπα από τα τρία τελευταία φιλικά και έχοντας δει και εκείνο με Βέρντερ, μου προκύπτουν τα εξής:

• Φοβερή ανάπτυξη στα πρώτα ημίχρονα, συνδυασμένη και με καλή ατομική τεχνική.

• Καθίζηση στα δεύτερα ημίχρονα και επειδή στο τσάμπιονς λιγκ τα ματς συνήθως διαρκούν 90κάτι λεπτά, μάλλον θα πρέπει να κάνουν καλύτερη διαχείριση δυνάμεων τουλάχιστον τα χαφ. Βέβαια και πέρσι τα ίδια λέγαμε και τίποτα δεν άλλαξε.

• Ανασταλτικά, τα χαφ είναι αργά. Και ο Ουρτάδο και ο Μοντεστό. Μόνο ο Φουστέρ είναι γρήγορος ενώ ο Ιμπαγάσα κουράζεται και είναι λογικό. Αν πάρουν παίκτη θα πρέπει να είναι γρήγορος και με αντοχές.

• Αμυντικά υστερούμε πολύ. Ο Μέλμπεργκ έχει μεγαλώσει και δεν είναι δυνατόν να έχει την ίδια αντίληψη των φάσεων ούτε (πολύ περισσότερο) την ίδια αμεσότητα στις αντιδράσεις του. Αυτό συμπαρασύρει και τον Αβραάμ που είναι παραπάνω από εμφανές ότι θέλει έναν καθοδηγητή δίπλα του.

• Στα πλάγια μπακ έχουμε επίσης θέμα. Ο Χολέμπας είναι φιλότιμος και τον έχω εκτιμήσει, αλλά τρώει έυκολα την ντρίμπλα. Οι δε Τορομανιάτηδες είναι οι κλασικοί φοβισμένοι έλληνες ακραίοι μπακ που κάνουν πισωπεταλιές μη και φάνε την ντρίμπλα, δίνοντας έτσι άπλετο χώρο στον επιθετικό για να σεντράρει.

• Ο Κωστάτζος είναι όπως τον περίμενα. Κοντός τερματοφύλακας με καλές εκτινάξεις, γρήγορος, βγαίνει να διώξει μπάλα, αλλά κάνει λάθη και κυρίως κολλάει. Μέτρια ρεφλέξ. Και μέτριες τοποθετήσεις επίσης.

συμφωνω σε ολα πλην αυτου που λες για τον μανιατη,ο οποιος εχει βελτιωθει αισθητα σε σχεση με περσι και κυριως επιθετικα.ανασταλτικα θελει λιγη δουλεια,αλλα πιστευω πως μπορει ανετα να το δουλεψει.επισης ειναι εμφανης η διαφορα του με τον τοροσιδη τη δεδομενη στιγμη,βρισκεται σε πολυ καλυτερη κατασταση.ο οποιος τορο ειναι τελειως αλλου,σε καθε ματς και χειροτερος,ας τον στειλουν στο καλο αν θελει τοσο πολυ τη μεταγραφη,του κανει πλακα οποιος βρεθει απο εκει περα σε ολα τα φιλικα.

οσο για τον αμυντικο χαφ,αν παρουμε τον γκαργκανο οπως λεγεται θα ειναι πολυ μεγαλη μεταγραφη και ειναι εξαιρετικος χαφ.ας κανουν και μια υπερβαση στα μεταγραφικα αυτο το καλοκαιρι,χρειαζεται.

δεν εχω δει ουτε ενα φιλικο ολοκληρο, αλλα βλεποντας τις γκολ που φαγαμε χθες γελαω λιγο με κοσταντσο…και δεν ειναι να πεις αντε φιλικα ειναι δεν καιγονται να τα κερδισουν γιατι αυτα που εφαγε ουτε σε προπονηση δεν πρεπει να τα τρως

γιατι να δωσουν 4-5 εκατομμυρια για 3 εντελως απειρους σερβους εκ τους οποιους ο πιο ακριβος να εχει χασει ενα ολοκληρο χρονο λογω τραυματισμου και που εχει χασει τη μιση και βαλε προετοιμασια και να μην δωσεις κατι παραπανω να παρεις επιτελους ενα σοβαρο τερματοφυλακα, να εχει και η αμυνα καπου να στηριζεται…απο παρντο σε κοσταντσο δεν αντεχεται (και δευτερος ο ΣΗΦΗΣ, γαμησετα)

αμα τους πιστευεις τους σερβους παρτους τελοσπαντων, γιατι δεν τους εχω δει και μπορει να βγουν, αλλα μην την αφηνεις την ομαδα με κοσταντσο ρε ρε ρε

και εννοειται θελει γρηγορο τρεχαλατζη στο κεντρο αν ενδιαφερει σοβαρα η ευρωπη, γιατι ο καημενος ο μοντεστο ειναι μεγαλος και καπως αργος

τα σερβακια παντως μια χαρα παικτες ειναι και μπορει να βγουν ακομη καλυτεροι στο μελλον(τουλαχιστον οι γκρμπιτς-καται τους οποιους εχω δει στο 1μιση φιλικο που εχω δει συν τα highlights απο καθε ματς).
επισης ημαρτον αυτη η μαλακια με την πωληση τζιμπουρ,γιατι εχουν φαγωθει να τον δωσουν?να δω που θα βρουν μετα παρομοιο παικτη μες στον αυγουστο.

αν πέσουν καβαλα/βολος, και σωθεί η αελ, και πάρει την επιλογή α ομάδα(μάλλον), παίζουμε μαζί…σας έχουμε.! :stuck_out_tongue: και η αελ ξαναπάει για β εθνικη…πρώτες αγωνιστικές με όλους τους μεγάλους.!

παντως καλοι οι παιχτες που θελουμε να ερθεουν, αλλα ακομα δεν εχει φυγει τπτ αλλη σαπιλα να μας αδειαζει τη γωνια.

…δεν με χαλάει να μείνει τελικά ο Ρόμενταλ…δεν μπορεί κάπου θα τον χρησιμοποιήσει:):!: