Ολυμπιακός

Έπαιξε και ο Ουρτάδο καλά σήμερα…αχαχα:):!:

Αντε ομαδαρα ετοιμη, πηραμε και Τζιολη, δεν χρειαζεται ο Μακουν…

τυχερέ chrisp…ποιος στην τύχη σου…:stuck_out_tongue: παπαδολουλος στο μπάσκετ, τζιολης στο ποδόσφαιρο.!

Μου άρεσε η ομάδα σήμερα, έδειξε χαρακτήρα. Θέλει δουλειά στα στημένα των αντιπάλων βέβαια αλλά γενικά είμαι αισιόδοξος.

Βασικά, βλέπω το γκολ του Φέισα και χαίρομαι που επιτέλους έχουμε έναν παίκτη να εκτελεί τα στημένα! Είχα βαρεθεί να βλέπω τσουρουκιές τα τελευταία χρόνια

Σωστός! 8)

Κάρβου Ελβετία είσαι; Πήγες Γενεύη;

Ελβετία είμαι, αλλά δε μπορούσα να πάω. Κρατιέμαι για τα εκτός έδρας μας :stuck_out_tongue:

Ωχ :stuck_out_tongue:

:lol:

Για να δούμε την κλήρωση της Πέμπτης και αρχίζουμε να μιλάμε για εκδρομές. 8)

Απορία: Μόνο εγώ θεωρώ υπερβολή την μεταγραφή του Μακούν; Να δεχτώ πως είναι παιχταράς, αλλά γιατί να πάρουμε έναν παίκτη που θα στείλει στον πάγκο τον Μοντεστό (ή στα δεξιά στη θέση του Τοροσίδη όπου δε βοηθάει το ίδιο); Αν θέλουν να πάρουν έναν παίκτη δανεικό τώρα και να τον αγοράσουν του χρόνου, γιατί δεν ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Μέλμπεργκ ή του Πάντελιτς, όπου ήδη φαίνονται έτοιμοι να φύγουν;

επιθετικο ψαχνουν να παρουν,αλλα η μεταγραφη του μακουν χρειαζεται πολυ πιστευω,γιατι οσο εξαιρετικος και να εχει δειξει ο μοντεστο(εγω τον θεωρω πιο μεγαλη εκπληξη και απο τον μιραλας σε σχεση με αυτα που περιμεναμε),ο μακουν για τα ματς του τσαμπιονς λιγκ ειναι τεραστια προσθηκη.γενικα πιστευω οτι αν θελουμε να λεμε πραγματικα οτι στοχος μας ειναι μια καλη πορεια στο τσαμπιονς λιγκ,πρεπει να κυνηγαμε τετοιους παικτες.

Δεν είμαι τόσο βέβαιος. Αν ήταν έτσι θα έμενε στη Λυόν και στην Άστον Βίλα και θα τον ήθελαν κι άλλες ομάδες. Δε θαμπώνομαι από όσα γράφουν οι δημοσιογράφοι.

Μέσα σε όλα, τις χρονιές που πέτυχες τους στόχους σου τα αμυντικά σου χαφ τη μία φορά ήταν ο Πουρσανίδης και ο Πασσαλής και την άλλη ο Πατσατζόγλου, ο Στολτίδης και ο Λεντέσμα, ενώ ο ΠΑΟ έκανε πορείες με τον Μπασινά, τον Καραγκούνη και τον Μικαέλσεν. Όταν είχες Ζε Ελίας, Καρεμπέ και Τουρέ, δεν έκανες τίποτα στην Ευρώπη. Αν ο σκοπός είναι η πορεία στην Ευρώπη τα λεφτά πρέπει να τα ρίξεις στην επίθεση και στην άμυνα και να έχεις σύνολο. Όχι να χαλάσεις το σύνολο για να βγάλεις τη τελευταία στιγμή από την 11άδα σου ένα αξιοπρεπέστατο αμυντικό χαφ.

Με αυτό τον Πάντελιτς που είδα χθες, πορεία στην Ευρώπη δεν κάνεις. Θα πρέπει ο Τζιμπούρ και ο Μιραλάς να μη βγάλουν ούτε ένα τραυματισμό, πράγμα απίθανο. Ήδη μετράμε 5-6 θλάσεις κι ανησυχώ…

γενικά χωλαίνει ο προγραμματισμός. εάν υπάρχει κάτι τέτοιο…

…και μέσα σε όλα αυτά…τι έχει πάθει ο Μέλμπεργκ, φέτος;:):!:

γερνάει :wink:

…νομίζω ότι κάτι τρέχει, πέρα ότι γερνάει…να δούμε:):!:

Δεν ξέρω αν γερνάει, αλλά αν φαίνεται αργός ακόμη κι όταν μπαίνει αλλαγή σε ένα ματς που έχει φύγει η ψυχή στους υπόλοιπους συμπαίκτες του για να τρέχουν με έναν λιγότερο, τότε έχουμε πρόβλημα. Κι ο Ντάρκο είχε γεράσει, αλλά όταν έμπαινε αλλαγή καθάριζε τα ματς.

Όσο για τον Χαβίτο, με τέτοιες εμφανίσεις σαν τη χθεσινή δεν εκπλήσσομαι που λένε σήμερα να δοθεί δανεικός. Είχε χεστεί επάνω του. Αν είναι να είναι έτσι ψαρωμένος στα φιλικά, τι θα κάνει στα επισήμα του Τσ.Λ.; Η πάσα που δεν έδωσε στον Μιραλάς είναι από τις λίγες φορές που γέλασα τόσο δυνατά με τη χαζομάρα παίκτη μας και με το ότι δε μπορούσε να σκεφτεί καθαρά.

Ρε πούστη μου αυτός ο Κοστάντζο στ’ αλήθεια έπαιζε τερματοφύλακας και πριν έρθει σε μας?

Ο conductor πιο καλά δείχνει να ξέρει τι θέση.
Για samis δε μιλάω, είναι κλάσεις ανώτερος. :smiley:

προλαβαινουν να με παρουν…

εδιτ¨ο μακουν θελει να μεινειε εκει που ειναι λεει. αμα δεν θελει να μην το προσπαθουν αλλο. καταντησε αηδια φετος.

Μια χαρά ήταν ο Κοστανσο χθες και στα 2 γκολ που τρώει δεν έχει ευθύνη. Οι Μελμπεργκ και Πάντελιτς με απογοήτευσαν χθες αλλά για τον πρώτο έχω πίστη ότι θα ανέβει, και πέρσι δεν ξεκίνησε και τόσο καλά αλλά στη συνέχεια ήταν αυτός που έπρεπε. Βέβαια θα έχουμε και Ευρώπη φέτος. θα δούμε.
Κατα τα άλλα ο Γεστε πέρα από το γκολ του Φεισα και στο πρώτο ημίχρονο στέλνει άλλη μια συστημένη στο κεφάλι του Μοντεστο αλλά εκείνος δεν την βρίσκει καλά. Πραγματικά Μοντεστο αρχίζει να γίνεται ο αγαπημένος μου παίχτης στην ομάδα , μεγάλο παλικάρι και όπου χρειάζεται είναι και τσαμπουκάς.