Ολυμπιακός

Mέχρι να τον δώσεις ναι! Δεν θα βρούμε όμως μία πρόταση; Oι πολλές και καλές συμμετοχές στην εθνική του σίγουρα θα βοηθήσουν. Τον Ριέρα πες μου που θα βρεις να δώσεις με το συμβόλαιο που έχει… :roll:

ο ουρταδο παντως παει για δανεικος με οψιον αγορας,οποτε θα παρουμε καποια λεφτα.αφηστε που για να αποκτηθει και δευτερος χαφ,υπαρχει η προυποθεση να φυγει πρωτα αυτος.

οσο για τον επιθετικο συμφωνω,ας πουλησει τον μαρκο και ας παρει εναν καλο σεντερ φορ.προχθες δεν την παλευε καθολου σε μπαλιες στον κενο χωρο.

Δυστυχώς ο Πάντελιτς δεν ταιριάζει καθόλου στο σύστημα που θέλει να παίξει ο Βαλβερδε, ας πάρει τον Ονουάτσι. Αλλά όντως πρώτα θα πρέπει να φύγει ο Μαρκο.

Δεν ταιριάζει, ναι. Απο την άλλη όμως είναι καλό να έχεις διαφορετικού τύπου Φορ. Σε ένα ματς με κανένα Εργοτέλη που θα έχει κλειστεί πίσω και θα αρχίσεις τις σέντρες και τις γιόμες, εκεί τον θες τον Μάρκο

prin 30 xronia :stuck_out_tongue:

ποιος ονουατσι ρε ;
ολυμπιακος εισαι οχι αεκ

Ακολουθει αποψη προπονητη εξεδρας :stuck_out_tongue:

Για να προσπαθησω να κανω μια σουμα του καλοκαιριου. Γενικα δεν ημουν ευχαριστημενος περσυ απο την [B]ποιοτητα[/B] του ροστερ και κατα την αποψη μου, απο την αρχη, οι μεταγραφες που επρεπε να γινουν ηταν με σειρα προτεραιοτητας:

1)βασικος τερμας (αποκτηθηκε κοσταντσο)
2)βασικος αμυντικος χαφ -θεση μοντεστο (ακομα τιποτα)
3) βασικος δεξης χαφ ( κανενας μονο χαβιτο, γκρμπιτς? για αναπληρωματικοι προφανως)
4) βασικος αριστερος μπακ (κανενας, ισως μαρκανο?)
5)αναπ. οργανωτικο χαφ- θεση ιμπαγασα (φεισα)
6) αναπ. παικτης πισω απο επιθετικο (γεστε, καται ?)
7) αναπ. σεντερ μπακ (μαρκανο)
8 ) αναπ. αριστερο χαφ (κανενας, εκτος αν παιζουν γκρμπιτς, χαβιτο και με την υποθεση πως φετφα θα παιζει δεξια)
9) 2ο τερμα (δασκαλακης)

Ουτως ωστε να υπηρχε μια ομαδα με:
μεταγραφη
τοροσιδη, μελμπεργκ, α.παπ, μεταγραφη (αρ.μπακ)
μεταγραφη (αμ. χαφ), ιμπαγασα
ριερα, φουστερ, μεταγραφη (δεξι χαφ)
μιραλλας

Και αναπληρωματικους :
τερμα
μανιατη, παπαζογλου, μεταγραφη (σ. μπακ), χολεμπας
μοδεστο, μεταγραφη (οργ. χαφ)
φετφατζιδης, μεταγραφη (θεση φουστερ), μεταγραφη (αρ,χαφ)
τζιμπουρ

Οπου και παλι, κανω αρκετους συμβιβασμους καθως ουτε ο μελμπεργκ ,που μπορει να ειναι ισως ο πιο αγαπημενος μου παικτης που φορεσε τη φανελα, αλλα μεγαλωσε και αργει, ουτε ο ριερα, ουτε ο φουστερ αν και τον συμπαθω πολυ, ειμαι σιγουρος πως μπορουν να σταθουν στο τσουλου.
Βεβαια ολα αυτα για να γινουν ηθελαν το βασιλια της σαουδικης αραβιας ,οποτε οκ

