κανεναν μας δε νομιζω να χαλαει ο δανος. κατι αλλοι να πανε στο καλο, και εκεινα τα ελληνικα νιατα που καθε καλοκαιρι μας πρηζανε οτι θα γινουν οι επομενοι παιχταραδες.
θεός μαρινακης.!!
αφού το μεσημέρι έβγαλε ενα απίστευτα συγκινητικό λόγο στην μάζωξη των ηλιθίων(σουπερ λιγκ), με φράσεις όπως “είναι λάθος να ποινικοποιούμε το ποδόσφαιρο” “δυνάμεις πολεμάνε το ποδόσφαιρο” και διάφορα τέτοια, λίγες ώρες αργότερα ζητά απο τον παναθηναϊκό να ανακαλέσει αυτά που είπαν κάποιοι…κύκλοι αλλιώς θα τους πάει στα δικαστήρια…
:yahoo:
αρχίζει το πρωτάθλημα σου λέω.!!
*με τον ολυμπιακό να παίζει κολλητά στην αρχή, με την ομάδα α και ομάδα β’’…αυτά είναι …6 πόντοι στο τσεπάκι από τώρα
Είσαι εμπαθής.
λιγο…όσο πατάει η γάτα με τα 5 γατάκια της, που εχω εδώ απ εξω
*μα και αυτός ο άνθρωπος…άστο να περάσει ετσι…τι τους θες τους λόγους.??
Προσυπογράφω όσα γράφεις για τα αμυντικά χαφ.
Για την άμυνα που είναι τραγική στα φιλικά δεν θέλω να ανησυχήσω από τώρα θεωρόντας πως οι έμπειροι Μέλμπεργκ και Τόρο κάνουν λίγο αγγαρεία την προετοιμασία και όταν έρθει η ώρα θα είναι έτοιμοι.
Για τον Κοστάντζο τώρα -αν και η αρχική μου αντίδραση και εμένα ήταν “γιατί από Ελβετία;”- θεωρώ πως του την έχουν πέσει όλοι κάπως βιαστικά και του έχει περάσει αυτό με αποτέλεσμα να είναι και κάπως νευρικός (αυτό το “κολλάει” που γράφεις)
Προχθές ανοίγει το τοίχος στο πρώτο γκολ των Άγγλων, όλοι τον Κοστάντζο κράζουν πάλι… #-o
Δεν λέω πως θα στρώσει και θα μας βγεί απαραίτητα -δεν τον ξέρω- απλά να ηρεμήσουμε λίγο οι… ανθρωποφάγοι της κερκίδας!
Έντιτ @ Κριμσον: Είσαι η “ομάδα Α” ή η “ομάδα Β”; Πότε παίζουμε;
Μπα, αυτά για Μέλμπεργκ/Αβραάμ δεν τα λέω λόγω φιλικών, από πέρσι τα λέω.
Αν δεις στα σημαντικά ματς (πχ τα δυο με ΠΑΟΚ για το κύπελλο), πώς φάγαμε τα γκολ θα το διαπιστώσεις και εσύ.
Για Κωστάτζο εννοείται ότι περιμένουμε, όπως και για τους υπόλοιπους καινούριος.
Με ενοχλεί λίγο το ότι έχει γεμίσει η ομάδα παίκτες (και παρολαυτά έχουμε ελλείψεις) γιατί αυτό κάνει κακό στα αποδυτήρια.
mule είπαν ότι θα πάει βάση κατάταξης…άρα είναι ή βολος, ή λαρισα, ή Λιβαδειά…
αλλά απο οτι ακούγεται εδώ, μάλλον θα είναι ο βολος…βλέπω να αλλάζει η ποινή και να γινεται αφαίρεση βαθμών(κάτι που δεν υπάρχει βέβαια, αλλά κλαιν.ελλαδα είσαι)…
η αελ έχει άλλα ντράβαλα τώρα…με το γήπεδο…και διπλά κιόλας. (και με την ομάδα φυσικά…που περιμένουν μέχρι την άλλη πέμπτη για να κάνουν ομάδα.#-o)
Εγώ φοβάμαι την ομάδα Β. Έχει πολύ δυνατή έδρα, γρήγορους πλάγιους και παίζει πάρα πολύ σκληρά. Αν παίζαμε με την Α εκτός, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αλλά η τύχη τα έφερε έτσι…
Κανείς δε γλιτώνει μέσα στη Β παιδιά…
[SPOILER]Ρε τι μπουρδέλο είναι αυτό…[/SPOILER]
Ντουμπλπόστ αλλά γουατδεφάκ…
Αναβλήθηκε το φιλικό με την Κατάνια, λόγω ηφαιστείου… Πουτάνα Ισλανδία…χικ…
…τώρα είναι η Αίτνα…να μην παίξει ο Γέστε ποτέ:):!:
Μετα τα μεχρι τωρα φιλικα αυτο που φαινεται δια γυμνου οφθαλμου ειναι οτι η ομαδα πρεπει να κινηθει οπωσδηποτε για αμυντικο χαφ, αλλιως θα εχουμε χοντρο προβλημα στην Ευρωπη. Για Κοσταντζο δεν θελω να βγαλω ακομα συμπερασματα, αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει καλο προσωπο.
…για δύο πάμε λέει:):!:ι
ωραια και η καινουργια εμφανιση της ομαδας…
*στο ριπλέι φαίνεται καλύτερα
…κόκκαλα έχει αυτός ο αμυντικός μέσος…πλάκα πλάκα ελπίζω νά’χει και γερά:p :!:
Φέυγει ο Ορμπάδο, έρχεται ο Ουρτάιθ :!:
Ή όχι?
Τά μπλεξα μου φαίνεται…
Δεν ξέρω τι θες να μας πεις με τα ποταπά άσματά σου, αλλά ευτυχώς (ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΑΓΙΑΜ’!) έφυγε και επίσημα ο Ντέρμπισιρ. Τι να τον κάνεις άλλωστε παίκτη με 15 γκολ σε 36 συμμετοχές (μεταξύ των οποίων κάτι ψωρογκολ που έδωσαν νίκες, κάτι χαζομάρες γκολ σε τελικό κυπέλλου στο 94’ κάτι τυχερά γκολ που έκλειναν σπίτια βάζελων)?
Να λέμε καλά που έφυγε παιδιά, μακάριος ο ΕΡΝΕΣΤΟ που καθαρίζει την ομάδα από την σαβούρα…
Έδιτ: Ορτάιθ τον είπαμε τελικά? Ουρμπάιδ? Πείτε ρε παιδιά κάποιος :!:
ναι αλλά ποιον από μιραλας-παντελιτς-τζιμπουρ πετάς έξω στην ομάδα σου? παντελιτσ?
O Μιραλάς θα παίζει δεξιά λέμε.
Χώρια το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε καθότι ξεκινάμε κολλητά με δυο ματς ενάντια στις ομάδες του παρασκηνίου. Δεν είναι να τα γελάς αυτά τα πράματα κρίμσον, εγώ τα φοβάμαι πολύ αυτά τα παιχνίδια…