Απο τους παικτες που αποκτηθηκαν:
κοσταντσο: ειναι πολυ (μα πολυ) κατω των προσδοκιων μου για τη θεση και για τους παικτες που μπορουσε να παρει
φεισα: ηταν ενα χρονο τραυματιας και πολυ θα με εκπληξει να μην ξαναβγαλει μεγαλο τραυματισμο, ηδη εχει χασει το μεγαλυτερο μερος της προετοιμασιας
χαβιτο: γελαει ο κοσμος
μαρκανο: λογικη μεταγραφη ακουγεται, τουλαχιστον δεν τον εχω δει ποτε, δεν μπορω να κρινω
δασκαλακης: ο κοσμος γελαει πιο δυνατα τωρα, ακομα και για παγκο
γεστε: σε παικτη που δεχτηκε να παει αραβια δεν μπορεις να στηριζεσαι οση μπαλα και να ξερει
καται-γκρμπιτς: πολυ περιεργες μεταγραφες, δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο τους

Τωρα συμφωνα με transfermarkt.de (πατα [B]εδω[/B]), ο οσφπ εχει δωσει 8.9 μυρια για μεταγραφες απο τα οποια τα 5.4 (!!!) ειναι για τους σερβους που αναθεμα και αν εχουν παιξει μια χρονια στις ομαδες τους (εκτος και αν μιλαμε για το νεο κρασιτς, το νεο στανκοβιτς και το νεο γιοβανοβιτς οποτε ο νταρκο ειναι ατσιδας και θα βγαλουμε εκατομμυρια απο το ντιλ, αρα παω πασο), τα αλλα 2.5 πηγανε στο αυτονοητο (αγορα μιραλλας) και 1 για μαρκανο (λογικο, μονο αν υπαρχει οψιον αγορας).

Δεν ξερω αν μου φαινεται μονο εμενα παραξενο να μην εχει δωσει ουτε ευρω για τερμα και να συμβιβαστηκε με λυση κοσταντσο, να μην εχει παρει δεξι χαφ (και καλα υπολογιζουν μιραλλας), βασικο αμ. χαφ (και καλα η προεδραρα δεν επαιρνε σαντσεζ οχι γιατι δεν ειχε τα 200 χιλιαρικα, αλλα γιατι δεν τον πιανεις κοροιδο τον μαγκα τον πειραιωτη), αλλα να εχουμε 3 σερβους που οι 2 πανε για δανεισμο και ο αλλος θα θελει ματζουνια και μαυρη μαγεια για να βγαλει-δε βγαλει 25 ματς τη σεζον.

Τωρα οσο με τις τασεις φυγεις παικτων οπως ο τζιμπουρ και ο τοροσιδης, μου φαινεται αδιανοητο να εχουμε φτασει 19 αυγουστου και να το συζηταμε ακομα. Το ιδιο ισχυει και για τους παικτες που ειναι να φυγουν και δεν εχουν φυγει ακομα.

Προφανως ο ερνεστο ,αν και τον παω πολυ, γιατι εχει δωσει ποδοσφαιρικη ταυτοτητα στην ομαδα, η τουλαχιστον ταυτοτητα που μαρεσει εμενα, εχει τις ευθυνες του για τον προγραμματισμο, οχι τις ιδιες με μαρινακη βεβαια και θα κριθει για την πορεια στο τσουλου.

Ας ελπισουμε τουλαχιστον πως ο μακουν θα ερθει πραγματικα, οποτε θα εχει γινει και μια μεταγραφη που θα ερχεται με προδιαγραφες να πιασει, οσο μπορεις να εισαι σιγουρος για αυτα τα πραγματα.

Με το σκεπτικό ότι αν είναι να κάνεις μια μεταγραφή επιθετικού που θα την βγάζει μεταξύ πάγκου και εξέδρας δεν χρειάζεται να δώσεις ένα σκασμό λεφτά. Αν ήταν έτσι κράταγες και τον άγγλο εραστή…

Δεν ξέρω αν όντως δώσαμε 5,4 εκ για τους Σέρβους (ή τι μπορεί να περιλαμβάνεται μέσα αυτά) αλλά για μένα είναι λογικές κινήσεις. Όχι μόνο λογικές αλλά και απαραίτητες για μια ελληνική ομάδα. Από το να μαζεύεις τα αποφάγια των μεσαίων ευρωπαϊκών ομάδων, το να ψάχνεις στα Βαλκάνια παίκτες που μπορεί και να σου δώσουν ένα γερό έσοδο κάποια στιγμή είναι απείρως προτιμότερο.

Για μένα οι μεταγραφές δίχως νόημα ήταν ασφαλώς οι Ισπανοί.

Ο Γεστε μπορεί να ήταν/είναι ο Μαραντόνα της Βασκονίας, αλλά μετά από 10 χρόνια στη Μπιλμπάο και 1 χρόνο διακοπές στους Άραβες ποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι θα έχει το παραμικρό πάθος για μπάλα?

Ο Χαβίτο είναι φιλότιμο παλικάρι, σβούρας και τα ρέστα, αλλά από τελική προσπάθεια χειρότερος κι από έναν φίλο μου στο σχολείο που αστοχούσε σε κενό τέρμα. Στο τσάμπιονς λιγκ, τη μια ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί πρέπει να την κάνεις γκολ.

Ο δε Μαρκάνο δεν ξέρω τι ιδιαίτερα προσόντα έχει για τη θέση του σέντερ μπακ αλλά δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς? Ούτε για παραμονή να παλεύαμε…

Βέβαια όλα τα παραπάνω, καθώς και η πλειοψηφία των συζητήσεων που κάνουμε, αφορούν τα ευρωπαϊκά ματς. Δεν είμαι καθόλου μα καθόλου βέβαιος ότι στην ΠΑΕ, ενδιαφέρονται το ίδιο με εμάς.

Eγώ είμαι βέβαιος…

[SPOILER]Δεν ενδιαφέρονται το ίδιο με μας…[/SPOILER]

…πιστεύω ότι ο Βαλβέρδε ενδιαδέρεται για το Τσάμπιονς-Λιγκ…πρώτη του φορά είναι:):!:

Νέα διαφορά με Λάζο.

Άντε αγόρι μου, το Λάζος δεν βγαίνει από το Ολάζουον…

Πέρσι χάριζες τα λεφτά σου δεν ξέρω πού (και πολύ καλά έκανες) και τώρα βαρυπεπονιάζεις… Βρες τα αλλού… Στην εξωτερική Μογγολία ή στην Ουρακοτάγκα, που έλεγε και ο μεγάλος Ζαμπέτας…

Αυτό ακριβώς…

Εγώ ελπίζω να ανεβάσει κι άλλο τις απαιτήσεις του, μπας και εγκαταλειφθεί η περίπτωσή του.

Mαζί σου, σιγά μην το παρακαλάμε κιόλας…δεν είναι παίχτης για να στηριχτεί σοβαρά η ομάδα.

O άνθρωπος “πατέντα του επιθετικού φάουλ” (μονίμως απλωμένο αριστερό χέρι στην πλάτη αμυνόμενου) έχει να παίξει σοβαρό μπάσκετ με διάρκεια περίπου 5 χρόνια, όταν και πάλι ήταν μέτριος. Προβλέψιμος και τεμπέλης. Κατά τη γνώμη μου είναι ο Γιούρκας του μπάσκετ και απορώ τι έπαθε ο Ντούντα και θέλει το ερπετό στην ομάδα.

:lol:

…εντάξει, σαχλαμάρες του ‘‘Γαύρου’’:):!:

Κι εγώ αν ήμουν ο Ερνέστο θα τον ήθελα στην ομάδα…

Υ.Γ. Ποιός Τζιόλης ρε το κέρατο μου???

iparxi kapoio link gia na do to paixnidi apo internet ?